cat kapi gelen misafir

Çat kpı geldyse o utansn

Ay cok güldüm :))) bu evin her yeri mi pisti yahu titiz insan öyle duramaz ki :))) anlamadıgım şey cocuk kapıya gelince mi kardeşin geliyo diye haber verdi . Kardeşin de yardım etseydi iki wc yi görürdü belki iki kişi temizliye kalksanız yarım saatte mis olur ev wc nin pis olmasını asla anlıyamam her wc ye girdiğinizde fırlamamız lazım domestosla ben hep yaparım o yüzden hep parlar. Bende bişey anlatıyım . Bi gün diyare olmuşum ölüyom karın ağrısından wc deyim tam o sıra kapı caldı otomatiğe basmam lazım yani eşim gelmiş anca wc den cıkana kadar ikince kez caldı alal acele cıktım ellerimi yıkadım sifonu cekmeyi unutmuşum eyvah eşim geldi neyse wc girdi . Ben salondayım kız gel bakim dedi bana ay noldu dedim . Bu wc nin hali ne ama nası gülüyo ay ben oracıkta utantım ama bozuntuya vermedim aynı zamanda gülmekten yere yapıştım resmen ogün bu gündür hiç acelede olsa unutmadım . Ama benim wc anlık pisti yani tam wc yakaladı kapının zili ikinci kez calınca aceleyle oldu :)))

Benim komşum aradı bi kere geleyim diye kusura bakma ya ev dağınık cok temizlik yapcak tim çocuk durmadı dedim sen gel o zaman dedi onun da çocukları var çok utanmistim ama Allahtan anlayışlı biri sağolsun

Senin komşu iyiymiş benimkisi sabahın 10unda kapıya dayanıyordu çıcuklarıyla beraber kahve içelim diye, evi toparlamam lazım deyince beraber toparlarız diyordu

cok kötü olmus benım anlayamadıgım sokak kapısından sonra asansör nasıl gelıyo

Ev dağınık olabilir de, pis olmaya tahammülüm olmaz.
İlk önce kendi sağlığımız için tuvalet temizliğine önem vermemiz gerekir. Benim tuvalette, pis kokuya bile tahammülüm olmaz.

sıfona basmayı nasıl unutur ınsan esımde bende yaparkende basıyoruz sıfona sonrasındada
ve her zaman tekrar tekrar kontrol ederız
evde sıfonu cekmeyı unutanlar toplu wc lerde napıyor acaba :)

tuvalet kirliydi derken gibi mi

Ev hali, dağınık olabilir. Pis olabilir.. Bir kişi çat kapı geliyorsa, bunları da göz önüne alıyor demektir.
Gelen kişi kız kardeşinin misafiriymiş. Bence pek takılma..

Normalde temiz, titiz bir insanım ama 1,5 ay gecem gündüzüme karışmış bir şekilde çalıştım. Eve kendimi zor atıyordum bırakın temizliği, akşam 9:00 cumartesi genelde 4-5 gibi çıkıyordum ve ful tempo, çoğu zaman yemek yemeden uyuyordum. O haftalarda da görümcemin nikahı, kınası düğünü derken hafta sonları da ful dolu geçti. Görümcemin kına gecesi işte, işten geldim koştur koştur eşim hazırlanmış beni bekliyor ortalık hallaç pamuğu gibi, yemiş tezgaha bırakmış makineye dizmeye vakitte yok, direkt hazırlandım çıktık.
Akşam da kaynımla kayın pederim bizi eve bıraktılar saat 11:30 eve çıkmak istediler mi?
Yapacak bir şey yok aldık eve ama utancımdan öldüm, bir de kayın peder ilk defa geldiği için evi gezmek isteyince ben yerin dibine girdim çıktım, bende o anı unutamıyorum..

o çat kapı gelmeye utanmıyo sen vein pis diyemi utanıyosun boşver bence unut nolucak hepimiz insanız.

o utansın. çat kapı gitmem geleni de sevmem. çatkapı gitmesin kimse arkadaş hoş değil

Kardeşinin terbiyesizliği, size sormadan sizin evinize nasıl başka birini davet ediyor?

Gel dediyse o çat kapı sayılmaz; bildiğin davet etmek.

Hepimizin başına gelmiştir her halde, düşünmeyin bu kadar. Dağınıklık olası zaten de, özellikle wc temizliğine sürekli dikkat edin sadece. Annem bir lafı vardır "önünü temiz tut ölüm gelir, evini temiz tut misafir gelir"

Senin komşu iyiymiş benimkisi sabahın 10unda kapıya dayanıyordu çıcuklarıyla beraber kahve içelim diye, evi toparlamam lazım deyince beraber toparlarız diyordu
Hhhee seninki daha iyiymiş evi toplamaya geliyo bak benim de öyle bi komşum olsa keske klonlayalim bize de gelsin

cok kötü olmus benım anlayamadıgım sokak kapısından sonra asansör nasıl gelıyo

sokak kapısından çıkınca iki adım sonra asansör, asansörün kapısını açınca sokak kapısı görünmez hale geliyor ben de dediğim gibi geç kalmanın telaşıyla attım kendimi asansöre ve sokak kapısının aralık olduğunu göremedim. bu arada ev 8. kat olduğu için zaman kazanayım diye hemen asansörü çağırıp sonra ayakkabılarımı filan giyerdim.

çok önemli düzeltme: sokak kapısı derken evin dış kapısını kastetmiştim apartman kapısı gibi de anlaşılıyor aslında

Kardeşinin hatası. Sana sormadan kimseyi davet edemez. Onuda geçtim aynı evdesiniz kardeşin evin durumunu görmüyor mu
Çat kapı misafirden hiç hoşlanmam, bende çok dağınık bi insanımdır çünkü
Sen yine azıcıkta olsa toparlamışsın ortalığı, ben bi akşam oturuyorum evde altımda tayt, ayağımda tavşan panduflar, üstümde atlet kapı çaldı. Tam annemin işten geliş saati fırladım pat diye açıverdim kapıyı, bi baktım karşımda arkadaşım
Üstüme başımamı yanayım, evin dağınıklığınamı yanayım kızı eve sokmayıp şok olmuş bi halde '' ay evde birileri var sen aşağı in hemen üstüme bi şey alıp geliyorum '' diye saçmaladım durdum

Evin dağınıklığı ,çat kapı misafir herşeyi anlarımda bu onların hatası ve ayıbı
En nefret ettiğim şeydir davetsiz misafir!AMA,
Sifonu çekmemek ne ya
Hele ki heycan yapmışsınız acele etmişsiniz özellikle wc daha çok dikkat edilmeli.

Çat kapı gelen misafire herzaman lafımı söler öle alırım içeri ki bidaha habersiz gelmesin.illa evin durumu deil ,belki ben o esnada ağda yapıyodum yada banyoda küveti doldurdum keyf yapıodum...kardeşimin evine bile habersiz gitmem.ayrıca ev hali yani piste olur temizde.keyifsizsindir yapmamışsındır iş falan.kimseyi bağlamaz.utancak bişey yok.unutun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…