cat kapi gelen misafir

ya Allahaşkına takmayın insanlık hali herşey olabilir, zamanla unutuluyor tecrübeyle sabit

Çat kapı misafir en nefret ettiğim şey. Kardeşindeki rahatlık sinir bozucu, insan bi sorar gelsin mi diye evin halini görmüyo sanki ya

Amaaan bsver ınsanlık halı herzaman duzenlı kalmıyr ya ev kırlenmeden temılık yapılmaz yanı ıllakı kırlenecek heryer hasts olrsn yrgun olrsn temızleyemezsn bu nrmal de sofonu cekeydın ıyıydı :)

Aramadan gelenlere uyuz oluyorum. En sevmediğim şey
Size gelen erkek sanırım. Erkekler dikkat etmez ev pismiş dağınıkmış.
Ayrıca dağınık ev yaşayan evdir

Off hergun derli toplu olursun bisey olmaz tam kendini salarsin cat kapı biri gelir cok sinir bir durum... ama gelen misafir erkekse cook takma erkekler temizlik falan pek irdelemezler
Evet erkek ama,yinede ayip neyse kafayi kemirdim en iyisi unutmak sagolun cevap icin :)

İnsanlık hali olur.
Çok kafaniza takmayın. Nasıl olsa sizin arkadaşınız değil.
Evet bir kadın hep temiz olmalı ama insan unutuyor, fark etmiyor ya da acele başka is çıkınca geçiştiriyor derken oluyor yani.

Mesela bazen eşim sabah acele çıktıysa sifona basmayı unutur. Her zaman değil ama arada bir oluyor. E diyelim bana çat kapı misafir geldi ben de yeni kalkmışım kapıyı açtım direkt tuvalete girdi, napayım öldüreyim mi kendimi.

İnsanlık halidir.
Bir daha dikkatli olursunuz.

Olur böyle şeyler bazen insanın canı istemez iş yapmak hoooop birde bakmışsın ki kapıda misafir ...napalım ölecek halimiz yok unutacağız

Insanlik hali hersey olabilir. Ev nasil daginik olur banyo nasil pis olur diyen kadinlari anlamiyorum. Hic mi esiniz berbat etmiyor banyoyu. Hic mi kirlenmiyor sizin eviniz. Ne kadar sertsiniz. Uzulme arkadasim misafir farketmemistir bile

Daginikligi vs herseyi anlarim da sifona basmamak nasil birsey ...

Cat kapi misafir pek sevmem ve etrafim da bunu bilir ama oldu da gelecek oldu ilk bakacağım yerler wc banyo ve mutfak olur temizlik acisindan..hizlica bir temizlik ve oturma odası toplanir.Yani misafir geldiğinde bile kalabaliksa arada gidip kontrol eder domestos dökerim wc ye..
Bundan sonra bence dikkat edin.Erkekler umursamaz gorunse de yeri geldi mi iyi bir yorum yapar :)

Ev daginik olabilir, tozlar o gun kalmis olabilir.. Amaa wc ve banyo her seyden once dusunulmeli temiz tutulmaya calisilmalidir.. Kendiniz icin.. Ne demek sifonu cekmeyi unutmak; nasil titizlik bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…