- Konu Sahibi Son Edebiyat
Ben olsam yerdim şikayet etmezdim ama size yardımcı olmak için söyleyeyim ne yaptıysa aynısını birazdan ben de yapıcam teşekkür ederim sen bunu götür biz zaten iki kişiyiz ziyan olur derdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kardeşim hep benden hamurişi pasta vs ister . 18 yasinda lise son sinifta Ne yani kardeşime evlendi diye yollayamayacakmiyim ne var sanki yollasa nolurzehirmi sanki :-(
Yazışmalarını okudum diyorum kardeşi için yolluyor bunları yoksa benim yiyip yemediğimi de sorardı beni hiç sormadan ondan da ye bundan da ye diye tembihlemiş ben kardeşini aç bırakıyorum da ablası doyuruyor imajı yaratıyor bu insan
Kişi ye göre değişir bence yaHer gün kardeşinizin kapısına bir şey yollasanız kardeşinizin eşi ne düşünürdü sizce
Herkes yerdim demiş ama ben konu sahibine hak verdim. Sonuçta evde yemek yapacak biri varsa ve yapmak istiyorsa ne diye başkasından gelen yemekten hoşnut olayım (sürekli olan bir durum için tabiiki konu komşu da getirir yemek arada ve bunlar hoş şeylerdir) ama her şeyin bir dozu var bence evdeki kişiye saygısızlık sanki onun yaptığı yemek yenmezmiş gibi ne biliyim ben olsam eşimle konuşurdum ben yemek yapıyorum ne gerek var bir de onun getirmesine hoşlanmıyorum sürekli olmasından gibi o konuşsun ablasıyla sen müdahil olma olaya bence, eşinizle nasıl bir dille ve hangi kelimelerle konuşacağınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi..
Canım kardeş o kardeş yapicaksin tabiKişi ye göre değişir bence yaçalışıyor ise sevinirdi sıcak bir kap yemek hazır. Çocuğu varsa belki ogün yemek yapamadı bilmem belkide benim görümcem eltim vs yok ondan sizde haklı olabilirsiniz ama sonuçta kardeşi ya
İşte budur ya herkes bedava yemek olsun da nolursa olsun tavrında burda
Eşim ne var yollasın diyor kardeşine yolluyor diyor bide pişkince o ablasına bişey diyemez hiç birine dili çıkmaz beni yüz göz eder ailesiyle sonra da ben kötü olurum onlarla o halinden memnun ama aile düzenimizi yemek düzenimi her şeyimi alt üst ediyor ablası eşim benim yemeklerime alışmadı daha üç yıl oldu
Yuh yani 3 yıldır mı getiriyor? 3 yıldır biri bana yemek getirse yemek yapmayı unuturum yahu o nedir öyle. Konuş güzelce o zaman görümcenle sen her gün yemek getiriyorsun o zaman benim yemeklerime alışamıyor lütfen artık getirme ben evdeyim ben yapayım benim yemeklerimi yemesini istiyorum gibi tatlı bir dille.. taşınma durumunuz olmaz mı? İleride çok daha sıkıntı olabilir görümceyle aynı apartmanda oturmakİşte budur ya herkes bedava yemek olsun da nolursa olsun tavrında burda
Eşim ne var yollasın diyor kardeşine yolluyor diyor bide pişkince o ablasına bişey diyemez hiç birine dili çıkmaz beni yüz göz eder ailesiyle sonra da ben kötü olurum onlarla o halinden memnun ama aile düzenimizi yemek düzenimi her şeyimi alt üst ediyor ablası eşim benim yemeklerime alışmadı daha üç yıl oldu
Bedava yemekle ne alakası var ki bunun?
Bir kere bakış acınız problemli.
Biraz önce de muhtaç mıyız gibi bir şey yazdınız.
Şimdi bedava yemek...
Bu sizin ihtiyacınız var diye değil, yaptığı emek verdiği şeyi kardeşi ile paylaşmak için gönderilen bir şey.
Özeniyorsa da karşılığında bir eline sağlık bekliyor demek ki soruyor yine kardeşine.
Sizin yemeklerinize alışamaması normal böyle giderseniz alışamaz da.
Ben eşimin nasıl yemek sevdiğini gittim Kayınvalidemden ögrendim.
Ki iyi yemek yaparım.
Biraz onun sevdiği gibi biraz benim sevdiğim gibi ara yol bula bula alıştık birbirimizin damak tadına.
Siz de gidin görümcenizden öğrenin.
Sonra da bu sefer ben yapayım bakalım olacak öı, sana da yollarım tadına bakarsın diyin.
Hayatınızı yönetemeyip, oradan buradan mesaj falan okuyup kendinize dusman yaratmayın.
Hele de yemek getiriyor diye.
Aynı durumda olsakda sizin yaptığınızı yapsam eşim bir ömür dalga geçer.
Alt tarafı yemek.
Evet 3 yıldır böyle taşınamıyoruz da dediğin şeyleri aynen söyleedim olsun olsun canım yersiniz diyip anlamamazlığa vurup tabağı tutuşturdu gitti ben böyle kaldım kapıda laftan anlamıyor kaç kez kavga ettim eşimle huzurumuzu bozduğunu bile bile hala devam ediyor bu mu iyi niyet diğer kızlara soruyorumYuh yani 3 yıldır mı getiriyor? 3 yıldır biri bana yemek getirse yemek yapmayı unuturum yahu o nedir öyle. Konuş güzelce o zaman görümcenle sen her gün yemek getiriyorsun o zaman benim yemeklerime alışamıyor lütfen artık getirme ben evdeyim ben yapayım benim yemeklerimi yemesini istiyorum gibi tatlı bir dille.. taşınma durumunuz olmaz mı? İleride çok daha sıkıntı olabilir görümceyle aynı apartmanda oturmak![]()
Bir gün kahve içmeye davet et tekrar konuş bence güzellikle baktın olmuyor o geldiğinde kapıyı açmaEvet 3 yıldır böyle taşınamıyoruz da dediğin şeyleri aynen söyleedim olsun olsun canım yersiniz diyip anlamamazlığa vurup tabağı tutuşturdu gitti ben böyle kaldım kapıda laftan anlamıyor kaç kez kavga ettim eşimle huzurumuzu bozduğunu bile bile hala devam ediyor bu mu iyi niyet diğer kızlara soruyorum
Şöyle söyliyim bazen de çocuklarıyla yolluyorBir gün kahve içmeye davet et tekrar konuş bence güzellikle baktın olmuyor o geldiğinde kapıyı açma![]()
Evet hanımefendi biz sadece muhtaçlara her gün yemek yollarız karnına sıcak bişey girsin diye sorun ne? Bana her gün yollarsa ben de acaba muhtacız diyemi yolluyor diye düşünürümHala aç değiliz açıkta değiliz diye yazıyorsunuz. İnsanlar birbirlerine yemekleri bu nedenle yollamazlar. Madem görümcenizin art niyetle yaptığını düşünüyorsunuz o zaman daha ayrıntılı yazsaydınız konunuzu. Bu kadarcık bilgiyle kimseden görümceniz için art niyetli yorumunu yazmasını beklemeyin.
Asla isteyemem ters tepsin diye yaparım bu kez ağzınla istedin der kapıdan kovsam bacadan girer iyiceEşinizin de olduğu bir kaç defa arsızlığa vurun madem artık geriye dönük mesajları okudum da onun dilinden konuşun.Nasılsa getiriyosun diye yemek yapmadım bu bize yetmez varsa bi tabak daha getirir misin diyin bakalım ne kadar dayanabileceko getirdikçe daha çok isteyin eşim bunu çok sever bu yetmez bu ara iştahlı diyin isteyin mutlu ola ola alın.o pes etmese heralde onun eşi artık ona bir yerde dur der
![]()