- Konu Sahibi sardunya_86
-
kızlar kuzenımle tartısmıstık ya. catı muayenemden bahsettım. cok acıdı demı demıstım ben sana dedı. yoo hıcbısı hıssetmedım ben dedımzööönnk oldu
Sabah sabah iyi geldin canım yaa Dimi ama alt tarafı iki parmak
Valla ıyıce moralım bozuldu nedense. Ofolumlu olmaya calısıyorum ama
kızlar kontrollerim haftada bire düştü, geçen hafta çatı muayenesi oldum. şimdi her hafta olacakmıyım? ona göre yine ayrıntılı temizleneceğim de.. değilse alt tarafları ellemeyeceğim, sırtım belim kopuyor.. kntrol yarın sabah, bi cevap yazarsanız sevinirim :)
kaçıncı haftadasın ki baktı doktor bildiğim kadarıyla bi kere bakılıyor...
36+1'de baktı, yarın 37+1 de de bakacak mıdır? Kızlar konuşurken duyuyorum, açılma varmı diye baktı diyor kimi arkadaşlar, ama her gidildiğinde bakılıyormu bilmiyorum? Bunu merak ediyorum, yyarında bakar mı acaba?
36+1'de baktı, yarın 37+1 de de bakacak mıdır? Kızlar konuşurken duyuyorum, açılma varmı diye baktı diyor kimi arkadaşlar, ama her gidildiğinde bakılıyormu bilmiyorum? Bunu merak ediyorum, yyarında bakar mı acaba?
geçen hafta baktığında normal doğumda anlaştık. müsait olup olmadığına bakmıştı, uygun gördü normal doğum için.
her hafta bakıp bakmayacağını artık yarın anlayacağız :) ben ne olur ne olmaz diye iki büklüm yine de temizlendim :)
iyi yaptın canım hazırlıklı gitmekte fayda var:))) yarın yazarsın muayeneden sonra ben de öğrenmiş olurum:))
Yok canım yapmadı bugün çatı muayenesi :) Dün temizlenmiş oldum eciş bücüş boş yere, neyse vesile ile kocaya yaklaşayım ben bugün, bi işe yarasın
msjını sbhın 06:13 okuyorum gülmekten kriz geçircem nerdeyseeşimi işe yolladım bakım dedm bi ne var ne yok diye. iki büklüm uğraşma cnm ya yaptır bak keyfine çok rahat oluyor walla tavsiye ederim ilk gittiğinde çekiniyorsun ama alışıyorsun ve hatta keyfine varıyorsun diyebiliorum
Yok canım yapmadı bugün çatı muayenesi :) Dün temizlenmiş oldum eciş bücüş boş yere, neyse vesile ile kocaya yaklaşayım ben bugün, bi işe yarasın
iyi bari ben de cünkü bi kere bakılıyor alttan diye biliyorum neyse en azından temizlik boşuna gitmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?