Çatı muayenesi..

kızlar kuzenımle tartısmıstık ya. catı muayenemden bahsettım. cok acıdı demı demıstım ben sana dedı. yoo hıcbısı hıssetmedım ben dedım zööönnk oldu

ohhhh iyi omuş..onun derdi hep bensana demiştim ben haklı çıktım demek..konu ne olursa olsun...
ben senin yerinde olsam eğer suni sancıya rağmen normal doğum olmaz ve sezeryana alınırsam o kadar bekledin başta olsaydın diye laf çakmaya kalktığında napalım nasip böyleymiş der geçiştirmeye çalışırım

normal doğum yaparsamda dikişlerin çok acıyor gibi şeyler söylerse yooo hemen geçti derim.(gerçi benim gerçekten hemen geçmişti ama,çok nadir uzun süren duydum)
inat değilmi...

ben son haftaya girdiğimde yatak odasında herkesten habersiz ip atlıyordum.. görürlerse acaip kızarlardı çünkü:18:
insan acaip sabırısz oluyor günler geçmiyor sanki..

kızlar kontrollerim haftada bire düştü, geçen hafta çatı muayenesi oldum. şimdi her hafta olacakmıyım? ona göre yine ayrıntılı temizleneceğim de.. değilse alt tarafları ellemeyeceğim, sırtım belim kopuyor.. kntrol yarın sabah, bi cevap yazarsanız sevinirim :)

kaçıncı haftadasın ki baktı doktor bildiğim kadarıyla bi kere bakılıyor...

kaçıncı haftadasın ki baktı doktor bildiğim kadarıyla bi kere bakılıyor...

36+1'de baktı, yarın 37+1 de de bakacak mıdır? Kızlar konuşurken duyuyorum, açılma varmı diye baktı diyor kimi arkadaşlar, ama her gidildiğinde bakılıyormu bilmiyorum? Bunu merak ediyorum, yyarında bakar mı acaba?

benim doğuma kadar bakmamıştı.40 haftam dolana kadar.şimdi ilki normal oldu nasılsa diye bunda dr bakmaz inşallah diyorum..hatta sancılarımı evde çekmeyi ve son zamanlara yakın hastaneye gitmeyi düşünüyorum ki tuşeden olabildiğince kaçınayımnapayım sinir oluyorumm...gideyim 9-10 cm açılman var desinler bir daha ellemesinler

bilmiyorum ki canım 36.haftada bana bakmamıştı erken diye 10 gün sonrA gel bakalım dedi açılma var mı diye hem de normal doğum için alt tarafın uygun olup olmadığına bakacak sanırım normal doğum istiyorsan bakılıyor alttan sezeryan düşünüyorsan eğer hiç baktırmana gerek yok...

geçen hafta baktığında normal doğumda anlaştık. müsait olup olmadığına bakmıştı, uygun gördü normal doğum için.

her hafta bakıp bakmayacağını artık yarın anlayacağız :) ben ne olur ne olmaz diye iki büklüm yine de temizlendim :)

iyi yaptın canım hazırlıklı gitmekte fayda var:))) yarın yazarsın muayeneden sonra ben de öğrenmiş olurum:))

iyi yaptın canım hazırlıklı gitmekte fayda var:))) yarın yazarsın muayeneden sonra ben de öğrenmiş olurum:))

Yok canım yapmadı bugün çatı muayenesi :) Dün temizlenmiş oldum eciş bücüş boş yere, neyse vesile ile kocaya yaklaşayım ben bugün, bi işe yarasın

Yok canım yapmadı bugün çatı muayenesi :) Dün temizlenmiş oldum eciş bücüş boş yere, neyse vesile ile kocaya yaklaşayım ben bugün, bi işe yarasın

msjını sbhın 06:13 okuyorum gülmekten kriz geçircem nerdeyse eşimi işe yolladım bakım dedm bi ne var ne yok diye. iki büklüm uğraşma cnm ya yaptır bak keyfine çok rahat oluyor walla tavsiye ederim ilk gittiğinde çekiniyorsun ama alışıyorsun ve hatta keyfine varıyorsun diyebiliorum

:))) Bi taşla iki kuş vuruyorum dr. zamanları işte napayım :))

Canım önceden gidiyordum sire, hamile olduğumu öğrendikten sonra eşim hijyen konusundaki endişeleri nedeniyle müsade etmedi gitmeme. İlk zamanlar evde ağda yapıyordum ama göbek büyüdükçe yapamaz oldum. Jiletle de almak istemediğim için epilasyon aletinin kısaltma başlığı ile alıyorum, neredeyse yok gibi yapıyor ama tabi erken uzuyor bu şekilde de.. Naparsın az kaldı dayanıyorum artık

hamileyiz diye kadınlığımızı unutmuyoruz tabiki :)
anne oluncada anne hisselerimiz ağır basıyor eş olduğumuzu unutuyoruz. görümcemin bi lafı var çocuğu ver kaynana kocanla vakit geçir bunu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…