- Konu Sahibi sardunya_86
-
bu arada acımıyor değil mi çatı muaynesinde benimde bu hafta bakılcak da korkuyorum birazcık...
hamileyiz diye kadınlığımızı unutmuyoruz tabiki :)
anne oluncada anne hisselerimiz ağır basıyor eş olduğumuzu unutuyoruz. görümcemin bi lafı var çocuğu ver kaynana kocanla vakit geçirbunu yapıcam
o kesin zaten bakar kadında buyuk bir torun aşkı var.. bebişim karnımda ama onu sorunca kıskanıyorum bazen bebeğimi :26: annelik iç güdüsü belki..
hormonlar başa bela doktorum son ana kdr devam dedi eşimle banason gaz kesmek yok
Yok canım ya, kasma kendini, hiç acımıyor. Doktor iki parmağını sokuyor sadece. Rahmin yan duvarlarına doğru falan bakıyor, bitti gitti.. Toplasan 15-20 saniye sürdü.
Ben ilk kez vajinal muayene olduğum için ayaklarımı falan nereye koyacağımı bilememiştim, biraz ona panik olmuştum. Birde pantolonumu dize kadar indirsem yeterli gelir diye düşünmüştüm ama komple çıkarmak gerekiyormuş belden aşağıda ne varsa, bilgin olsun :) İnşallah normal doğurursun, bir sorun çıkmazda.
rahat olursaan çatı muaynesi canını yakmaz kasma kendini sakın herkes yaptırıyorsa demekki birsey olmuyor ( bu felsefeyi düşün)
9 ay hamilelik boyunca en kötü günlerm ve gecelerim geçiyor. boğazım sürekli yanıyor eski usul kursak kaynaması sanırım. çözümü varmı bilmiyorum dr gidicm sorucm bgn. kasık ağrısı desen çıldırcm o derece 2 gecedir zıkkım oldu uykular. uf doğsada çilem bitse
mucizeye inancaz ama korku yokmu walla gunler geçtkçe düşünür oldum o anı..alıştırdım kendimi sanıyordum ama alıştırmamışım. doğuma girince çabuk çabuk ıkınıp çıkmayı düşünüyorum bi an önce olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?