Çatisiz derken dam gibi düz beton mu.Merhaba arkadaşlar.
Daha önce garaj üstü ev almakla ilgili konu açmıştım, yaptığınız yorumlarla evi almaktan vazgeçtim.
Şimdi de yine Ayvalık bölgesinde, çatısı olmayan ama gerekli yalıtımı yapılmış, en üst 4. kat sıfır 1+1 çok beğendiğim kaliteli bir daire var.
Kararsız kalmamın tek nedeni en üst ve çatısız olması
Müteahhit geçen sene orda hortum çatılara zarar verdiği için çatıyı bilerek yapmamış.
Şimdi canımızı sıkan şu, yeni yapılan yalıtımlarda, kışın çok soğuk yazın da çok sıcak olur mu? Herhangi bir akma ve rutubet yapar mı?
Çatı yaptırmak istesek, kimse para vermek istemez maliyetli olduğu için, peki biz sadece kendi tarafımıza ne yaptırabiliriz
Vereceğiniz cevaplarla kararımıza yön vereceğiz..şimdiden teşekkürler.
Valla ben en ustte kiradayim ev guya yalıtımlı ama cok eski bir ev, yazin cooook sıcaktı cam pencere aç serinlemek mumkun degil klimasiz oturamazsin, dedim iyi bari kış gelince rahat ederim derken bi geldi, kışın asla ısıtamadım 1+1 eve 400 geldigi oldu dogalgazin (ev geniş) ama hatta ev soguk diye dogalgaz açtığım gunler sokağa inince 'hava sıcakmış aslında ya' dedigim oldu. Bu arada çatı dan kastınız ne bilmiyorum ama tahtadan bi çatı var sanırım. Ama tabi evin ustune yalitim yapılmamış bence, bu yuzden cok soğuk diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar.
Daha önce garaj üstü ev almakla ilgili konu açmıştım, yaptığınız yorumlarla evi almaktan vazgeçtim.
Şimdi de yine Ayvalık bölgesinde, çatısı olmayan ama gerekli yalıtımı yapılmış, en üst 4. kat sıfır 1+1 çok beğendiğim kaliteli bir daire var.
Kararsız kalmamın tek nedeni en üst ve çatısız olması
Müteahhit geçen sene orda hortum çatılara zarar verdiği için çatıyı bilerek yapmamış.
Şimdi canımızı sıkan şu, yeni yapılan yalıtımlarda, kışın çok soğuk yazın da çok sıcak olur mu? Herhangi bir akma ve rutubet yapar mı?
Çatı yaptırmak istesek, kimse para vermek istemez maliyetli olduğu için, peki biz sadece kendi tarafımıza ne yaptırabiliriz
Vereceğiniz cevaplarla kararımıza yön vereceğiz..şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?