Çatısız yalıtımlı 1+1 en üst kat daire almak..Çok kararsızım 😔

Kuzenim santiye elektrigi ve suyu kullanılan bir binada oturuyor. Iskani elbet alinir ama ne zaman alinir. Kuzenim oturmaya basladiginda bile bina sifir degildi kendi de cok uzun suredir oturuyor ama hala santiye.

MAdem şantiye elektriği kullanılıyor hiç almayın derim haddinden fazla fatura ödersiniz kavga vs çıkıyor yok ben bu kadar kullanmadım ben tek kişiyim bu kadar kullanmam sen kalabaliksin sen kullanmissindir gibi .
Evet tam anlamıyla bilmiyordum iskanın bu kadar önemli olduğunu şimdilik erteledik ev almayı. Yorumların için teşekkür ederim

Kuzenim santiye elektrigi ve suyu kullanılan bir binada oturuyor. Iskani elbet alinir ama ne zaman alinir. Kuzenim oturmaya basladiginda bile bina sifir degildi kendi de cok uzun suredir oturuyor ama hala santiye.
Allah allah neden belediye bu kadar uzun sürmesine izin veriyor onun belli bir prosedürü olması lazım.
Peki elektirik su faturası nasıl ödeniyor?

Benim alacak olduğum daire de güney cephe ve köşe daireydi.
Ama şimdi bu kadar olumsuz yorumlardan sonra vazgeçtim, erteledim eylül ekim ayına bakalım kısmet ne olur ne biter..

Amna sakın en üst ve giriş katında uzak durun diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…