- Konu Sahibi enteldantell
-
GünaydınlarGÜNAYDIN HERKESE :)
NASILSIN CANIMGünaydınlar
Cok şükür canim sen nasilsinNASILSIN CANIM
İYİYM BENDE CANIM ÇOK ŞÜKÜR SAĞOL. ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARAŞTIRIYORUM VAR MI BİR TAVSİYEN?Cok şükür canim sen nasilsin
Ben 7 senedir samsung kullaniyorum canim .benim bütün elektironik eşyalarim sansung memnunumİYİYM BENDE CANIM ÇOK ŞÜKÜR SAĞOL. ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARAŞTIRIYORUM VAR MI BİR TAVSİYEN?
BENİMDE KAFAM KARIŞTI KAYINVALİDEM BOSCH KULANIYOR MEMNUN DEĞİL BİRDE BEYAZ EŞYADA EN İYİ BOSCH DERLER. SAMSUNG DA BAKALIM. SAĞOL.Ben 7 senedir samsung kullaniyorum canim .benim bütün elektironik eşyalarim sansung memnunum
Rica ederim canim şimdiden güle güle kullanBENİMDE KAFAM KARIŞTI KAYINVALİDEM BOSCH KULANIYOR MEMNUN DEĞİL BİRDE BEYAZ EŞYADA EN İYİ BOSCH DERLER. SAMSUNG DA BAKALIM. SAĞOL.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMRica ederim canim şimdiden güle güle kullan
Günaydın canim valla benide sormayin iki gündür kizim ateşli bir gram uyku yok bugun okula başlicak bu sabah atesi düşmüs bakalim napcazgünaydınnn .nabersiniz çatlak ,ptlaklar
bana sormayın çok yorgunum
iş çok ,ayyyy bayılıcım...
kahve söyledim içip kendime geleyim..
oyy çok geçmiş olsunGünaydın canim valla benide sormayin iki gündür kizim ateşli bir gram uyku yok bugun okula başlicak bu sabah atesi düşmüs bakalim napcaz
Saol canim .götürdüm evet bogazlarini üşütmüş ilac verdioyy çok geçmiş olsun
acil şifalar diliyorum
doktora gitmedinizmi
antibiyotik mi ,antibiyotik ise geçer canım bugün yarınSaol canim .götürdüm evet bogazlarini üşütmüş ilac verdi
Antibiyotik vermedi cok agir degil dedi bogazlari ateş düşürücü birde agri kesici .bizim doktorumuz hemen antibiyotigi önermiyorantibiyotik mi ,antibiyotik ise geçer canım bugün yarın
ateş düşmediyse genelde antibiyotiklik olur enfeksiyon vardır ondan dedimAntibiyotik vermedi cok agir degil dedi bogazlari ateş düşürücü birde agri kesici .bizim doktorumuz hemen antibiyotigi önermiyor
Evet en doğrusunu yapıyorsun.. şuan çok şükür düştü doktora gittiğimizde hafif kızarıklık varmış boğazlarım 38 se kadar normalmiş doktorlar diyor çocuklarınızın ateşini hemen düşürmeyin çok ateşi yoksa vücudu o migropla savaşla iş lazım mış neyse çok şükür sabah güzel kalktiateş düşmediyse genelde antibiyotiklik olur enfeksiyon vardır ondan dedim
ben de antibiyotik vermeden büyüttüm çocukları
ateşlenince bir gün sonra ateş düşürücü ile geçerdi
ama yoğun enfeksiyonda bazen antibiyotiksiz geçmiyor çocuk da harap oluyor o açıdan dedim
Tatilin en çok sevdiğim şeylerden biri otel 3 öğün yemek sen yapmıyorsun birde çeşit çeşitkızlar 1 ay otelde kalsam kalırım biliyor musunuz:)
ye,iç,eğlen,ohhh:)
tam bana göre :)
ama çok yemekten kilo aldım döndüm:)
bu hafta tek öğün beslenicem.
ben 38,5 dan sonra ateş düşürücü veriyorum hepEvet en doğrusunu yapıyorsun.. şuan çok şükür düştü doktora gittiğimizde hafif kızarıklık varmış boğazlarım 38 se kadar normalmiş doktorlar diyor çocuklarınızın ateşini hemen düşürmeyin çok ateşi yoksa vücudu o migropla savaşla iş lazım mış neyse çok şükür sabah güzel kalkti
aynen yaa, kilo almak olmasa herşey çok güzel :)Tatilin en çok sevdiğim şeylerden biri otel 3 öğün yemek sen yapmıyorsun birde çeşit çeşit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?