- Konu Sahibi enteldantell
-
Ben sıkılmam vallahi yemek hazır sırf yemek için kalırım ay kız hergün ne yapılamaz derdinden kurtuluyorsun .ne yemeği yapılamaz hergün çok geriyor beniben 38,5 dan sonra ateş düşürücü veriyorum hep
aynen yaa, kilo almak olmasa herşey çok güzel :)
eşime diyorumki 1 ay gelsek gelmeyelim demem :)
diyorki kız sıkılırsın 1 ay, diyorumki yok hiç sıkılmam:)
hepimizde var aynı dert malesef:)Ben sıkılmam vallahi yemek hazır sırf yemek için kalırım ay kız hergün ne yapılamaz derdinden kurtuluyorsun .ne yemeği yapılamaz hergün çok geriyor beni
Ayyy vallahi ne güzel olurlar. Bu yaz yurt dışına çıktım 1 ay otelde kaldım. Eşim surukleye surukleye eve getirdi neredeyse pek eve gelesim yoktu o yemekleri orda bırakıphepimizde var aynı dert malesef:)
toplaşıp 1 ay otele gidelim bari kız kıza:))
bak çok fena kıskandım seni şimdi:)Ayyy vallahi ne güzel olurlar. Bu yaz yurt dışına çıktım 1 ay otelde kaldım. Eşim surukleye surukleye eve getirdi neredeyse pek eve gelesim yoktu o yemekleri orda bırakıp
Amin canim aminnnbak çok fena kıskandım seni şimdi:)
kız darısı başıma inşallah :)
Ayy ne güzel yaa benimde valla ihtiyacim var ev temizligine koltuklarimi yeni yikattim halilarimi vericem daha kiş temizligini yapmadim .senin 1 hafta izin gitti bu şekilde deseneRapor aldım millet bu hafta evdeyim.
Çocuklar bu yıl okul değiştirdi
İlk hafta hem onların peşine gidicem
Hem tüm evi baştan aşağı çekmeceler de olmak üzere dkücem, halıları yıkamaya verdim, koltuklar yıkanacak, cuma da temizliğe kadın gelicek bildiğiniz kış girişi temizliği:) tüm evi nevresim perde indirip yıkıycam, iznim yoktu rapor aldım napıyım
Uğraşıcam vallabu hafta napıyım artık kışa temiz girerim mis gibiAyy ne güzel yaa benimde valla ihtiyacim var ev temizligine koltuklarimi yeni yikattim halilarimi vericem daha kiş temizligini yapmadim .senin 1 hafta izin gitti bu şekilde desene
merhabalar, şuan işyerinde çalışıyorum, sizlerin muhabbetiyle kafa dağıtıyorum.size bişey söylicem bir arkadaş var erkekcancağızlarım ,günlük hayatın sıkıcılığından kurtulup,şen şakrak,çatlak,patlak, sırf gülmeceli bir sohbete var mısınız?
topiğin amacı gırgır,muhabbet.
haydi toplaşın.
Erkekler kadınlardan daha fazla dedikodu yapar derler. Doğrudur.merhabalar, şuan işyerinde çalışıyorum, sizlerin muhabbetiyle kafa dağıtıyorum.size bişey söylicem bir arkadaş var erkek
dedikoduya bayılıyor sinir oluyorum, bir erkek bu kadar dedikodu yapar mı ya siz ne düşünüyorsunuz erkegin sürekli dedikodu yapması güzel bişeymi
Hoşgeldin bacım.merhabalar, şuan işyerinde çalışıyorum, sizlerin muhabbetiyle kafa dağıtıyorum.size bişey söylicem bir arkadaş var erkek
dedikoduya bayılıyor sinir oluyorum, bir erkek bu kadar dedikodu yapar mı ya siz ne düşünüyorsunuz erkegin sürekli dedikodu yapması güzel bişeymi
Cezalısın kız nerdesin çabuk hesap verBen geldim millet
Yoğunum canım derslerden dolayıCezalısın kız nerdesin çabuk hesap ver
Ooo bana bunlarla gel.Yoğunum canım derslerden dolayımaşallah de bana
Tükürme o kadar da yaOoo bana bunlarla gel.
Gel kız tükürücem yüzüne yaklaş.
Tü tü tü tü tüüğüüüüüüüüü.
Geldi mi tükürük:) gelmediyse sayılmaz bak:)kaşı kı zbi yerini nazara gelme kaşı:)
Nokta mı
Heyecan olsun dedim kız:)Nokta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?