çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Ben sıkılmam vallahi yemek hazır sırf yemek için kalırım ay kız hergün ne yapılamaz derdinden kurtuluyorsun .ne yemeği yapılamaz hergün çok geriyor beni

hepimizde var aynı dert malesef:)
toplaşıp 1 ay otele gidelim bari kız kıza:))
Ayyy vallahi ne güzel olurlar. Bu yaz yurt dışına çıktım 1 ay otelde kaldım. Eşim surukleye surukleye eve getirdi neredeyse pek eve gelesim yoktu o yemekleri orda bırakıp

Rapor aldım millet bu hafta evdeyim.
Çocuklar bu yıl okul değiştirdi
İlk hafta hem onların peşine gidicem
Hem tüm evi baştan aşağı çekmeceler de olmak üzere dkücem, halıları yıkamaya verdim, koltuklar yıkanacak, cuma da temizliğe kadın gelicek bildiğiniz kış girişi temizliği:) tüm evi nevresim perde indirip yıkıycam, iznim yoktu rapor aldım napıyım

Ayy ne güzel yaa benimde valla ihtiyacim var ev temizligine koltuklarimi yeni yikattim halilarimi vericem daha kiş temizligini yapmadim .senin 1 hafta izin gitti bu şekilde desene

Ayy ne güzel yaa benimde valla ihtiyacim var ev temizligine koltuklarimi yeni yikattim halilarimi vericem daha kiş temizligini yapmadim .senin 1 hafta izin gitti bu şekilde desene
Uğraşıcam vallabu hafta napıyım artık kışa temiz girerim mis gibi
Odaları değiştircem bi de off işim çok yavaş yavaş yapıcam bakalım

cancağızlarım ,günlük hayatın sıkıcılığından kurtulup,şen şakrak,çatlak,patlak, sırf gülmeceli bir sohbete var mısınız?
topiğin amacı gırgır,muhabbet.
haydi toplaşın.
merhabalar, şuan işyerinde çalışıyorum, sizlerin muhabbetiyle kafa dağıtıyorum.size bişey söylicem bir arkadaş var erkek
dedikoduya bayılıyor sinir oluyorum, bir erkek bu kadar dedikodu yapar mı ya siz ne düşünüyorsunuz erkegin sürekli dedikodu yapması güzel bişeymi

Erkekler kadınlardan daha fazla dedikodu yapar derler. Doğrudur.

Hoşgeldin bacım.
Ay erkeğin dedikodu yapanı da bana feminen geliyor hee hiç öyle koca istemem:)
Benimki konuşmaz çok ondan dolayı yapmıyor eminim ama yapana tahammül edemem, karı gibi o ne öyle:)

Haftaya kutlamaya başlayın, herkes istediği bir gün kutlasın doğum günümü, böylece kutlamalar günlerce sürer :) kızben yazmadım dimi toplaşsanız yazıcam böyle heyecanı olmuyor:) bu yılki doğum günü hediyem çok çılgınca:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…