- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
OOO KOCAYI DA KORKUTMUŞSUN KARADENİZ DAMARIN TUTUNCA TAMAM DEbu sene fena posta koydum
yahu otele gidiyoruz akşam 10 olmadan herifin pestili çıkıyo uyuyo:)
dedim hele uyu basar gelirim valla eve ,seni de orda bırakırım çocuklarla,herşeye ayakuyduracaksın ,ben nereye sen oraya ,canlı müzikse canlı müzik,akşam eğlncesi ise eğlence,çocuklar yatınca sahile inicez ,tamam programı sen yap ben uyucam diye söz verdi ,bırakıp gelmemden korkuyor zar,bi kere yaptım :)
yok ben ne dersem o evde ,çocuklar babaya bişey sormaz,direk ananıza sorun der:)OOO KOCAYI DA KORKUTMUŞSUN KARADENİZ DAMARIN TUTUNCA TAMAM DE
kız çıkma ,vedalaşmadık daha :)BEN ÇIKIYORUM KIZLAR BİRAZCIK DERSLERE BAKAYIM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :)
Arnavut gelini ve karadeniz damat la evdirmeyin derler arnavutlarda da inat var benim annem arnavut .simdi iki inatci yan yanahah bak burası doğru:)
ben de görümceyim ama bana kıysınlar önemli değil:)
bizimkiler de benden bekliyor işte:)
aynen öyle benimki de ses çıkaramaz valla bi küserim sittin sene konuşmam :)
bazen atarım tutuyor bağırıp çığırınca,diyoki tamam ne dersen o şimdi küsersin ,1 ay yemek temizlik bişeycik de yapmazsın beni perişan edersin sen ne dersen o olsun :)
bizde de karadenizden kız al ama kız verme derler,çok doğru erkekleri ofsayt ama kadınları süper:))Arnavut gelini ve karadeniz damat la evdirmeyin derler arnavutlarda da inat var benim annem arnavut .simdi iki inatci yan yana
Evet karadeniz kadinlari cok hamarat biliyorum..erkeklerine ah ah diyeyim başimda var birtane .ne inat ne inattt yabizde de karadenizden kız al ama kız verme derler,çok doğru erkekleri ofsayt ama kadınları süper:))
GEL SARILALIMkız çıkma ,vedalaşmadık daha :)
15 dakika daha dur :)
:) neyse alışmışsındır sen ona:)sen sakinmişsin sen de cazgır olsan zor olurdu da ...Evet karadeniz kadinlari cok hamarat biliyorum..erkeklerine ah ah diyeyim başimda var birtane .ne inat ne inattt ya
Biraz cazgirlik var bende ama eskisi gibi degil he deyip geciyorum artik napayim:) neyse alışmışsındır sen ona:)sen sakinmişsin sen de cazgır olsan zor olurdu da ...
SENDE AHRETLİĞİM GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ARADA GEL :) HAYIRLI YOLCULUK VE İYİ TATİLLER CANIM :)aynen ,hakkını helal et ahiretliğim.
Tamam canim görüşürüzBEN ÇIKIYORUM KIZLAR BİRAZCIK DERSLERE BAKAYIM SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :)
napcaksın el mahkum:) biri baskın biri sakin olacak evde yoksa olmaz :)Biraz cazgirlik var bende ama eskisi gibi degil he deyip geciyorum artik napayim
tamam gece mece arada bakar laf yetiştiririm size ,sağol yavrukuş .SENDE AHRETLİĞİM GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ARADA GEL :) HAYIRLI YOLCULUK VE İYİ TATİLLER CANIM :)
Iyi tatiller diliyorum size bol bol eglenin bizim yerimizedesideye otele tatile :)
teşekkürler ,eğlenirim emin ol:)Iyi tatiller diliyorum size bol bol eglenin bizim yerimizede
Sende hep mutlu kalcancağızlarım ben çıkıyorum
kendinize iyi davranın
hep mutlu kalın
haberleşmek ümidi ile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?