- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
ANAM NE FENAYMIŞ BİZ YAPAMIYORUZ KOCAYA ÖYLE :)Var 13 yaşinda oglu var.kocasi ses cikartamiyor adam diyorki ben karima birsey diyemem karadenizli o kurşunlar beniyuhh dedim adama bak
Bende yapamam valla cazgirim ama bunun kadar olamamANAM NE FENAYMIŞ BİZ YAPAMIYORUZ KOCAYA ÖYLE :)
VARMIŞ YAŞI DA BAYA KAYNANAM YAŞINDABacim 50 yaşinda kalk yap diyemem ki
Dogrudur.. tabi yaşida varVARMIŞ YAŞI DA BAYA KAYNANAM YAŞINDA
CAZGIRMISIN GERÇEKTEN YÜZÜNDEN ÖYLE GÖSTERMİYOR SAKİN BİRİNE BENZİYORSUN :) BENDE DAMARIMA BASARLARSA CAZGIRLASIYORUM NORMALDE ÇOK ILIMLIYIMDIR :)Bende yapamam valla cazgirim ama bunun kadar olamam
hah bak burası doğru:)Kiz karadeniz kadini bayiliyor iş yapsin yemek yapsin ..o geldiginde yemekleri o yapar
ben de görümceyim ama bana kıysınlar önemli değil:)BENDE GÖRÜMCEYİM YA BANA NASIL KIYSINLAR AŞKOLSUN
bizimkiler de benden bekliyor işte:)BİZİMKİLER DE BENDEN BEKLER YAPMIYORLAR CUNKU :)
aynen öyle benimki de ses çıkaramaz valla bi küserim sittin sene konuşmam :)Var 13 yaşinda oglu var.kocasi ses cikartamiyor adam diyorki ben karima birsey diyemem karadenizli o kurşunlar beniyuhh dedim adama bak
beni anıyorsunuz sanırımCAZGIRMISIN GERÇEKTEN YÜZÜNDEN ÖYLE GÖSTERMİYOR SAKİN BİRİNE BENZİYORSUN :) BENDE DAMARIMA BASARLARSA CAZGIRLASIYORUM NORMALDE ÇOK ILIMLIYIMDIR :)
EVET OYMAK BAŞIMIZbeni anıyorsunuz sanırım
geldim burdayım ,baş cazgır:))
hee hepinizi cazgıra çeviricem :)EVET OYMAK BAŞIMIZ
:) İYİ OLURhee hepinizi cazgıra çeviricem :)
1 hafta yokum ,rahatsın bol bol çalış:)KIZ ÇENE YAPMAKTAN KPSS VİDEOLARINI BOŞLADIM
iyi mi olur kötü mü bilemem,kocalarınız benim hanımın içinden canavar çıktı demesin de :):) İYİ OLUR
İNTERNETİN OLMUYCAK MI :)1 hafta yokum ,rahatsın bol bol çalış:)
iyi mi olur kötü mü bilemem,kocalarınız benim hanımın içinden canavar çıktı demesin de :)
olur ama vaktim olmaz,arada derede ne işler karıştırdınız diye bakabilirsem bakarım :)İNTERNETİN OLMUYCAK MI :)
YAŞA AYOL İNZİVAYA ÇEKİLİNolur ama vaktim olmaz,arada derede ne işler karıştırdınız diye bakabilirsem bakarım :)
kocamla romantizm yaşıycam ayol :)
anaaa ,adam yakında yakama yapışır desene:)enteldantell VALLA BEN DİŞ GOSTERİNCE DİYOR Kİ SEN İŞE BAŞLADIN SESİN ÇIKMAYA BAŞLADI SANA KİM AKIL VERİYOR FİLAN
İZİNİ SÜRER HI ONA GÖREanaaa ,adam yakında yakama yapışır desene:)
bu sene fena posta koydumYAŞA AYOL İNZİVAYA ÇEKİLİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?