- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
Bizde bişey oldu sandık kızadetime 14 gün var leke geldi bugün neden geldi anlamadım. o yüzden öyle dedim.
Gruba girer girmez böyle bi şeyi demek çok saçma kusura bakmayın
Ne biliyim korktum açıkçasıBizde bişey oldu sandık kızbişey olmaz korkma
Benimki yerinde kaldı, bayan pilotla uçtum, diyorki sen nasıl 41 sin diyo, dddim havadan inip kimlik getiremem şimdi sana 41 diyorsak 41 işte :) çoğu geri dönüyor yukarı çıkınca yapmak istemiyor cesaretine hayran kaldım diyo, dddim o deli cesareti bacım boşver sen bana bakma, hayatın kayar dedim:) yanlış mıyım :)Aman ya hayatta yapamamyüreğim agzıma iner kesin
Benim gibi saçma birinin yanında saçmalaman şereftir kız:)adetime 14 gün var leke geldi bugün neden geldi anlamadım. o yüzden öyle dedim.
Gruba girer girmez böyle bi şeyi demek çok saçma kusura bakmayın
Ben bekarken 15 günde bir hastalanırdım,uzun da sürerdi, evlenince düzelir dediler düzeldi valla:)Ne biliyim korktum açıkçasıburası 1 haftadır çok serin ayaklarımı üşüttüm ondan dolayı mı oldu bilemiyorum.
Evliyim benBen bekarken 15 günde bir hastalanırdım,uzun da sürerdi, evlenince düzelir dediler düzeldi valla:)
O zaman evlilik sana yaramadı:)Evliyim benbekarken yoktu böyle bi sıkıntı
Evlendim evleneli kadın doğumdan çıkmıyorum zatenO zaman evlilik sana yaramadı:)
Amaaan zaten kkda bunca klnu okuyan sağlam kadın bile boşanır hee, sen de bana evlilik yaramadı galiba diye konu aç, bak seni hemen boşatırlar:)Evlendim evleneli kadın doğumdan çıkmıyorum zatenyaramadı bencede.
Yok ya ben mutluyum Allah korusun oyle konu açmayayım.Amaaan zaten kkda bunca klnu okuyan sağlam kadın bile boşanır hee, sen de bana evlilik yaramadı galiba diye konu aç, bak seni hemen boşatırlar:)
Ben dalgasına bigün bi konu uydurup açıcam, bakayım ne kadar güldürebiliyorlar beni:)Yok ya ben mutluyum Allah korusun oyle konu açmayayım.
Kim kızKız ikinizi yakaladım ne konuşup duruyorsunuz iki saattir hee:)))
Aç yarınBen dalgasına bigün bi konu uydurup açıcam, bakayım ne kadar güldürebiliyorlar beni:)
İkiniz:) sen anlarsın:)Kim kız
Yok öyle hemen değil, ansızın:)Aç yarın
Valla ben kimseyle konusmadımİkiniz:) sen anlarsın:)
Yok öyle hemen değil, ansızın:)
Açsana ilk biz boşan yazalımBen dalgasına bigün bi konu uydurup açıcam, bakayım ne kadar güldürebiliyorlar beni:)
Bir gece ansızın gelebilirim diyorsunİkiniz:) sen anlarsın:)
Yok öyle hemen değil, ansızın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?