- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
Sen yokken kimse yok bak çabuk gelVar canım günaydın
Kadınlar temizliğe geldi
Uğraşıyorum ev ev üstünde valla
geldim canım ...merhaba herkeseaaynaa burası canım gel☺
valla yaa.Sen yokken kimse yok bak çabuk gel
gel canım gelgeldim canım ...merhaba herkese
Diyorum ya konu sahibi olmayınca olmuyorvalla yaa.
yüzümü gören cennetlik babında:)
geldim sonunda yavrukuş.
gel canım gel
ama önce bi dökül
kimsin necisin.
kızlaaaar günaydın
kknın ballı kaymakları ,sütlü çörekleri siziii..
kız niye boşladınız burayı
çiçek bırakıp sulayın desem kurutursunuz anacım
ayyy hep evde olsak da maaş yatsa ne güzel olur be yaaaw:)
evde olmak iyiydi be..
naptınız geçen hafta dökülüüüüüüüünnnn.
Hoşgeldin canımgeldim canım ...merhaba herkese
ben ev düzenlemeyle uğraşıyorum yeni taşındık ter her yerimden akıyorvalla yaa.
yüzümü gören cennetlik babında:)
geldim sonunda yavrukuş.
gel canım gel
ama önce bi dökül
kimsin necisin.
kızlaaaar günaydın
kknın ballı kaymakları ,sütlü çörekleri siziii..
kız niye boşladınız burayı
çiçek bırakıp sulayın desem kurutursunuz anacım
ayyy hep evde olsak da maaş yatsa ne güzel olur be yaaaw:)
evde olmak iyiydi be..
naptınız geçen hafta dökülüüüüüüüünnnn.
ben ev düzenlemeyle uğraşıyorum yeni taşındık ter her yerimden akıyordaha bir hafta on gün sürer tam düzen almam sizler neler yapıyorsunuz
ben de başlayacğaım da şuan her yer her yerde dün biraz eşim yardım etti de bayağı açtık ama ince iş hep benim işimTasınmak zor yaAllah kolaylık versin canım☺ bende aynı işe geldim kpss çalışıyorm
bence olmalı aktif olsun topic ki herkes görsün yavrukuş :=)Diyorum ya konu sahibi olmayınca olmuyor
5 gün aynı şeyi yaptım ev taşınıyor gibiydi,perdeler örtüler halılar aklına gelck herşey yıkandı,ütülendi ,çekmeceler döküldü.ben ev düzenlemeyle uğraşıyorum yeni taşındık ter her yerimden akıyordaha bir hafta on gün sürer tam düzen almam sizler neler yapıyorsunuz
kpss canavarı seniii:)Tasınmak zor yaAllah kolaylık versin canım☺ bende aynı işe geldim kpss çalışıyorm
kız kendini tanıt bakıyım önce bi:)ben ev düzenlemeyle uğraşıyorum yeni taşındık ter her yerimden akıyordaha bir hafta on gün sürer tam düzen almam sizler neler yapıyorsunuz
ev işi nankör iş yap yap bitmez...bence olmalı aktif olsun topic ki herkes görsün yavrukuş :=)
5 gün aynı şeyi yaptım ev taşınıyor gibiydi,perdeler örtüler halılar aklına gelck herşey yıkandı,ütülendi ,çekmeceler döküldü.
anacım evin yarısı çöpe çıktı:))
aslen tokatlıyım şuan şırnak'a taşındık atanamayan ünv mezunuyum ben de kpss çalışacağım...kız kendini tanıt bakıyım önce bi:)
kitap ve kıayfet çoktu, okunmuş kitapları ve küçülmüşleri çok çıktı geri dönüşüme yolladımev işi nankör iş yap yap bitmez...
kalabalık işe yaramazların gitmesi ferahlık oluyor ben psikolojik olarak da rahatlıyorum ama her taşınmamızda bir şeyler kırılıyor kayboluyorkendiliğinde atılıyor
aa tokatın neresi erbaadan arkadaş..ım var.aslen tokatlıyım şuan şırnak'a taşındık atanamayan ünv mezunuyum ben de kpss çalışacağım...
38 yaşındayım ..
iyi etmişsin canım evde az eşya öz eşya seviyorum ben de git gide ev ne kadar küçük o kadar iyi diyeceğimkitap ve kıayfet çoktu, okunmuş kitapları ve küçülmüşleri çok çıktı geri dönüşüme yolladım
eşim erbaalı :)aa tokatın neresi erbaadan arkadaş..ım var.
kız en büyüğünüz benim sanırım
bayramda el öpmeye gelirsiniz artık..
Niye ya çok mu biriktiriyodun herşeyibence olmalı aktif olsun topic ki herkes görsün yavrukuş :=)
5 gün aynı şeyi yaptım ev taşınıyor gibiydi,perdeler örtüler halılar aklına gelck herşey yıkandı,ütülendi ,çekmeceler döküldü.
anacım evin yarısı çöpe çıktı:))
aa gittim erbaaya çok güzel yemyeşil, bir karadenizli olarak beğendim:)eşim erbaalı :)
harçlık çikolata verirsen geliriz el öpmeye
bu arada tüp bebek tedavisiile uğraşıyorum işte 5. tüp bebeğe başlayacağız bir yandanevi düzenleyeyim ki kasımda ankaraya gideceğiz kısmetse
yok yavrum ,bizde kitap çok ,kutu oyunları,puzzle lar,ev kreş gbi, e büyüdüler artık ,öyle olunca ihtyaç kalmadı .Niye ya çok mu biriktiriyodun herşeyihamaratlıga bak maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?