- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi enteldantell
-
ilk sayfaları okuyorum da ben de bir gelene on gelirim de sonra çok suistimal ediyorlar..aslında herksle anlaşırım sadece hadsizliğe tahammülüm yok
1 gelene 10 gelirim hakedene de haddini bildiririm
reklam sloganı gibi oldu iyi mi:)))
kız lafın ortasından konuşma :)ilk sayfaları okuyorum da ben de bir gelene on gelirim de sonra çok suistimal ediyorlar..
artık civatalar attı yani sabır falan kalmadı
ben niksarlıyım canım niksar daha yeşil gördün mü bilmyorum da tarihi eserleri falan..aa gittim erbaaya çok güzel yemyeşil, bir karadenizli olarak beğendim:)
kız tabi veririm harçlık canınız sağolsun nolcak
aaa hadi hayırlısı RABBİM gönlünüze göre versin
benim ikizlerim de tüp bebek ,bilirim o süreçleri.
ankarada nerede yaptıracaksınız peki
ankarada yaşadım yıllarca .
kız lafın ortasından konuşma :)
kime neye ne zaman ?
:)))))))))))))
Maşallah canım kime verdiniz kitapları filanyok yavrum ,bizde kitap çok ,kutu oyunları,puzzle lar,ev kreş gbi, e büyüdüler artık ,öyle olunca ihtyaç kalmadı .
Tamam ablacım gelirizaa tokatın neresi erbaadan arkadaş..ım var.
kız en büyüğünüz benim sanırım
bayramda el öpmeye gelirsiniz artık..
Susma sustukça sıra sana gelir canım tebriklerbenim görümceler eşimin tarafı çok üzdüler beni zamanında şimdi de üzmeye çalışıyorlar da artık dilim hiç susmuyor olayı kavgaya çeviriyorum zaten küsmeye sebep arıyorum da benim adam aşırı aileci ablaları ağzıma sıçsa sabredeceğiz aramız bozulmasın bilmem ne der deli eder beni
ben bayramda gidecek yer arıyorum zatenTamam ablacım gelirizkız senin ruhun küçük boşver gercek yaşı kahve içiyorum gelin
gidiyoruz canım gitmez miyiz benim anne baba olmayınca ben kendi aileme gidemiyorum kaynanam gilde otur durMemlekete gitmiyor musunuz?
Olsun canım yine gidecek büyükleriniz var ne yaşadınız bilmiyorum ama sevmiyomusun?gidiyoruz canım gitmez miyiz benim anne baba olmayınca ben kendi aileme gidemiyorum kaynanam gilde otur dur
ayyy eltim niksarlı bana niksar deme :)ben niksarlıyım canım niksar daha yeşil gördün mü bilmyorum da tarihi eserleri falan..
şırnaktan önce samsundaydık 4 tüp bebek ünv hastanesinde oldu
ben de ankarada 6 sene yaşadım ama parasızlığın gözü kör olsun gidemedik tedavilere...
eşim ailesinin evini yaptırmış falan filan kartlar borç kendi bekar bir de biz evlendikben de atanamadım...uzun hikaye
ankara başkent de başladım canım..
zor süreç senelerdir milletin çenesi..
benim annem de 3 sene oldu vefat etti anne babam yok o nedenle biraz ezmeye çalışıyorlar ama cırlarım..
tek yaram işte çocuğumun olmaması oradan vuruyorlar..
en son ilaç kullan dediler çocuk düşünmeyecekmişim rahat olacakmışım onlara neyse
kimsenin ahı kimsed kalmaz bacım meraklanmabenim görümceler eşimin tarafı çok üzdüler beni zamanında şimdi de üzmeye çalışıyorlar da artık dilim hiç susmuyor olayı kavgaya çeviriyorum zaten küsmeye sebep arıyorum da benim adam aşırı aileci ablaları ağzıma sıçsa sabredeceğiz aramız bozulmasın bilmem ne der deli eder beni
geri dönüşüme yolladıkMaşallah canım kime verdiniz kitapları filan
hee mahalelnin delisiyim dimi:) ben de az önce içtim yavrukuş afiyet olsun.Tamam ablacım gelirizkız senin ruhun küçük boşver gercek yaşı kahve içiyorum gelin
gel kız gel iki lafın belini kırarızben bayramda gidecek yer arıyorum zaten
hem de ne kötü ..eltin kötü mü kuzum ya :d
kamu yönetimi mezunuyum canım ben her kpss konuştuğumda nasibinde yok artık anla şu konuyu kapat diyip durdu görümcem..
senelerce kaynatam sonra o öldü şimdi kaynanam ayzaymır oldu onunla ilgilendik..samsundaydım 4.5 yıl 6 7 ay kaynanam bende bayramları da memlekette tedavi olmaya zaman yok ben tüp mide ameliyatı oldum bebek için kimse yanıma gelmedi öldü mü kaldı mı bir çorba kaynatalım demediler..
şimdi doğu diye kaynanam da aman aman oralara götürmeyin beni samsuna gelirseniz gelirim bu görümce de seni oraya götüren yok zaten diye çatlıyor..ilk defa belki ders çalışma ortamı olur...
bebekten çok vurdular canım ben daha şimdiden sorumluluklarını aldık kendi ailemin peşine o kadar koşmamışımdır..
çocuksuz hayata kendini hazırla diyor iki görümce..
yakında olunca osursan söylemek zorundasın kaynanamı götürüp getiriyoruz ya tedaviye bile sanki izin alıyoruz
ara verdim tedaviye dedim...
haberleri olmayacak inşallah doğurayım öyle öğrenseler ne güzel olur
Hayırdır canım neresi olmuşyahu bana durduk yere ebesinin bilmem neresi bir yere eğitim yazmışlar
başım çatlıyor sinirden
3 çocuklu kadının taa oralarda ne işi var yaaa..
offf bana yine rapor yolu göründü
İnşallah canım hayırlısıyla evlat sahibi olursun. Sen kimseye bakma moralini bozmasınlar. İnadına hırsla çalış KPSS'ye çocuk için de bütün ihtimalleri dene içinde kalmasın.eltin kötü mü kuzum ya :d
kamu yönetimi mezunuyum canım ben her kpss konuştuğumda nasibinde yok artık anla şu konuyu kapat diyip durdu görümcem..
senelerce kaynatam sonra o öldü şimdi kaynanam ayzaymır oldu onunla ilgilendik..samsundaydım 4.5 yıl 6 7 ay kaynanam bende bayramları da memlekette tedavi olmaya zaman yok ben tüp mide ameliyatı oldum bebek için kimse yanıma gelmedi öldü mü kaldı mı bir çorba kaynatalım demediler..
şimdi doğu diye kaynanam da aman aman oralara götürmeyin beni samsuna gelirseniz gelirim bu görümce de seni oraya götüren yok zaten diye çatlıyor..ilk defa belki ders çalışma ortamı olur...
bebekten çok vurdular canım ben daha şimdiden sorumluluklarını aldık kendi ailemin peşine o kadar koşmamışımdır..
çocuksuz hayata kendini hazırla diyor iki görümce..
yakında olunca osursan söylemek zorundasın kaynanamı götürüp getiriyoruz ya tedaviye bile sanki izin alıyoruz
ara verdim tedaviye dedim...
haberleri olmayacak inşallah doğurayım öyle öğrenseler ne güzel olur
ay kötü insan memleketlim de olsa kötü işte ALLAH uzak tutsun..hem de ne kötü ..
hiç sevmem kendisini ,ailede seveni de görmedim :)
ayyy nasıl kapat anne olamayacaksın diyorlar ,sen ne diyorsun karşılık olarak ,ben saç baş girerrdim valla ,hiç tahammül edemem hadsizliğe. amma dengesizlermiş ve sen hala bunlara hizmet mi ediyorsun,nononoooo yanlış yapıyorsun bacım, de hele bkıyım burcun ne senin:)
bence de süpriz yumurta olsun :)
nazar dğer sonra mazallah,kem göz kız bunlarınki amanın düşman başına.
Kız aynı bende burcum yay yükselenim Yengeçay kötü insan memleketlim de olsa kötü işte ALLAH uzak tutsun..
çocuğum olacağına inanmıyorlar 10 sene oldu ama bunlar daha 4 5 senedir olumsuz olumsuz konuşmaya devam ettiler...
kaynanamın evinde oluyoruz bayramları ya da gittiğimizde eşim aşırı anne babacı hele şimdi annesi rahatsız ben orada iş yapmayacağım mecbur yapıyorum..annem öldüğünde kardeşim bizde 2.5 yıl kaldı çalışmadı oturdu kpss çalıştı memur oldu evlendi onun da hatrrı var kaynanam yaşadığı sürece böyle devam eder..
annem yok babam yok kardeşimde karısının emrinde arkamda bir kardeş var diyemiyorum o nedenle ben de susan biri değilim ama evlat konusunda yaram açık oradan vuruyorlar..
burcum yay canım yükselen yengeçsenin?
gariban görüyorlar beni annem de ölünce kimsesiz kaldın diyip durdu görümcem
inşallah canım tedavimizde işte embriyolar genetiğe gidecek inşallah kaliteli bir embriyomuz kalır..İnşallah canım hayırlısıyla evlat sahibi olursun. Sen kimseye bakma moralini bozmasınlar. İnadına hırsla çalış KPSS'ye çocuk için de bütün ihtimalleri dene içinde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?