çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Evet inşalllah kafanı derse ver. Tedavilerini de ihmal etme. Allah'ın izniyle olur.

bir yakın arkadaşım bebeğinin küçülenlerini tertemiz eşyaları yıkamış ütülemiş bana yollamıştı içine birkaç tane de oyuncak koymuş uğuru bulaşsın diye ...
saf niyetle görümceme anlatıyorum neden kabul ettin ben olsam kabul etmezdim ne gerek var diyip durdu..
olacağına inanmıyor ki..
dedim onlara baktıkça umutlarımı yeşertiyorum hem seviniyrum hem ağlıyorum dedim hiç içi cız etmiyor

aaynaa sen masrafı düşünme eşinin dr çocuğu olcak sonuçta o da en az senin kadar istiyordur ele kulak asmayın.
masrafı hep çok düşündüm canım benim yüzümde diyerek..
eşim o konuda hakkını yiyemem bir şey demiyor ama sıkışıyor ister istemez çocuk sadece benim olacak değil ya orasını da düşünüyorum ama ne bileyim canım ya bazen çok tuhaf duygular içinde oluyorum..

amin canım oo kardeşine destek olduysan elin mecbur bacım napıcaksın:)
baş kcanım başak yükselenim de başak,double başakım:)

Kız aynı bende burcum yay yükselenim Yengeç
aboo etrafımı sardınız bu ne ayol
inş atanırsın ha gayret ikiniz de çalışın çabalayın kazanın şu kpssyi
ayyy görümcene dalıcam şimdi yaa
ALLAHın işine bellmi olur ,inş evladın olur da utanır kalırlar öylece kenarda
çok büyük günah yaa yaptıkları
uyuz oldum valla

Valla kulaklarını tıka ne gerek var diyenlere. Ben ilk defa kendime inanıyorum. Elinden geleni de yapacağım Allahın izniyle. Bütün konuları bitircem bol soru çözücem inşAllah. Bana da diyolar bu yaştan sonra olur mı filan diye olurmuş diyorum yaş şartı yok KPSS'de. Ümitsizseniz ümit sizsiniz demiş şair.

Seni seviyor ki yanında çocuk olmamasına rağmen bırakıp gitmemiş. Bence sana değer veriyor. Allah yardım eder siz elinizden geleni yapın.

ya bunlar günahı bilmiyor ya da günahtan korkmuyorlar...
ALLAH'A havale ettim hepsini canım...
bir şeyi dile dolamak da kınamaktır bence...
biz çocuk olmamayı hiç bilmeyiz diyor görümceler dedim siz yatıyorsunuz oluyor sanıyorsunuz o iş öyle değil dedim..
hamile kalacağız diye ödümüz kopuyordu diyorlar ...
daha neler neler 12 de vuruyormuş kocası kahkaha atıyor karşımda anlat anlat bitmez...
hamile olursam hayırlısı ile sağlıcakla canım gerçekten de cinsiyeti falan belli olana kadar kimseye dememek lazım..
hele atanırsam var ya bunlar ne renge boyanır bilmem inşallah nimesayla birlikte atanırım..
bebeğime ne ciciler alırım

ay bu milletin dili ömür törpüsü ben de çalışacağım inşallah..aylardır şu düzensizlik gerdi beni o nedenle bir haftaya kadar şu işlerimi bayağı kolaylaştırdım mı sonra ders ders ders

Zır cahillik yaptıkları. Marifet bilmesinler çocuk doğurmayı. Doğurduklarına sahip cıkıyolar mı acaba.

ay bu milletin dili ömür törpüsü ben de çalışacağım inşallah..aylardır şu düzensizlik gerdi beni o nedenle bir haftaya kadar şu işlerimi bayağı kolaylaştırdım mı sonra ders ders ders
Yaparsın daha sınava da zaman çok var vakit bol canım çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…