- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi enteldantell
-
gerçekten mi kuzuKız aynı bende burcum yay yükselenim Yengeç
Aynen canım bu kadar benzerlik olurgerçekten mi kuzu
Evet inşalllah kafanı derse ver. Tedavilerini de ihmal etme. Allah'ın izniyle olur.inşallah canım tedavimizde işte embriyolar genetiğe gidecek inşallah kaliteli bir embriyomuz kalır..
ben bunlara yaranamam tedavi oluyoruz diye eşime bir masraf çıkarmamaya çalışırım elimden geleni yaparım..
ama yok..
atanırsam anca kendime gelirim
Aynen canım bu kadar benzerlik olur
masrafı hep çok düşündüm canım benim yüzümde diyerek..aaynaa sen masrafı düşünme eşinin dr çocuğu olcak sonuçta o da en az senin kadar istiyordur ele kulak asmayın.
amin canım oo kardeşine destek olduysan elin mecbur bacım napıcaksın:)ay kötü insan memleketlim de olsa kötü işte ALLAH uzak tutsun..
çocuğum olacağına inanmıyorlar 10 sene oldu ama bunlar daha 4 5 senedir olumsuz olumsuz konuşmaya devam ettiler...
kaynanamın evinde oluyoruz bayramları ya da gittiğimizde eşim aşırı anne babacı hele şimdi annesi rahatsız ben orada iş yapmayacağım mecbur yapıyorum..annem öldüğünde kardeşim bizde 2.5 yıl kaldı çalışmadı oturdu kpss çalıştı memur oldu evlendi onun da hatrrı var kaynanam yaşadığı sürece böyle devam eder..
annem yok babam yok kardeşimde karısının emrinde arkamda bir kardeş var diyemiyorum o nedenle ben de susan biri değilim ama evlat konusunda yaram açık oradan vuruyorlar..
burcum yay canım yükselen yengeçsenin?
gariban görüyorlar beni annem de ölünce kimsesiz kaldın diyip durdu görümcem
aboo etrafımı sardınız bu ne ayolKız aynı bende burcum yay yükselenim Yengeç
inş atanırsın ha gayret ikiniz de çalışın çabalayın kazanın şu kpssyiinşallah canım tedavimizde işte embriyolar genetiğe gidecek inşallah kaliteli bir embriyomuz kalır..
ben bunlara yaranamam tedavi oluyoruz diye eşime bir masraf çıkarmamaya çalışırım elimden geleni yaparım..
ama yok..
atanırsam anca kendime gelirim
ayyy görümcene dalıcam şimdi yaabir yakın arkadaşım bebeğinin küçülenlerini tertemiz eşyaları yıkamış ütülemiş bana yollamıştı içine birkaç tane de oyuncak koymuş uğuru bulaşsın diye ...
saf niyetle görümceme anlatıyorum neden kabul ettin ben olsam kabul etmezdim ne gerek var diyip durdu..
olacağına inanmıyor ki..
dedim onlara baktıkça umutlarımı yeşertiyorum hem seviniyrum hem ağlıyorum dedim hiç içi cız etmiyor
Valla kulaklarını tıka ne gerek var diyenlere. Ben ilk defa kendime inanıyorum. Elinden geleni de yapacağım Allahın izniyle. Bütün konuları bitircem bol soru çözücem inşAllah. Bana da diyolar bu yaştan sonra olur mı filan diye olurmuş diyorum yaş şartı yok KPSS'de. Ümitsizseniz ümit sizsiniz demiş şair.atanmamız da benzer canım ya...
az daha motive olmalıyım ders çalışmaya eşim ne gerek var diyor ...
o da atanacağıma umudu yok da işte senelerdir paslandık ailesi de paslanmamıza çok yardımcı oldular
onları diyen yok
Seni seviyor ki yanında çocuk olmamasına rağmen bırakıp gitmemiş. Bence sana değer veriyor. Allah yardım eder siz elinizden geleni yapın.masrafı hep çok düşündüm canım benim yüzümde diyerek..
eşim o konuda hakkını yiyemem bir şey demiyor ama sıkışıyor ister istemez çocuk sadece benim olacak değil ya orasını da düşünüyorum ama ne bileyim canım ya bazen çok tuhaf duygular içinde oluyorum..
ya bunlar günahı bilmiyor ya da günahtan korkmuyorlar...amin canım oo kardeşine destek olduysan elin mecbur bacım napıcaksın:)
baş kcanım başak yükselenim de başak,double başakım:)
aboo etrafımı sardınız bu ne ayol
inş atanırsın ha gayret ikiniz de çalışın çabalayın kazanın şu kpssyi
ayyy görümcene dalıcam şimdi yaa
ALLAHın işine bellmi olur ,inş evladın olur da utanır kalırlar öylece kenarda
çok büyük günah yaa yaptıkları
uyuz oldum valla
ay bu milletin dili ömür törpüsü ben de çalışacağım inşallah..aylardır şu düzensizlik gerdi beni o nedenle bir haftaya kadar şu işlerimi bayağı kolaylaştırdım mı sonra ders ders dersValla kulaklarını tıka ne gerek var diyenlere. Ben ilk defa kendime inanıyorum. Elinden geleni de yapacağım Allahın izniyle. Bütün konuları bitircem bol soru çözücem inşAllah. Bana da diyolar bu yaştan sonra olur mı filan diye olurmuş diyorum yaş şartı yok KPSS'de. Ümitsizseniz ümit sizsiniz demiş şair.
Zır cahillik yaptıkları. Marifet bilmesinler çocuk doğurmayı. Doğurduklarına sahip cıkıyolar mı acaba.ya bunlar günahı bilmiyor ya da günahtan korkmuyorlar...
ALLAH'A havale ettim hepsini canım...
bir şeyi dile dolamak da kınamaktır bence...
biz çocuk olmamayı hiç bilmeyiz diyor görümceler dedim siz yatıyorsunuz oluyor sanıyorsunuz o iş öyle değil dedim..
hamile kalacağız diye ödümüz kopuyordu diyorlar ...
daha neler neler 12 de vuruyormuş kocası kahkaha atıyor karşımda anlat anlat bitmez...
hamile olursam hayırlısı ile sağlıcakla canım gerçekten de cinsiyeti falan belli olana kadar kimseye dememek lazım..
hele atanırsam var ya bunlar ne renge boyanır bilmem inşallah nimesayla birlikte atanırım..
bebeğime ne ciciler alırım
Yaparsın daha sınava da zaman çok var vakit bol canım çalış.ay bu milletin dili ömür törpüsü ben de çalışacağım inşallah..aylardır şu düzensizlik gerdi beni o nedenle bir haftaya kadar şu işlerimi bayağı kolaylaştırdım mı sonra ders ders ders
cahillik canım bakalım ömür bitmedi hele ahiret onlar unuttularsa ahireti ben ahirette göreceğim bakalım dediklerinin hükmü ne olacakZır cahillik yaptıkları. Marifet bilmesinler çocuk doğurmayı. Doğurduklarına sahip cıkıyolar mı acaba.
Aynen öyle canım Allah'a havale et geç. Sen iyi ol her zaman bırak onlar kötü olsun. Kendileri kaybeder.cahillik canım bakalım ömür bitmedi hele ahiret onlar unuttularsa ahireti ben ahirette göreceğim bakalım dediklerinin hükmü ne olacak
ben de acıktım ne yesem bilmiyorum iş varken bir şey yapmaya da eriniyorumenteldantell kız nere gitti yemek mi yiyon bizim öğleden sonra yoğunlaşacak işler dersler kaldı biraz tarih çalıştım işte öyle.
Kısır seversen kısır yapben de acıktım ne yesem bilmiyorum iş varken bir şey yapmaya da eriniyorum
çok severim kısırı ...Kısır seversen kısır yapbiz dün yaptık yedik güzel oluyor. Yada makarna mantı pratik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?