- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
hoşgeldin bacım:)günaydın elti muhabbeti görünce dayanamadım
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum 35 yaşındayım
13 sene reklamcılık ve sanat alanında çalıştım. Artık bir süreliğine ev hanımıyım. Bebiş bekliyorum Allah izin verirse Ekim ayında aramıza katılacak
Biraz zorlu bir hamilelik oluyor.
3 tane eltim var 3 ü de birbirinden tuhaf
Ben mesafeliyim kendilerine bayramdan bayrama görüşüyoruz ama keşke hiç var olmasalartuhaf ve rahatsız edici tipler
Hoşbuldummhoşgeldin bacım:)
elti muhabbeti açıldı ve bitti:)
kaale almıyoruz artık elticikleri:)
ne halleri varsa gülsünler:)
maşallah sağlıcakla gelsin inş fasulye .
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN. ELTİZEDEgünaydın elti muhabbeti görünce dayanamadım
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum 35 yaşındayım
13 sene reklamcılık ve sanat alanında çalıştım. Artık bir süreliğine ev hanımıyım. Bebiş bekliyorum Allah izin verirse Ekim ayında aramıza katılacak
Biraz zorlu bir hamilelik oluyor.
3 tane eltim var 3 ü de birbirinden tuhaf
Ben mesafeliyim kendilerine bayramdan bayrama görüşüyoruz ama keşke hiç var olmasalartuhaf ve rahatsız edici tipler
çok yakın hem de:)
serinledi havalar biraz :)
klima var odada ,sürekli serin zaten:)
ayyyyyy her ortamda yerim ben balık.
boşa mı karadenizliyiz.
Öğle aran vardır uyu istersen nasıl olsa yemek de yemiyorsungece üşümüşüm
sabah donuk bir şekilde kalktım:)
bisiklet ağrısı ile birleşince her yerim haşat:)
öğlen gidip uyusam mı :)
çocuk zırıltısından mümkün olabilirse tabi:)Öğle aran vardır uyu istersen nasıl olsa yemek de yemiyorsun
TAMAM CANIM GÖRÜŞÜRÜZ BENDE BİRAZDAN YEMEĞİMİ YERİM AZICIK:)çocuk zırıltısından mümkün olabilirse tabi:)
bugün cuma ,erken çıkıyoruz biraz
öğleden sonra balık ekmeğimi yrken görüşürüz
öpüldün tatlım.
Ben de memnun oldum canımBearhug yarım kalmış mesajım kusura bakma yaşıtız bu arada memnun oldum ☺
EVET İKİ TANE ÇOCUĞUM VAR ALLAH BAĞIŞLASIN. YAKINDA SENDE ARAMIZA KATILACAKSIN İNŞALLAH :) HAYIRLISIYLA GELSİN YAVRUCAK.Ben de memnun oldum canım
sen de evli çocuklusun sanırım anneler kulübünde olduğuna göre
bende de bebe 3 ama analar değil çatlaklar klubüne üyeyim:)))Ben de memnun oldum canım
sen de evli çocuklusun sanırım anneler kulübünde olduğuna göre
Afiyet olsun bende az barbunya az pilav ve az tavuk suyu corbası yedim. Akşama da yer miyim bilmiyorumbalıkları gümlettim geldim ,ohhh sefam olsun
artık yarına kadar 1 gün aç aç gezerim:)))
pilav nonononoooooooooooo ,bırak kız pilavı,dök kaşığını geri çabuk ,dök kız:)Afiyet olsun bende az barbunya az pilav ve az tavuk suyu corbası yedim. Akşama da yer miyim bilmiyorum
herşeyden yiyip az yesek olmaz mı? ben öyle kilo vermiştim :)pilav nonononoooooooooooo ,bırak kız pilavı,dök kaşığını geri çabuk ,dök kız:)
yanında olsam işin zor:)
akşama meyve ye geç yoğurdun içine meyve doğra ohhh
pilavsız yapamıyorum yapilav nonononoooooooooooo ,bırak kız pilavı,dök kaşığını geri çabuk ,dök kız:)
yanında olsam işin zor:)
akşama meyve ye geç yoğurdun içine meyve doğra ohhh
olur ama saat de öneml,gecenin bi yarsı yiyemezsin,alşam 6 da son ,finish:)herşeyden yiyip az yesek olmaz mı? ben öyle kilo vermiştim :)
abooo niye vermediğin belli ,en yasak olanı yiyorsun ,cık cık cık.pilavsız yapamıyorum ya
AZALTTIĞIM ZAMAN VERİRİM DİYE DÜŞÜNÜYRUM BAKALIMolur ama saat de öneml,gecenin bi yarsı yiyemezsin,alşam 6 da son ,finish:)
abooo niye vermediğin belli ,en yasak olanı yiyorsun ,cık cık cık.
olmazzzz ,direk keseceksin,bulgur pilavı olur bak ama pirnç aslaaaaaa,nesi erken kız ,6 işte :)AZALTTIĞIM ZAMAN VERİRİM DİYE DÜŞÜNÜYRUM BAKALIM6 DA COK ERKEN DEĞİL Mİ YA
KISIR OLSUN ANLAŞALIMolmazzzz ,direk keseceksin,bulgur pilavı olur bak ama pirnç aslaaaaaa,nesi erken kız ,6 işte :)
senin burcun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?