çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

günaydın yavrukuş, her yerim ağrıyor,ufakla akşam bisiklet turu yapalım dedik,hamlamışım ,sbah zor kalktım.
bebelerin peşine dolanırsak olacağı bu:)
yaşlandık anacım :)
YOK CANIM NE YAŞLILIĞI DAHA ÇOK VAR YAŞLANMAYA HAMLAMIŞSIN EVET DÜZENLİ YAPINCA Bİ YERİN AĞRIMAZ. BENDE UZUN ZAMANDIR BİSİKLET SÜRMÜYORUM. ELEKTRİKLİ BİSİKLET ALMAK İSTİYORUM. İŞE YÜRÜYEREK GİDİP GELİYORUM ÇÜNKÜ. ASLINDA Bİ YANDAN YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM SPOR OLUYOR DA..

VAY VAY... BEN İSTERİM BACIM KAHVE

ohh en güzeli yürüyş,ben kamyon şoförü gibiyim,çocukların peşinde ,onu al onu bırak,diz ,bacak kası yapıyorum:))
sen yürümeye devam et bacım napıcaksın bisikleti

VAY VAY... BEN İSTERİM BACIM KAHVE
bir acı kahveyi ,kırk yılla bağlayalım,kitleyelim birbirmize o zaman:)
kız asadece kahveyi iç,şekerleri lokumları sakın yeme:)
zararlı kuzum zararlı :)

Eklentiler

• turk-kahvesi-100g-776-14-B.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 32
OLSUN SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR. :) İNŞAALLAH CANIM KİTLEYELİM TABİ ELLERİNE SAĞLIK:) YOK YOK HİÇ YER MİYİM YAA

BİR TANE POĞOÇA YEDİM İŞYERİNDE. AMA ÖĞLEN AZ YEMEM LAZIM. BUGÜNDEN İTİBAREN DİYETE BAŞLIYORUM. SEN YAPTIN MI?
kız poğaça yediysen öğlen ya da akşam yeme.
ya da sabah bir şey yeme öğlen ve akşam ye.
yok ben 14 e kadar açım,dedimya dün :)
sabah kahvemi içtim,işeri yapıyorum bir yandan da ,evraklar vs.
suyum yanımda ,yavaş yavaş öğlene kadar içerim
12 gibi çıkarım eve tıpış,çocukları yedirir,evi bi toplar süpürür,işe dönerim.
ta ta taaaammmmm ,ağzım burnum derken saat 14 olduuuu.
veeee benim için yemek vakti.
bugün ne yesem onu düşünüyorum.

BENDE ONU YAPICAM ARTIK VALLA BİZİM AŞÇI COK GÜZEL YEMEK YAPIYOR BURDA YERİM BEN ÖĞLEN SEN NERDE CALSIYOSUN Kİ EVE GİDEBİLİYORSUN HEMEN

VARMI YAKINDA BALIK EKMEK YAPAN YER :) BU SICAKLA DA YENMEZ YAA

günaydın elti muhabbeti görünce dayanamadım
Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum 35 yaşındayım
13 sene reklamcılık ve sanat alanında çalıştım. Artık bir süreliğine ev hanımıyım. Bebiş bekliyorum Allah izin verirse Ekim ayında aramıza katılacak
Biraz zorlu bir hamilelik oluyor.
3 tane eltim var 3 ü de birbirinden tuhaf
Ben mesafeliyim kendilerine bayramdan bayrama görüşüyoruz ama keşke hiç var olmasalar tuhaf ve rahatsız edici tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…