çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

TİTİZ BAŞAK :)
hem de nasıl:)
çocuklara soruyorum bende en sevmediğiniz tarafım ne diye ,titizliğin diyorlar:)
öğlen gittim tüm evi süpürdüm ,hepsinin eline birer bez saldım odalara toz aldırttım,eve misafir gelse ederi var evin:)
kıza da bir çok şeyi öğrettim ,evi silip süpürüyor acil durumda :) her gün görevi var,masa toplamak ,mutfağı süpürmek gibi:)
ya da airfreyde yemek yapıyor:)
gaddar anne:)))))))))))))))))))))

Köle gibi çalıştırıyosun çocukları şaka bi yana en güzelini yapyosun alışsınlar. Eşlerine de yardımcı olurlar ileride.

Köle gibi çalıştırıyosun çocukları şaka bi yana en güzelini yapyosun alışsınlar. Eşlerine de yardımcı olurlar ileride.
çocuk işçi anacım çocuk işçi:))))) tabi öyle alışsınlar .
bazen özellikle eve anahtarı sokunca tam açıyorum,bu evin hali ne böylee diye bi çığırtı atıyorum,bi kaçıp koşmaları var görsen gül gül ölürsün:)
annem geldi çabuk toplayın odaları diye :))))

Korkutmuşsun çocukları kıyamam bizimkilerde çok rahat arkalarını toplayan biri var nasıl olsa

Korkutmuşsun çocukları kıyamam bizimkilerde çok rahat arkalarını toplayan biri var nasıl olsa
azıcık korku iyidir
ben 6 yaşında iken anneannem aşçı kadındı
lahana çorbası pişirmeyi bilmiyorum diye bana pi posta azar verdi de evden kaçtım haberin var mı senin:)
yolda halamla karşılaşmasam akıbetimi düşünemiyorum,daha o eve gitmem diye de halamda kaldım o gece
sabahına eve geldim bi de evden kaçtım diye azar yedim:)
küçük yaşta annem amliyat oluyordu hastane işleri çoktu,evi ben çekip çevirip yemek yapardım.
ama iyiki öğretmişler,şimdi elime kimse su dökemez:)

Vay be 6 yaşında yemek yapmak mı  dominant kadınmış anneannen ama şimdikiler kıyamıyo çocuklar a sonra çocuklar bişey bilmiyor

Vay be 6 yaşında yemek yapmak mı  dominant kadınmış anneannen ama şimdikiler kıyamıyo çocuklar a sonra çocuklar bişey bilmiyor
yok yapmadım ama bilmiyorum diye ,yani annem öğretmeye çalışacakmış o yaşta :)
yok ben çocuklarıma hem sevgi gösteriyorum hem öğretiyorum
yerine göre yani herşey
kız doğumgünlerinde pandemide evde salonu boşalttım tamamen balkona taşıdım ,paylaço kıyafetiyle heryerini süsledim,oyunlar oynattım:) her telden var bende :)
tellioğullarından telli nuriye:))))))))

Allah iyiliğini versin canım yerine göre davranmak lazım tabi. Yoksa çocuklar bunalır. annenin ameliyattan bahsetmişsin de. şimdi nasıl durumu?

kız aklıma geldi
izmirde çok anılarımız var hee:)
eskiden oraya yakın bir ilde çalışma hayatına başlamıştık ikimiz de ,izmire kaçardık sürekli:)
akşama kocam makarna yapıcakmış,çocuklar çok beğenmiş makarnasını:)
dedim canıma minnet,ben de ikizleri alıp kırtasiyeye gidicem,haftaya kalabalık olur ,öğretmenler liste atmış onu halledeyim çocuklarla dedim,eşime de makarnayı biz gelene yaparsın dedim
ayyyy adama baksan dışardan grantualet bi tip, üst düzey yönetici eşim, bilmiyorlarki karısı evde makarna yaptırıyor:))))

İzmir çok güzel ama gelişmiyor hiç yıllar önce nasılsa şimdi de aynı malesef. Adam memnunsa halinden problem yok Bizim kırtasiyeleri aldıgımız anlaşmalı bi yer var biz liste yapcaz o bize getircek %25 indirim yapcak birde

bizim hikaye 20 yıl önce:)
memnun memnun benim gibi hatun bulmuş n,ye memnun olmayacak,ben ondan memnunsam sorun yok asıl :))) o da memnun etmeye uğraşıyor iştE:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…