- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
o da çok olmayacak ama öyle :)KISIR OLSUN ANLAŞALIMYAY BURCUYUM SEN ?
Evet tahmin eder miydin peki yay olduğumu. Sen TERAZİ misin yoksao da çok olmayacak ama öyle :)
hemen söyledin kız daha tahmin et bile demiyorsun ,madem ben diyeyim tahmin et:)
böyle çatlak biri hangi burç olabilir acebaaaaaa :)
bilmem ama en azından düşünür,zorlardım:)Evet tahmin eder miydin peki yay olduğumu. Sen TERAZİ misin yoksa
TİTİZ BAŞAK :)bilmem ama en azından düşünür,zorlardım:)
oh no oh no oh no no no no :)
başak tatlım başak :)
hem de nasıl:)TİTİZ BAŞAK :)
Köle gibi çalıştırıyosun çocuklarıhem de nasıl:)
çocuklara soruyorum bende en sevmediğiniz tarafım ne diye ,titizliğin diyorlar:)
öğlen gittim tüm evi süpürdüm ,hepsinin eline birer bez saldım odalara toz aldırttım,eve misafir gelse ederi var evin:)
kıza da bir çok şeyi öğrettim ,evi silip süpürüyor acil durumda :) her gün görevi var,masa toplamak ,mutfağı süpürmek gibi:)
ya da airfreyde yemek yapıyor:)
gaddar anne:)))))))))))))))))))))
çocuk işçi anacım çocuk işçi:))))) tabi öyle alışsınlar .Köle gibi çalıştırıyosun çocuklarışaka bi yana en güzelini yapyosun alışsınlar. Eşlerine de yardımcı olurlar ileride.
Korkutmuşsun çocukları kıyamamçocuk işçi anacım çocuk işçi:))))) tabi öyle alışsınlar .
bazen özellikle eve anahtarı sokunca tam açıyorum,bu evin hali ne böylee diye bi çığırtı atıyorum,bi kaçıp koşmaları var görsen gül gül ölürsün:)
annem geldi çabuk toplayın odaları diye :))))
azıcık korku iyidirKorkutmuşsun çocukları kıyamambizimkilerde çok rahat arkalarını toplayan biri var nasıl olsa
Vay be 6 yaşında yemek yapmak mı  dominant kadınmış anneannen ama şimdikiler kıyamıyo çocuklar a sonra çocuklar bişey bilmiyorazıcık korku iyidir
ben 6 yaşında iken anneannem aşçı kadındı
lahana çorbası pişirmeyi bilmiyorum diye bana pi posta azar verdi de evden kaçtım haberin var mı senin:)
yolda halamla karşılaşmasam akıbetimi düşünemiyorum,daha o eve gitmem diye de halamda kaldım o gece
sabahına eve geldim bi de evden kaçtım diye azar yedim:)
küçük yaşta annem amliyat oluyordu hastane işleri çoktu,evi ben çekip çevirip yemek yapardım.
ama iyiki öğretmişler,şimdi elime kimse su dökemez:)
yok yapmadım ama bilmiyorum diye ,yani annem öğretmeye çalışacakmış o yaşta :)Vay be 6 yaşında yemek yapmak mı  dominant kadınmış anneannen ama şimdikiler kıyamıyo çocuklar a sonra çocuklar bişey bilmiyor
Allah iyiliğini versin canım yerine göre davranmak lazım tabi. Yoksa çocuklar bunalır. annenin ameliyattan bahsetmişsin de. şimdi nasıl durumu?yok yapmadım ama bilmiyorum diye ,yani annem öğretmeye çalışacakmış o yaşta :)
yok ben çocuklarıma hem sevgi gösteriyorum hem öğretiyorum
yerine göre yani herşey
kız doğumgünlerinde pandemide evde salonu boşalttım tamamen balkona taşıdım ,paylaço kıyafetiyle heryerini süsledim,oyunlar oynattım:) her telden var bende :)
tellioğullarından telli nuriye:))))))))
iyi iyi,ciddi birşey değil ,fıtık. ALAH RAZI OLSUN yavrukuş.Allah iyiliğini versin canım yerine göre davranmak lazım tabi. Yoksa çocuklar bunalır. annenin ameliyattan bahsetmişsin de. şimdi nasıl durumu?
senden de canımiyi iyi,ciddi birşey değil ,fıtık. ALAH RAZI OLSUN yavrukuş.
İzmir çok güzel ama gelişmiyor hiç yıllar önce nasılsa şimdi de aynı malesef. Adam memnunsa halinden problem yokkız aklıma geldi
izmirde çok anılarımız var hee:)
eskiden oraya yakın bir ilde çalışma hayatına başlamıştık ikimiz de ,izmire kaçardık sürekli:)
akşama kocam makarna yapıcakmış,çocuklar çok beğenmiş makarnasını:)
dedim canıma minnet,ben de ikizleri alıp kırtasiyeye gidicem,haftaya kalabalık olur ,öğretmenler liste atmış onu halledeyim çocuklarla dedim,eşime de makarnayı biz gelene yaparsın dedim
ayyyy adama baksan dışardan grantualet bi tip, üst düzey yönetici eşim, bilmiyorlarki karısı evde makarna yaptırıyor:))))
bizim hikaye 20 yıl önce:)İzmir çok güzel ama gelişmiyor hiç yıllar önce nasılsa şimdi de aynı malesef. Adam memnunsa halinden problem yokBizim kırtasiyeleri aldıgımız anlaşmalı bi yer var biz liste yapcaz o bize getircek %25 indirim yapcak birde
kız bu özgüven valla helal olsun sanabizim hikaye 20 yıl önce:)
memnun memnun benim gibi hatun bulmuş n,ye memnun olmayacak,ben ondan memnunsam sorun yok asıl :))) o da memnun etmeye uğraşıyor iştE:)
sanırsın kleopatra :)) anacım öyle olacaksın ,olmasan da olacaksın yavrukuş:) adamları ezince adam yerine koyuyorlar:)kız bu özgüven valla helal olsun sanakendimi çok seviyorum bana bişey olursa yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?