çatlakları olanlara bir tavsiye..

melike gxuxven

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
141
1
296
Kırşehir
selam kızlar, ben üç ay önce doğum yatım ve haliyle çatlaklarım var. iki gün öne kk'de bir arkadaşın tavsiyesiyle bebanten krem sürdüm. özlerime inanamadım. gerçekten toparlanmaya başladı. burdan bna bu iyiliği yapan arkadaşa çokteşekkür ederim. lütfen deneyin.çok memnun kalacaksınız.

nasıl yani çatlakların mı düzelmeye başladı :uhm:
acaba benimkilerde düzelirmi benimkiler yol gibi maşşallahı var yani koca koca bu bebanten krem pişik kremimi hani bebişlerin poposuna sürdüğümüzmü acaba canım

kızlar walla ben hamileyken baem yağı sürüyordum çatlakları önlemek için ama son ay düzenli kullanmadım ve baya çatlaklarım oldu. üç ay sonra ilk defa çatlaklarım için bişiler yapayım dedim beanten merhem sürdüm ve gerçekten düzelmeler oldu. sanki toprlandılar ve daha iyi görünüyorlar. bu merhemi hamileyken kullananlar da var ve souç veriyormuş. hadi kolay gelsin, deneyin sonuçları beraber konuşalım.

canım bu krem pişik kremi olandan mı acaba bende de çok var anlatırsan sevinirim gerçekten geçiriyomu ben en son 8 yıl önce doğum yapmıştım uzun zaman geçti sence bendede etkisi olurmu lütfen yardımcı olursan çok minnettar kalırım çünkü görünüş olarak bana çok rahatsızlık veriyo şimdiden teşekkür ederim:1shok:

ya hu herkesin hamileyken olur çatlaklar benim doğumdan sonra oldu iyimi o kadarda dikkat ettim hamileyken sürdüm yağları filan ama doğumdan sonra hiç bişi yapmadım çokda hızlı kilo verince belimde de oluştu doğumdan sonrasıda önemli demekki bende sürecem ama hangisi olduğuu daha açık bahsederseniz hangi krem olduğundan çok teşekkür ederim

kızlar evde vardı ben yesıl olanı surdum denemek ıcın yanı merhemını bugun 3 gunu toparlanıyor gercekten ıns duzelır ınsan kendınden ıgrenıyo yaa yazda geldı bebegın altına surdugumuz su gıbı mavı olan merhem daha ıyı bence uzun sure nemlıde tutuyo

arkadaşlar ben 6 ay önce doğum yaptım 9 ay boyunca karnımda çatlak belirtisi olan hiç bir şey yoktu.özellikle normal doğum diye direttim rahim açılmadı ben ısrarla 16 saat suni sancı aldım.ve doğumdan çıktığımda karnım çatlaklşarla doluydu.dermatolog ve bir kaç estetieyen çatlaklarımın sebebinin suni sancı olma olasılığının yüksek olduğunu söyledi.doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem olmuyorsa normal doğum diye direnmesinler.ben sonuç olarak sezeryan oldum ve korkularımın yanlışlığını anladım.

oluşan çatlaklarım için aktar dan dolu yağlar kullandım.fakat bi işe yaramadı.demet şener in kullandığı strivectin sd bi nebze olsun ii geldi fakat fiyatı oldukça yüksek bi köşe yazarı tavsiyesiyle strawberrynettn yarı fiyatına aldım.orada her ürün çok ucuz bütün parfüm ve her türlü kozmetik ürün freeshop fiyatına siteyi
şiddetle tavsiye ediyorum

son olarak o içine paRmak girebilen iğrenç yarıklar gözle görülmez bi hal aldılar
ne mi yaptım?her banyodan sonra strıvectin ve be panthene i klarıştırarak kullandım. her sabah madecassol(6 ytl) akşamları önce acnelyse(2 ytl) sonra yine madecassol kullandım.günaşırı yosun yağı(markası aktarım ücreti 14ytl)sürüp strech film geçirip 4-5 saat bekleyip strech filmi çıkardım ve haftada bir kez evigen ampül(4 ytl) kullandım.ve inanılması zor çatlaklara vede ettim gibi bişey.ban toplam maailyerti strivectini 175 ytl ye aldım toplam maaliyet 200 ytl fakat karboksiterapinin seansı 90 ytl hepsinden bi kere aldım şiddetle tavsiye ediyorum

slm benimde karnım hariç bütün vücudumda çatlaklar var arkadaşım hangş betanten krem bu bana söylermisin rica etsem ben 20 ay oldu dogum yapalı vücudumdaki çatlarlar kırmızıydı 1 sene sonra beyazlar dediler ama beyazlamadı çok rahatsız oluyorum lütfen ilcın hangi bepanten oldugunu yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…