- Konu Sahibi melike gxuxven
-
ben evdekini okudum emziren kadınlar kullanılabilir ancak emzirme sırasında aşırı miktarda uygulanmamalıdır diyor!!!!! ne demek şimdi bu kullancaz ama az az mı..
valla bu konu hakkında kimsenin bi bilgisi yok formu açan arkadaş açtı formu kayboldu aramızdan bizde kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz kafamıza göre bidene sende tubacığım.
benim çatlaklar kırmızı daha yara gibi duruyor beyazlamadılar daha doğum yapmadım bugün yarın bekliyorum
ben bikaç gündür kullanıyorum sabah akşam sürüyorum. eşime sordum biraz geçti sanki diyor. eşime söylemedim krem filan kullandığımı ama farketmesi için. bakalım biraz daha kullanayım gerçekten faydasını görücekmiyim sabırsızlıkla bekliyorum.
Canim ya bana da lutfen bilgi ver umarim bende burada bulurum.
MERCANCIĞIM ŞANSINA BAK SONUNDA CEVAP VERDİ MELİKE ARKADAŞIMIZ BENDE TAM BİLMEDİĞİM İÇİN ÖNCE BİDENEYEYİM SONRA SONUÇ ALIRSAM BİLDİRİCEKTİM SİZE ÖĞRENMİŞ BULUNDUK ÇATLICAKTIK ÇATIIIIIIIIRT DİYE ORTADAN YAHUlaelaelaelaelae
rıca ederım o arkadas benmıyım kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))))))))))selam kızlar, ben üç ay önce doğum yatım ve haliyle çatlaklarım var. iki gün öne kk'de bir arkadaşın tavsiyesiyle bebanten krem sürdüm. özlerime inanamadım. gerçekten toparlanmaya başladı. burdan bna bu iyiliği yapan arkadaşa çokteşekkür ederim. lütfen deneyin.çok memnun kalacaksınız.
melikecim bepanthene krem iki tane var yeşil olanmı mavi renkli olanmı ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim Şeniz
Kaç para bu kremfisfisfis,
çatlaklar için hangisi kullanılıyorbenneyaptımki.
mavisi mi yeşilimi acaba...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?