çatlakları olanlara bir tavsiye..

bende bugün aldım üzerinde mavi çizgi olandan bikaç rengi vardı ama yeşili yoktu bende mavi aldım heralde rengin önemi yoktur ya. göğüslerimden başlıcam sonuç alırsam diğer yerlerimede kullanıcam. bi işe yararsa haber veririm. fiyatı 2.50ytl bişey değilmiş alın denemeye değer. üstünede 3 ihlas 1 elham okudukmu tamaaaam... işe yarar belki he he:))))

prospektüsünü okuyun gebelik ve emzirme dönemi diye bölümlerini yani kendimizi düzeltecez diye sütü etkilemesin...

ben evdekini okudum emziren kadınlar kullanılabilir ancak emzirme sırasında aşırı miktarda uygulanmamalıdır diyor!!!!! ne demek şimdi bu kullancaz ama az az mı..

şimdi bu konu öncelikle çatlaklarım olduğundan dikkatimi çekti merak edenlere sorularının birkısımını cevaplıyayım

bepanthene krem 2,43
bepanthene plus krem 2,50
bepanthene merhem 2,68

diye 3 çeşidi var piyasada bence hangisini kullandığınız çok farketmez yan etki yapacağını sanmıyorum. içinde yazana bakmayın kadındoğumcular doğum sonrası reçete ediyor. evde krem var ama ben merhem dahamı etkili diye düşünüyorum daha yağlı ya o bakıma sengözlerimebaksanab

ben evdekini okudum emziren kadınlar kullanılabilir ancak emzirme sırasında aşırı miktarda uygulanmamalıdır diyor!!!!! ne demek şimdi bu kullancaz ama az az mı..

çok sürüp ardından bebeği emzirmeyin, yani onu bebek emerse ona zararı olur diye

mrb arkadasım ben yenı gırdın aranıza bu acmıs oldugum konu benım cok ılgımı cektı benımde aynı problerım var ama ben dogum yapalı 9 ay oldu faydasın gorumuyum bana yardımcı olursan cooooooook memnun kalırım cnm

valla bu konu hakkında kimsenin bi bilgisi yok formu açan arkadaş açtı formu kayboldu aramızdan bizde kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz kafamıza göre bidene sende tubacığım.

benim çatlaklar kırmızı daha yara gibi duruyor beyazlamadılar daha doğum yapmadım bugün yarın bekliyorum
ben bikaç gündür kullanıyorum sabah akşam sürüyorum. eşime sordum biraz geçti sanki diyor. eşime söylemedim krem filan kullandığımı ama farketmesi için. bakalım biraz daha kullanayım gerçekten faydasını görücekmiyim sabırsızlıkla bekliyorum.

Canim ya bana da lutfen bilgi ver umarim bende burada bulurum.

benim bacak aramda çok az çatlak oluştu, göbeğimde henüz yok. ben de bepanten merhem kullanıyorum, yeşil olandan. faydasını görüyorum. bepanten zaten her derde devadır. ampullerini de saç maskelerine katarız ya :)

selam kızlar... hepinizden çooook özür diliyorum uzun zamandır size cevap veremedim bebeğim bugünlerde biraz rahatsız. ben bepanten merhem kullanıyorum, mavi olan, çatlaklarımın renlkeri değişti ve toparlanmaya başladılar. hamile olan arkadaşlar henüz çatlaklar yokken uygulayabilirler, doğum yapan arkadaşlarda deneyin ve sonuçtan memnun kaldığınızı görün. hepinize sevgiler... ayrıca bana dr. göğüs ucu için önermişti. bir de elma püresini çatlaklara uygulamak iyi geliyormuş ben henüz denemedim ama deneyen olursa sonuçları paylaşırız.

Canim ya bana da lutfen bilgi ver umarim bende burada bulurum.

MERCANCIĞIM ŞANSINA BAK SONUNDA CEVAP VERDİ MELİKE ARKADAŞIMIZ BENDE TAM BİLMEDİĞİM İÇİN ÖNCE BİDENEYEYİM SONRA SONUÇ ALIRSAM BİLDİRİCEKTİM SİZE ÖĞRENMİŞ BULUNDUK ÇATLICAKTIK ÇATIIIIIIIIRT DİYE ORTADAN YAHUlaelaelaelaelae

rıca ederım o arkadas benmıyım kızzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))))))))))
sureklı kullandım ve hıc olusmadı ıkı kızımdada.sızlerlede paylasmıstım.ıse yaradıysa ve sızı sevındırdıysem gercekten mutlu oldum.tesadufen okudum ustume alındım.
alınayımmı sevındır benı:))))))))))))))
canım benım her yere kullanılıyor vallahı.
bebek pısıklerınden sıcaklardakı kızarıklara yara bereye vs...
sureklı yanımda bulundururum ben.
ıkı cocuk annesıyım ve vucudumda bırtane catlagım yok ınanınkı bepanthene sayesınde.ama merhem olanını alın.kremı cok koyu kıvamdas degıl faydsı cok olmuyor.onu el kremı dıye kullanabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…