- Konu Sahibi melike gxuxven
-
cannnıııım sevinebilirsin, bu iyiliği yapan arkadaş olarak tabii ki hakkındır... tekrar teşekkürlerrrrr
ısım vermemıssınde tesadufen takılıyordum.ben burada bu merhemı cok ovdum cunku.dedım sakadan takılıyım suna bıdur dedım.
sevındım canım eger faydalı oalbıldıysem.
anneler gunun kutlu olsun canım benım.bebek nasıl ıyı ınsaallah:))))))))))))
opuyorum sızı:))))))))))))
Arkadaslar, catlaklar hic bir sekilde gecmez. Ancak gunler gecer ve sizin vucudunuz genlesmis halinden toparlanmaya doner, biraz biraz sikilasmaya baslar. Hele bir de spor yaparsaniz mesela kirkiniz ciktiktan sonra aerobik sporlar dedigimiz acik hava yuruyusleri dahil bol oksijen alacaginiz sporlar ya da evde sayisini arttiracaginiz mekik cekmek gibi karin ve basen bolgesi icin olan yer hareketlerinden yaparsaniz, cokca faydasini gorursunuz. Yine yok olmazlar, ancak daha cok sizin bilginiz dahilinde olan ve cok merakli gozlerin algilayacagi hale donusurler. Tibben bepantenin bir etkisi yok, aslinda cerrahi mudehale dahil hicbirseyin faydasi yok. Ancak hamilelikte ya da her turlu kilo alim doneminde cildinizin elastikiyetini ve dolayisiyla nemini korumaniz onemli. Gogus bolgesi de hamilelik ve emzirme doneminde 1-2 beden rahatlikla buyudugunden ihmal edilmemeli. Motherlove Catlak Kremi, erken donemde baslandiginda muthis etkili. Artik pek cok eczanede hatta xxxxxxxxxxxxxxx Uzgunum ancak tibbi gercekler boyle...
ALLAH ıyılık saglık mutluluk versın canım hepınıze.sağol canım, bebek daha iyi çok şükür. senin de anneler günün kutlu olsun.a.s.
mrh bende yeni dogum yapdım gögüs uclarım catladı cok acoyor önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?