çatlakları olanlara bir tavsiye..

kızlar ben her banyodan sonra vucudum nemlıyken butun vucuduma suruyordum ve bu yumusaklık nem merhemınde etkısıyle hıc catlaksız ıkı hamılık gecırmemde yardımcı oldu.ılk kızımda16kılo aldım dogumdan sonra hpoesını verdım
ıkıncı kızımda 22kılo aldım 10unu verdım.derken vucumu dusunun ne olabılırdı.40kıloydum normalde su an ıkı cocuk annesı ve 50kıloyum.catlaksız bır vucudum var.
her gun dus alın kendınız ıcın vucudunuzu bepantheneleyın yatın:))))))))))))
hem bedenen dınlenın hemde vucudunuzu koruyun.
hamılıkte baslayın arkadaslar her kılo artısında her karnın buyuyup gerılemsınde faydasını daha cok hıssedersınız.dogum yapan arkadaslarda aksamları yatmadan surun yatın hem masaj olur sıze.
ıyı geceler sızlere.hepınıze kolay gelsın.

cannnıııım sevinebilirsin, bu iyiliği yapan arkadaş olarak tabii ki hakkındır... tekrar teşekkürlerrrrr

ısım vermemıssınde tesadufen takılıyordum.ben burada bu merhemı cok ovdum cunku.dedım sakadan takılıyım suna bıdur dedım.
sevındım canım eger faydalı oalbıldıysem.
anneler gunun kutlu olsun canım benım.bebek nasıl ıyı ınsaallah:))))))))))))
opuyorum sızı:))))))))))))

ahhhh bacım sen daha önceleri nerelerdeydin, keşke hamileyken uygulayabilseydim, şimdi herşey çoook daha güzel olacaktı. neyse artık geçmişe çare yok önümüze bakıcaz. en azından ilk halleri gibi değiller. otobana benziyen çatlaklarım şimdi patika yollara döndü. giderek toparlandı. buna da şükür

sağol canım, bebek daha iyi çok şükür. senin de anneler günün kutlu olsun.a.s.

Arkadaslar, catlaklar hic bir sekilde gecmez. Ancak gunler gecer ve sizin vucudunuz genlesmis halinden toparlanmaya doner, biraz biraz sikilasmaya baslar. Hele bir de spor yaparsaniz mesela kirkiniz ciktiktan sonra aerobik sporlar dedigimiz acik hava yuruyusleri dahil bol oksijen alacaginiz sporlar ya da evde sayisini arttiracaginiz mekik cekmek gibi karin ve basen bolgesi icin olan yer hareketlerinden yaparsaniz, cokca faydasini gorursunuz. Yine yok olmazlar, ancak daha cok sizin bilginiz dahilinde olan ve cok merakli gozlerin algilayacagi hale donusurler. Tibben bepantenin bir etkisi yok, aslinda cerrahi mudehale dahil hicbirseyin faydasi yok. Ancak hamilelikte ya da her turlu kilo alim doneminde cildinizin elastikiyetini ve dolayisiyla nemini korumaniz onemli. Gogus bolgesi de hamilelik ve emzirme doneminde 1-2 beden rahatlikla buyudugunden ihmal edilmemeli. Motherlove Catlak Kremi, erken donemde baslandiginda muthis etkili. Artik pek cok eczanede hatta xxxxxxxxxxxxxxxx Uzgunum ancak tibbi gercekler boyle...

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadasim bu kremi ne zaman baslamak lazim,ve hangi aralikla kullanmak lazim..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 23 haftalık hamileyim arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine bugün bepanthene merhem aldım aynı sizin yazdığınız şeyer ilacın prospektüsünde de yazıyo bugün kullanmaya başlıyorum verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

kızlar benim canım annem hamileyken günde 1 paket bepanten sürmüş ama çatlakları görmeyin.. bu topiği anlatınca annişime ahhh ahhh ben tonlarca bitirdim etkisi olsaydı bana olurdu dedi... bende tonlarca lierac bitirdim bende de sonuç aynı bunları bepannten ölse geçirmez... doktoruma sordum bepanten sadece yaraları iyleştirir,,catlaklara hiç bir şekilde iyi gelmez dedi çok üzgünüm(((

haklısınız kızlar belki yüzde yüz bir iyileşme olmuyor ama morolukları düzeltti ve ciddi ciddi daha erken toparlanmalarına yardımcı oldu :) benim tecrübem böyle, acizane bir tavsiye benimki... selamlar

valla bende deneyecegim zaten benim dr umda plus olanını gögüslerim için vermişti karnıma da süreyim benimkide yol haritası gibi hatta harita olsa herkes çöpe atar çok felaket sözde bir sürü şey yaptık gerçi çok umrumda degil ama deneycegim belkide geçer gerçi gerçekten tıbben geçemsi zor ama imkansız degil diyebilirz herhal demi ya da denemekde fayda var yerimseniben

mrh bende yeni dogum yapdım gögüs uclarım catladı cok acoyor önerisi olan varmı

bacim ben gögüs uclarima sürekli kendi sütümü sürüyordum inanki ne catladi ne yarildi nede bisey oldu hala emziriyorum ve cok hosuma gidiyo agri cekerek insan emziremezki.. emzirmekten zevk almalisin... sürekli yanliz oldugunda cikar gögüsünü süt cikar zaten bol bol ciktikca sür aciyan yerlerine....a.s.

olusmus catlaklari geciren bisey yok diyor doktorlar yani tamamen yok olmasi imkansiz en iyi bence zeytinyagi emzirenlere yan etkiside yok ama devamli kullanilcak az bisey elinize alin masaj yapa yapa karniniza yada catlaklar nerdeyse oraniza sürün... zamana birakirsanizda elbet inceleceklerdir zaten.....

arkadaşlar 17 ay önce doğum yaptım.20 kilo aldım kocaman karnım vardı kac kere ikizmi diye sordular o derece yani ama hiç çatlağım yok.hamile arkadaşlara önerim badem yağı ve çilek yağını karıştırıp masaj yapın aradada susam yağı kullandım bana iyi geldi valla

zaten bazi baynanlarda hic catlak olmuyo.. Cilde bagli bazi cinltler hassas oluyo ben kizkenke kilo alip verdigimde catlaklar ulusuyordu hamilelikten sonrada haliyle olustu ama doktorum diyo hamilelikte olusan seylerin gecmesi degismesi ayni hamimeligin süresini tutuyo yani 9 ay... Dogum yapan kadinlarin gerek kilosu gerek vucut bicimi gerek adet görmesinin düzene girmesi 9ay sürüyomus... catlaklarda 9 ay sonra incelecek ve beyazlicak.. ondan sonrada baska careler buluruz belki.. :)

Haklısınız oluşan çatlaklar geçmez ama genetikte değiller. Hani şey muhabbeti vardır ya ne sürersen sür çatlayacağı varsa çatlar. Ben kilo alıp verirken tam diz arkalarımda bi sürü çatlak oluşmuştu.Hamileykende karnımın çatlamasından çok koktum ama Lierac Phtyolastil kullandım hiç çatlamadım. Yani çatlamaya müsait bi cildim olmasına rağmen önlemini alınca çatlamadım.

selam kızlar, ben üç ay önce doğum yatım ve haliyle çatlaklarım var. iki gün öne kk'de bir arkadaşın tavsiyesiyle bebanten krem sürdüm. özlerime inanamadım. gerçekten toparlanmaya başladı. burdan bna bu iyiliği yapan arkadaşa çokteşekkür ederim. lütfen deneyin.çok memnun kalacaksınız
melikecim bepantanenin hangi kremi merhemi var pişiği var vede sarı olanı üzerinde deri endiksiyonu falan yazıyo açıklamalı yazarsan sevirim

Selam kızlar ben de çatlaklara çok takmış biri olarak size tavsiyelerde bulunayım. Hamileliğim sırasında 8 çeşit yağı karıştırdım ve her akşam eşim masajla bu karışımı sürdü. 27 kilo aldım ancak doğumdan sonra hiç çatlağım olmadığını gördüm. Bebeğim 2 aylık ve ben 20 kilo verdim ancak hızlı kilo vermekten dolayı belimin yan taraflarında çatlaklar oldu. Mustela'nın oluşmuş çatlaklar için kremini kullanıyorum ve gerçekten çok etkili neredeyse kayboldular bile kullanmaya devam ediyorum. Ancak ben çatlakları farkettiğim anda kullanmaya başladım eski çatlaklar için etkili olacağını sanmıyorum. Sabah akşam aksatmadan sürmeniz gerekiyor. Krem 65 YTL. Herkese sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…