Merhabalar, inşallah evladınız sizinledir. Çatlama iğnesinde normal bir yumurtlama ve çstlama aşamasından daha mı yüksek şans oluyor acabaSelam kızlar .. çatlama iğnesi olupta bekleyenler hepbirlikte bekleyelim mucizemizi
Kaçıncı gündesiniz? Belirtileriniz nelerdir?
Veya çatlama iğnesinden sonra positifi görenler neler yaşadınız bize anlatır mısınız..
ben bugün 6. Günümdeyim ve zaman gecmiyor..
Ayy aynıyıız benimde 6. GünümSelam kızlar .. çatlama iğnesi olupta bekleyenler hepbirlikte bekleyelim mucizemizi
Veya çatlama iğnesinden sonra positifi görenler neler yaşadınız bize anlatır mısınız..
Hayirlisiyla olur insallahAyy aynıyıız benimde 6. Günüm
Ben geçen ay test yaptım 7.gün den başlamıştım bu ay o hatayı yapmicam canım tam gününde test edebilirim belki ağrılarım yok ilk iğnemdede olmamıştı benim öyle burda okuduğumuz gibi yan etkilerim yok sadece göğüs ağrısı çekmiştim sonra da adet oldum ..sen nezaman yapmayı düşünüyosun zaten 14-15 gün net belli oluyor ondan öncesi ya yalancı pozitif yada negatif oluyor..Hayirlisiyla olur insallah
Agrilarin oluyomu seninde? Ve nezaman test yapmayi düsünüyorsun
Aynen canim öyle benim kasiklarimda batmalar oluyo ara ara, insallah olur ikimizde pozitifi görürüz zamaninda.. ben 10 mart gibi düsünüyorum ozaman iste 14 gün olmus oluyoBen geçen ay test yaptım 7.gün den başlamıştım bu ay o hatayı yapmicam canım tam gününde test edebilirim belki ağrılarım yok ilk iğnemdede olmamıştı benim öyle burda okuduğumuz gibi yan etkilerim yok sadece göğüs ağrısı çekmiştim sonra da adet oldum ..sen nezaman yapmayı düşünüyosun zaten 14-15 gün net belli oluyor ondan öncesi ya yalancı pozitif yada negatif oluyor..
Evet. İkimiz aynı ilerliyoruz sende mi 24 şubatta yaptın iğneni ? İnşallah güzel haberler alırızAynen canim öyle benim kasiklarimda batmalar oluyo ara ara, insallah olur ikimizde pozitifi görürüz zamaninda.. ben 10 mart gibi düsünüyorum ozaman iste 14 gün olmus oluyo
Bende ilk defa aşılamaya başladım 22 Şubat'ta vurdum iğneyi ama iki gündür kasık ağrısı ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi acabaSelam kızlar .. çatlama iğnesi olupta bekleyenler hepbirlikte bekleyelim mucizemizi
Aynen canim 24 subatta oldumEvet. İkimiz aynı ilerliyoruz sende mi 24 şubatta yaptın iğneni ? İnşallah güzel haberler alırız
Hayirli olsun öncelikle insallah sende pozitifi görürsün.. valla normal mi degil mi bilmiyorum ama benimde kasiklarim agriyor ara ara.. insallah hamisizdir hepimizBende ilk defa aşılamaya başladım 22 Şubat'ta vurdum iğneyi ama iki gündür kasık ağrısı ve göğüslerim çok ağrıyor normal mi acaba
İnşallah canımAynen canim 24 subatta oldumcok ümitliyim insallah olur hayirlisyla
İnşallah bugün dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı rabbim inşallah hepimize hayırlı evlat verirHayirli olsun öncelikle insallah sende pozitifi görürsün.. valla normal mi degil mi bilmiyorum ama benimde kasiklarim agriyor ara ara.. insallah hamisizdir hepimiz
Ayy cok sevindim senin adinaİnşallah bugün dayanamayıp test yaptım çok silik çıktı rabbim inşallah hepimize hayırlı evlat verir
9. Günümde yaptım ama herhalde iğnenin etkisi öyle düşünüyorum heveslenmek istemiyorumAyy cok sevindim senin adinarabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin kacinci günündeydin?
Evet canim ignenin etkisi olabilir.. 5 gün sonra yaparsan daha dogru bi sonuc almis olursun9. Günümde yaptım ama herhalde iğnenin etkisi öyle düşünüyorum heveslenmek istemiyorum
Ama bazı sitelerde okudum 8 gün sonra iğnenin etkisi geçiyormuş bide ağrılarım olunca dayanamadım belki dedim ama kesin güvenemiyorum işte canım yhaEvet canim ignenin etkisi olabilir.. 5 gün sonra yaparsan daha dogru bi sonuc almis olursun
Bi sorum olucak hanimlar catlatma ignesi asilama ayni sey mi bende pcosum 1 bucuk yilik evliyim9. Günümde yaptım ama herhalde iğnenin etkisi öyle düşünüyorum heveslenmek istemiyorum
Valla canım hiç bilmiyorum bende ilk defa oldum iğneyi ama herhalde aşılama oluyor doktorum öyle demiştiBi sorum olucak hanimlar catlatma ignesi asilama ayni sey mi bende pcosum 1 bucuk yilik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?