Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizim eşimde de çok şükür sorun yok bende de hafif pko görünümü var her ay adet görüyorum ama 40 günü buluyordu ilk iğne deneyimim doktorum 3 ay denicez olmazsa rahim filmi demişti şimdi iğnenin 4. Günümdeyim Allah şu hayırlı günlerde herkesin duasını kabul etsin inşallah Sağlıcakla kucağına al bebeğini
Hiç bilmiyorum canım ben adet gecikmesiyle gittim alttan muayene ettiğinde pko görünümlü demişti sonra bana baya tahlil verdi ama tahlilleri güzel çıkmıştı
Pik görmezsen sakin üzülme ben doktora gidene kadar kendime dünyayı dar etmiştim hepsinin bir çözümü var doktor önemsemedi bile çünkü çözümü var evet tek takiple ilk ayda aşılamasız hamile kaldım çok şükür, inşallah sağlıkla devam eder
Merhaba ben 1 Nisan da çatlama iğnesi oldum dayanamayıp 5 Nisan da kan testi verdim 46.69 çıktı beta doktorum erken gebelik dedi daha sonra 7 Nisan tekrar test yaptırdım 17 çıktı düştüğü içinde doktorum bu sefer de kimyasal gebelik olabilir dedi sizce bu çatlama iğnenin içinde hormon varya o yüzden mi ilk yüksek çıkıp sonradan düşüşe geçti zamanla etkisi kayboldu için yoksa gerçekten düşük mü yapacağım anlamadım fikri veya bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Merhaba ben 1 Nisan da çatlama iğnesi oldum dayanamayıp 5 Nisan da kan testi verdim 46.69 çıktı beta doktorum erken gebelik dedi daha sonra 7 Nisan tekrar test yaptırdım 17 çıktı düştüğü içinde doktorum bu sefer de kimyasal gebelik olabilir dedi sizce bu çatlama iğnenin içinde hormon varya o yüzden mi ilk yüksek çıkıp sonradan düşüşe geçti zamanla etkisi kayboldu için yoksa gerçekten düşük mü yapacağım anlamadım fikri veya bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Canım benm herkes diyor ki iğnedem sonra 11.e kadar gebelik pozitif çıkabilirmiş iğne etkisinden dolayı. Şu an iğnedeki hormonun düşüyor. Megatife dönecek. Sonra pozitife dönerse bil ki hamilesin
Canım benm herkes diyor ki iğnedem sonra 11.e kadar gebelik pozitif çıkabilirmiş iğne etkisinden dolayı. Şu an iğnedeki hormonun düşüyor. Megatife dönecek. Sonra pozitife dönerse bil ki hamilesin
Ya merhaba ben tekrar yazıyorum bugün iğnenin üzerinden 14 gün geçti test yaptırdım 86.24 çıktı anlamadım gebe miyim çatlama iğnesi daha vücudumdayken sırasıyla 46.67/ 17/4.61 çıktı iğne etkisi geçince de sonuç 86.24 çıktı fikirlerinizi alabilir miyim
Ya merhaba ben tekrar yazıyorum bugün iğnenin üzerinden 14 gün geçti test yaptırdım 86.24 çıktı anlamadım gebe miyim çatlama iğnesi daha vücudumdayken sırasıyla 46.67/ 17/4.61 çıktı iğne etkisi geçince de sonuç 86.24 çıktı fikirlerinizi alabilir miyim
İğnenin etkisi 10.günden itibaren geçer sağlıklı bir test için 14 gün bekleyin diyolar yani bence hamilesinizdir çünkü önce düşüp sonra yükselmesi ona işaret 2 gün sonra tekrar kan verin yükselirse hamilesinizdir doktora gidin :)