Çatlama iğnesi olanların

Bi sorum olucak hanimlar catlatma ignesi asilama ayni sey mi bende pcosum 1 bucuk yilik evliyim
Yok canim yani ben şöyle biliyorum catlama ignesi yumurtan belirli boyuta geldigi zaman catlama ignesi yapiyolar ve o günleri degerlendiriyosun.. ama asilama catlama ignesinden sonra normal yolla iliski degilde asilama yapiyorlar yumurtana

Kizlaar ben bugün test yaptim 8. günüm biliyorum daha cok erken, kendimi tutamadim merak ettim fazladan test vardi bide.. silik cizgi cikti büyük ihtimal ignenin etkisidir

Bi sorum olucak hanimlar catlatma ignesi asilama ayni sey mi bende pcosum 1 bucuk yilik evliyim
Sanırım olmuyor canım. Şöyle, yumurta kendisi çatlamazsa iğne yapılıyor, sen sadece ilişkiye girsen de yeter ama doktor gerekli görüyorsa veya (eşinde bi sorundan şüpheleniyorsa veya ilk iğnede bebek tutmadıysa vs) o zaman aşılama yapılıyormuş. Aşılamada da sperm kalitesini iyileştiriyorlarmış sanırım temizleniyor muymuş neymiş.
Yani yumurtlama için ilaç kullanınca çatlama iğnesine gerek olmayabiliyot, çatlama iğnesi yapılacaksa aşılamaya da gerek olmayabiliyor. Doktorlar değerlerimize göre karar veriyor. Buna karar verirken de adet bitiminden bir iki hafta sonra pregesteron bakıyor sanırım bana test isteyeceğini söylemişti

Benim bu ay klomenle olmadi hatta hic buyume dahil yoktu bu ay adetle birlikte dozu artilcakmis eger o da olmasa yumurta buyutme ignesi veriliyormus insalah gerek kalmadan ilacinin dozunun artirmasiyla olur ya

Benim bu ay klomenle olmadi hatta hic buyume dahil yoktu bu ay adetle birlikte dozu artilcakmis eger o da olmasa yumurta buyutme ignesi veriliyormus insalah gerek kalmadan ilacinin dozunun artirmasiyla olur ya
İnşallah canım. Adete ne kadar kaldı? Kaç mm kalmış ki yumurta gelişmesi az olmuş

İnşallah canım. Adete ne kadar kaldı? Kaç mm kalmış ki yumurta gelişmesi az olmuş
Canim klomen bitti 2 gun sonra gitim muayneye hic buyumemis doktor birdahaki adetle gel dedi tekrar cagirmadi muayneye bu adetke birlikte gidicem dozunu artircak olmasa igneyle buyutucekmis daha adetime 16 gun var

Canim klomen bitti 2 gun sonra gitim muayneye hic buyumemis doktor birdahaki adetle gel dedi tekrar cagirmadi muayneye bu adetke birlikte gidicem dozunu artircak olmasa igneyle buyutucekmis daha adetime 16 gun var
Anlaıdm canm inş önümüzdeki ay güzel sonuçlar alacağız.

Kızlar merhaba. Ben evlendikten sonra adet düzenim çok fazla bozulduğu için doktora gittim. Tabii bu süreçte kilo aldığım için böyle oldu. Doktor pcossun hatta biraz ağır dedi. Pcos olduğumu evlendikten sonra öğrendim. Ben de bebek istediğimizi ama denememize rağmen sadece 1 kimyasal geçirebildiğimi söyledim tabii ovulasyon testi yapıyordum her ay ve hiç tam anlamıyla koyu bir çizgi görmediğimden bahsettim. Klomen başladık.Sadece 1 tane yumurtam büyüdü sağ tarafta ve ancak 16. Gün 18,5 mm ulaşabildi. Doktorum o gün iğne yaptırdı ve ilişki takvimi verdi. İğneden sonra 12.gün testte silik çizgiyi gördüm. Daha sonra testi devam ettirdikce çizginin kaybolmadığını gördüm beta testi vs derken bu hafta keseyi göreceğiz Allah’ın izniyle. Demem o ki, lütfen ama lütfen üzülmeyin. Her nasip vaktine esirdir, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah belki umut olurum diye paylaşmak istedim sizlerle.

Çok güzel umut oldu teşekkürler ben de emin değilim pik görmüyor olabilirim işte şimdi takip ediyoruz bakalım o zaman tek takip, çatlama iğnesi ve aşılamasız hamilesiniz doğrı anladım değil mi maşallah

Bende aynı senin gibiydim 1 senelik evliyim ve evlendikten sonra tamamen adet düzenim bozuldu doktora gittiğimde öğrendim pko olduğunu ama sadece yumurtlaliklar pko görünümlü dedi amh testi 7 çıkmıştı bu ay femara ovitrelle 4. Günüm inşallah bende o duyguyu tadarim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amh yı ne için verirler bana yapmadılar ondan

Amh yumurtalık rezervi için yapılıyor diye biliyorum ayrıca bana doktorum 5 tane de yapmam için kan testi vermişti onları sağlık ocağına yaptırmıştım benim doktorum biraz daha her detayı inceleyen ona göre hareket ediyor herseye en baştan bakıyor tedbir için tedaviye başlamadan adetliyken bile gebelik testi verdim kanda her ihtimale karşı diye

Anladım. Benim ultrasonda bakınca yumurta sayın iyi dedi acaba ondan mı istemedi ki görünür mü ki ordan biz tabi bakınca görmüyoruz

Anladım. Benim ultrasonda bakınca yumurta sayın iyi dedi acaba ondan mı istemedi ki görünür mü ki ordan biz tabi bakınca görmüyoruz
Hiç bilmiyorum canım ben adet gecikmesiyle gittim alttan muayene ettiğinde pko görünümlü demişti sonra bana baya tahlil verdi ama tahlilleri güzel çıkmıştı

Pik görmezsen sakin üzülme ben doktora gidene kadar kendime dünyayı dar etmiştim hepsinin bir çözümü var doktor önemsemedi bile çünkü çözümü var evet tek takiple ilk ayda aşılamasız hamile kaldım çok şükür, inşallah sağlıkla devam eder

Benim yani kendini belli edecek kadar şiddetli demişti kuzum ama pcos hamile kalmamak için bir sebep de değil demişti, hormon testlerinde hiç sorun çıkmamıştı senin için dua edeceğim inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum Allahım isteyen herkese nasip etsin, amin çok teşekkür ediyorum

Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizim eşimde de çok şükür sorun yok bende de hafif pko görünümü var her ay adet görüyorum ama 40 günü buluyordu ilk iğne deneyimim doktorum 3 ay denicez olmazsa rahim filmi demişti şimdi iğnenin 4. Günümdeyim Allah şu hayırlı günlerde herkesin duasını kabul etsin inşallah Sağlıcakla kucağına al bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…