- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Evet canım iğneden ortalama 36 saat sonra şiddetli kasık agrın olduysa büyük ihtimalle çatlamış oluyoSelamun aleykum arkadaşlar ben pko hastasiyim gecen ay klomen kullandim yumurtalarim cok oluyo ama buuuk olmuyo isimize yariyan yok dedi doktor. Adet olmam icin hap verdi ve adet olunca tekrar gel dedi ikinciye klomen kullandik ve bu ay bir tane yumurtam olustu. Dun saat 1 de igne vuruldu ve bu aksam iliski verdi. Igneyi vuruldugumda beri yumurtanin olustugu taraf sag taracta kasigimda baya agri var bu akşamda iliski oldu. Sizce kasikta agri olursa catlamismi oluyor
14.cü gün adet olmazsan idrar testi yap canım belirtilerin neler?Suan hamilelik belirtilerim var ama yarin tam 10 gun olucak ne zaman test yapsam dogru sonuc verirki
Gogus ucunda agrim var kasiklarimda cok az az agri, yorgunluk bide akintim falan var. Bugun 10 gun test yaptim bisey cikmadi daha erken mi acaba yoksa yokmudur sinirlerim bozuldu hep negatif gormekten14.cü gün adet olmazsan idrar testi yap canım belirtilerin neler?
Gogus ucunda agrim var kasiklarimda cok az az agri, yorgunluk,cok sik idarara cikiyorum bide akintim falan var. Bugun 10. gun test yaptim bisey cikmadi daha erken mi acaba yoksa yokmudur sinirlerim bozuldu hep negatif gormekten
Canim test sonucunda ne cikti merake ttkm hamilemisinHerkese merhaba aranıza
Öncelikle hikayemi yazayım sizlere
4 mayısta adetimin 1. Günü klomene basladım 18 i gecesi çatlama iğnesi oldum 19-25 arası günlük ilişki olacak dedi doktorum. 21 ile 24 ünde de prulutan diye iğne oldum 25 inden 31 ine kadarda progestan verdi(fitil seklinde ) bgün 12. Gün bitti ama kasıklarımda sızlama var. Akıntım var. Hafta sonu feci agrıyodu belim.carsamba doktorum test yapacak ama sabırsızım. Simdi sizlere sorum şu ki iğneden 12 gün snra bile bu sancı ve sızılar neden devam eder? Şimdiden tşkkr ederm
Arkadaslar 3 yillik evliyim ve cocugum olmasini cok isriyorum Ben de ayin 10 da doktora gitim ve yumurtaligim kendiliginden buyumustu ve doktor catlatma ignesi verdi ve 2 gundur belim ve kasiklarim cok agriyor sizce hamile kalabilirmiyim lutfen acil cevap verin
İgnenin etkisiyle olur 10 buyunca devam eder ama azalarak hemen belli olmaz hamileligin bende uç ay denedim catlatma ignesini uç ayin sonunda rahim duvarimda incelme yapti klomen igne dr. Biraktirdir insallah sende ise yarar hamis kalirsinArkadaslar 3 yillik evliyim ve cocugum olmasini cok isriyorum Ben de ayin 10 da doktora gitim ve yumurtaligim kendiliginden buyumustu ve doktor catlatma ignesi verdi ve 2 gundur belim ve kasiklarim cok agriyor sizce hamile kalabilirmiyim lutfen acil cevap verin
Evet canim catlatma ignesi verdi 3 yildir istiyoruz ama olmuyor ne benim ne de esimin sorunu yok doktorlar oyle diyor gecen hafta doktora gitigimizde hic bi ilac kulanmadan yumurtam kendiliginden buyumus dedi ve catlatma ignesi verdi 5 gun boyonca iliskiye girin dediCanım çatlatma iğnesi verdiyse aşılama yapılacak demekki ilişki önerdi mi size yoksa aşılama mı yapılacak aşılama daha etkili oluyormuş bazı doktorlar ilişki önermiyo ama inşallah hamiş kalırsın canım Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Evet canim catlatma ignesi verdi 3 yildir istiyoruz ama olmuyor ne benim ne de esimin sorunu yok doktorlar oyle diyor gecen hafta doktora gitigimizde hic bi ilac kulanmadan yumurtam kendiliginden buyumus dedi ve catlatma ignesi verdi 5 gun boyonca iliskiye girin dedi
Adet donemini beklemelisin canim bu konuda tecrubeliyim ignenin 18.gunu adet olan insanim ben ama tam adet gunumde yani igneye takilma bat ne zaman[/QUOT
Evet canim oyledirde ben doktora gitigimde adet gornustum ve doktor bana dedi adet kanamasi degil ve ayin 13 de nolmelde olmam gerekiyor ve daha olmamaisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?