çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

Evet canım iğneden ortalama 36 saat sonra şiddetli kasık agrın olduysa büyük ihtimalle çatlamış oluyo

Suan hamilelik belirtilerim var ama yarin tam 10 gun olucak ne zaman test yapsam dogru sonuc verirki

14.cü gün adet olmazsan idrar testi yap canım belirtilerin neler?
Gogus ucunda agrim var kasiklarimda cok az az agri, yorgunluk bide akintim falan var. Bugun 10 gun test yaptim bisey cikmadi daha erken mi acaba yoksa yokmudur sinirlerim bozuldu hep negatif gormekten

Canim test sonucunda ne cikti merake ttkm hamilemisin

Kızlar son adet tarihim 16 haziran ve düzensiz adet olyorum su an da ne zaman adet olacagımı bilemiyorum cunkü bi 4 mayıs bi 16 haziran da oldum. Su an ara ara sol kasıgımda agrı ve batmalar oluyor üstüne yattıgımda en çok ve şeffaf bir akıntım var böyle elde uzayan acaba hamile olabilir miyim yoksa adet belirtisimi bilemedim. Evlendiğimden beri hiç adet sancısı cekmedim. sizce ne zaman idrar veya kan testi yaptırmalıyım?

Arkadaslar 3 yillik evliyim ve cocugum olmasini cok isriyorum Ben de ayin 10 da doktora gitim ve yumurtaligim kendiliginden buyumustu ve doktor catlatma ignesi verdi ve 2 gundur belim ve kasiklarim cok agriyor sizce hamile kalabilirmiyim lutfen acil cevap verin

Canım çatlatma iğnesi verdiyse aşılama yapılacak demekki ilişki önerdi mi size yoksa aşılama mı yapılacak aşılama daha etkili oluyormuş bazı doktorlar ilişki önermiyo ama inşallah hamiş kalırsın canım Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

İgnenin etkisiyle olur 10 buyunca devam eder ama azalarak hemen belli olmaz hamileligin bende uç ay denedim catlatma ignesini uç ayin sonunda rahim duvarimda incelme yapti klomen igne dr. Biraktirdir insallah sende ise yarar hamis kalirsin

Evet canim catlatma ignesi verdi 3 yildir istiyoruz ama olmuyor ne benim ne de esimin sorunu yok doktorlar oyle diyor gecen hafta doktora gitigimizde hic bi ilac kulanmadan yumurtam kendiliginden buyumus dedi ve catlatma ignesi verdi 5 gun boyonca iliskiye girin dedi

Adet donemini beklemelisin canim bu konuda tecrubeliyim ignenin 18.gunu adet olan insanim ben ama tam adet gunumde yani igneye takilma bat ne zaman

5 gun boyunca iliski mi ne garip benim doktorum iki gun ust uste verdikten sonra diger ay degistirdi gun asiri yapmamiz gerektigini spermlern kendini toplamasi gerekli oldugunu soyledi . bence 5 gun ust uste yapilmamli ne bu boyle iyi caniniz cekiyo masallah tabi

Maalesef tutmadı şimdi ovulasyon testi yapıyorum 17 sinde yumurtladım 6 eylülde idrar testi yapacagım

Ovulasyon testi nasil bisey bi sefer mi kuallaniyolar. Ben pko hastasiyim ne zaman yumurtalayacagim belli olurmu ki o teste ne zamandan ne zamana yapmamiz gerekiyor

İnsallah hamilesindir canm Allah cc hayirlisiyla versin

Yok bi seferlik değil ben gittigidiyordan 20 tane ovulasyon 7 gebelik testi aldım paket olarak uyguna gelio. Adet döngüne göre yapmaya baslıyosun ama bnmde düzensizdi adetin 6. Gününden basladım yapmaya 17 çizgi koyulastı sonra silikleşti. İdrar testi gibi birşey zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…