bugün kanamam çoğaldı hamile değilim yani
canım ALLAH razı olsun.ya en son ocağın 14ünde oldum adet.hala olmadım.
kızlar merhaba, bende klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşırı derecede sancılarım başladı ayakta dahi duramıyordum hatta 2 gün hastanede yattım meğersem gebeliktenmiş gebelik çıktı
sevindik ama maalesef tutunamamış tekrar adet oldum
bugün ayın 15 i bence sen bi daha test yapsan varmı bi belirti adet öncesi falan bel karın ağrısı gibi canım benim bence ana sağlığına git bi kan ver yada test al yap biliyosun beni 2 kere test yaptım adet günüm gelmeden önce negatifti ama adet olmam gereken günde olmayınca yaptım pozitif
selam arkadaşlar..Allah bu sıkıntılarımızın karşılığında sağlıklı bebişler verir inşallah..
ben de pazar günü oldum çatlatma iğnemi..dün özellikle çok agrıdı kasıklarım..bugun daha hafif.
doktor da iğneden sonra gel demedi tekrar..çatladığını anlama şansımız yok nasıl olacak bilemiyorum??
ilişki sıklığı nasıl olmalı bu arada? 4 güne kadar mı??
sağolun kızlar.
ben pazar günü oldum iğneyi. o zaman bu gece de önemli oluyor heralde. 36. saat dün sabaha karşı bir vakte gelmiş oldu. Gerçi olacak olduktan sonra o bulur yolunu da.
umut işte.
bide kıslar doktorum iğneyi yaptığı akşam mutlaka ilişki önerdi bazı doktorlar 36 saat sonra öneriyomus doktorum bana hadi erken çatlarsa ne olacak dedi iğneyi olduğum gün dahil 4 gün ilişki oldu.36 saati beklemeyin bence erken çatlama olursa tedaviniz boşa gider.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
canım dogru söylüyosun eger olacaksa olur zaten.bence bugünü degerlendir.ondan sonra gün aşırı sanırım.umarım hamiş kalırsın hadi rastgele.ben bu ay kalamadım.akşam doktora gidicem.hamiş olursan yaz ok
lalmina dr gidip gelince muhakkak yaz bekliyorum inşallah kist falan yoktur hayırlı haber verirsin umarım canım
sağol canım, detaylardan haberdar ederim mutlaka..doktora gittin mi? ne dedi?
bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum ilk haftası bende bel ağrısı arada kasık ağrısı oldu şuan çok şükür hamileyim okadar çok hamilelik belirtisi yaşamadım bir akıntımdakı değişiklikten şüpelenmiştim hamile olduğumu akıntımda çok fazla değildi losyon seklinde çok beyaz oluyodu sürekli değildi benimki
bide kıslar doktorum iğneyi yaptığı akşam mutlaka ilişki önerdi bazı doktorlar 36 saat sonra öneriyomus doktorum bana hadi erken çatlarsa ne olacak dedi iğneyi olduğum gün dahil 4 gün ilişki oldu.36 saati beklemeyin bence erken çatlama olursa tedaviniz boşa gider.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?