çatlama iğnesi yaptırdıktan sonra bel,kasık... ağrıları yaşanlar var mı?

canım ALLAH razı olsun.ya en son ocağın 14ünde oldum adet.hala olmadım.

bugün ayın 15 i bence sen bi daha test yapsan varmı bi belirti adet öncesi falan bel karın ağrısı gibi canım benim bence ana sağlığına git bi kan ver yada test al yap biliyosun beni 2 kere test yaptım adet günüm gelmeden önce negatifti ama adet olmam gereken günde olmayınca yaptım pozitif

canım hiç üzülme ALLAH tekrar nasip eder inşallah

canım hamile oldugumu zannetmiyorum çünkü kan testinde 0.100 çıktı.1 bile çıksaydı hadi gene yaptırayım.hamile olsaydım eger deger 0.100 çıkmazdı gibi geliyor.stres yaptım galiba.bir yerim falan agrımıyor da.şaşırmış durumdayım.keşke senin dediğin olsa ama bu degerle imkansız sanırım.biraz daha bekliyecem olmazsa doktorumu arayacağım.ben kistten falan korkuyorum bazen kist yapabilirmuş galiba.hakkımızda hayırlısı.güzel

selam arkadaşlar..Allah bu sıkıntılarımızın karşılığında sağlıklı bebişler verir inşallah..
ben de pazar günü oldum çatlatma iğnemi..dün özellikle çok agrıdı kasıklarım..bugun daha hafif.
doktor da iğneden sonra gel demedi tekrar..çatladığını anlama şansımız yok nasıl olacak bilemiyorum??
ilişki sıklığı nasıl olmalı bu arada? 4 güne kadar mı??

Canım iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişki öneriyor doktor. Ondan sonra da gün aşırı.

aarkadaşım benimde çatlama ignesinden 2 gün sonra bel kasık agrılarım oldu.1 hafta falan sürdü.ben ocagın 23 ü cumartesi günü çatlama iğnesi oldum.doktorum pazar gece ve pazartesi akşam beraber olun dedi.2 gün yani.

sağolun kızlar.
ben pazar günü oldum iğneyi. o zaman bu gece de önemli oluyor heralde. 36. saat dün sabaha karşı bir vakte gelmiş oldu. Gerçi olacak olduktan sonra o bulur yolunu da.
umut işte.

sağolun kızlar.
ben pazar günü oldum iğneyi. o zaman bu gece de önemli oluyor heralde. 36. saat dün sabaha karşı bir vakte gelmiş oldu. Gerçi olacak olduktan sonra o bulur yolunu da.
umut işte.

canım dogru söylüyosun eger olacaksa olur zaten.bence bugünü degerlendir.ondan sonra gün aşırı sanırım.umarım hamiş kalırsın hadi rastgele.ben bu ay kalamadım.akşam doktora gidicem.hamiş olursan yaz ok

lalmina dr gidip gelince muhakkak yaz bekliyorum inşallah kist falan yoktur hayırlı haber verirsin umarım canım

bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum ilk haftası bende bel ağrısı arada kasık ağrısı oldu şuan çok şükür hamileyim okadar çok hamilelik belirtisi yaşamadım bir akıntımdakı değişiklikten şüpelenmiştim hamile olduğumu akıntımda çok fazla değildi losyon seklinde çok beyaz oluyodu sürekli değildi benimki

bide kıslar doktorum iğneyi yaptığı akşam mutlaka ilişki önerdi bazı doktorlar 36 saat sonra öneriyomus doktorum bana hadi erken çatlarsa ne olacak dedi iğneyi olduğum gün dahil 4 gün ilişki oldu.36 saati beklemeyin bence erken çatlama olursa tedaviniz boşa gider.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

haklısın canım benim doktor da 36 saat dedi, sonra da gün aşırı dedi. önceki ay da öyle demişti günaşırı ilişkiye girdik ama ben o ilişkiye girmediğimiz günde yumurtanın çatladığını ağrılardan batmalardan falan hissettim. göz göre göre kaçırdık yani. ama bu ay iğneyi yaptırdığımız günden itibaren her gün ilişkiye girdik. bakalım yarın adet günüm bekliyoruz. bence de günaşırı riskli.

sağol canım, detaylardan haberdar ederim mutlaka..doktora gittin mi? ne dedi?

lalmina dr gidip gelince muhakkak yaz bekliyorum inşallah kist falan yoktur hayırlı haber verirsin umarım canım

canım benim beni düşündüğün için çook ama çook sağol.ALLAH razı olsun.doktora gittim muane etti beni çok güzel dedi.kist falan yokmuş hamdolsun çok korkuyodum.geçen ayki yöntemi uygulayacak.femara verdi gene.5 gün kullanacagım..sonra çatlama iğnesi yapacak sanırım.bakalım inşallah bu ay tutar tabi hayırlı ise.

canım hayırlı olsun hamileligin.ALLAH tamamına erdirsin.çok sevindim.hamile haberleri duyunca kendim hamile kalmış gibi seviniyorum.

arkadaşım ben igne oldugum gün doktoruma sordum bugün olcak mı diye hayır demişti kafam karıştı şimdi.acaba dinlemeyip yapsamıydım.hamile kalamadım zaten.bakalım önümüzdeki ay ne olacak.

sanıyorum bazı doktorlar gün aşırı olmasını öneriyor, benimki de oyle ama çatlatma iğnesinin prospektüsünde de igne yapılan gün ve sonrası ilişki yazıyor.
hersey olasılık sonucta. gün asırı da olsa her gün de olsa mutlaka karsılasıyor olması lazım yumurta ile ..denk gelmiyor heralde ..yumurtalar inatcı:)
lalmina sorun olmaması cok iyi canım. umutlarımız sürüyor. bakalım benim de bir hafta 10 gün içinde durumum belli olur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…