- 11 Eylül 2023
- 69
- 3
- 6
- 25
Canım benden bir damla leke gelmiş pembemsi ben kana benzettimLutfen olumsuz düşünme iyi düşünelim iyi olsun
Yerleşme kanamasi mi acabaCanım benden bir damla leke gelmiş pembemsi ben kana benzettim
Gogusunde belirti var miCanım benden bir damla leke gelmiş pembemsi ben kana benzettim
Yok cnm arada bir sancı geliyor kssihima göğüste yokGogusunde belirti var mi
İnşallah iyi haber alirsin benim pit pit gibi gelen kasik agrim var ama cok degil inşallah hayirlara cikarYok cnm arada bir sancı geliyor kssihima göğüste yok
Benimde aynı çok degl boule saniyelik geliyor sonra geri gidiyor yani beklemk çok zorrİnşallah iyi haber alirsin benim pit pit gibi gelen kasik agrim var ama cok degil inşallah hayirlara cikar
Evet hemdee çook zor Allah herkese hayırlı evlat versin kimsenin kucağını bis birakmasin bi de alinmazsan bisey sormak istiyorum kilolu musun doktor bana biraz kilo ver dedi de ondan sordum kilo sorun yaratir dediBenimde aynı çok degl boule saniyelik geliyor sonra geri gidiyor yani beklemk çok zorr
170.boyEvet hemdee çook zor Allah herkese hayırlı evlat versin kimsenin kucağını bis birakmasin bi de alinmazsan bisey sormak istiyorum kilolu musun doktor bana biraz kilo ver dedi de ondan sordum kilo sorun yaratir dedi
170.boy
75 kg ama ben inanmyom benim kuzenim 110 ile hamile k
Benim bi tanıdığım vardı 145 kilodan 125 ebddusmus çocuğu olsun doye doktor yaglarini almamiz lazim yoksa olmaz demis 125 kiloyla cocuk sahibi oldu b3nde inanmıyorum da bana 2 3 kisi zayıfla dedi170.boy
75 kg ama ben inanmyom benim kuzenim 110 ile hamile kaldı
Kg kaç ki. Cnm bide kaç yıllık evlisin ve bir sorun varmı sende veya eşindeBenim bi tanıdığım vardı 145 kilodan 125 ebddusmus çocuğu olsun doye doktor yaglarini almamiz lazim yoksa olmaz demis 125 kiloyla cocuk sahibi oldu b3nde inanmıyorum da bana 2 3 kisi zayıfla dedi
2 yillik 110 kiloyum esimde sorun yok sadece benim yumurtam catlamiyomusKg kaç ki. Cnm bide kaç yıllık evlisin ve bir sorun varmı sende veya eşinde
2 yillik 110 kiloyum esimde sorun yok sadece benim yumurtam catlamiyo
Evetİlk defa mi iğne vuruldun
Hadi ins olumlu olurr
Amin inşallah seninde ilk miHadi ins olumlu olurr
EvetAmin inşallah seninde ilk mi
Hakkımızda hayırlısı olsun Allah'tan ümit kesilmez inşallah yeni yila hamile gireriz
İns cnm insHakkımızda hayırlısı olsun Allah'tan ümit kesilmez inşallah yeni yila hamile gireriz
Benim bugün 12. Günüm ve göğüslerim şişti epey dünden beri öyle bugün de akıntım oldu ama ben ne yazikki bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum artık her ay aynı şeyleri yaşayıp negatifi görünce başka belirtiler arıyorum kendimde ben debu ay femara + ovitrella ve progestan kullaniyorum vücudum iğnenin etkilerini attı sanırım çünkü bu sabah idrar testi iyaptım negatifti şimdi 4 gün bekleyeceğim öyle test yapacağım doktorum 16. Gün yapmamı soylediGöğüs agrim akintim olur mu diye bekliyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?