- 21 Şubat 2020
- 9
- 1
- 36
- 28
Bendede polikistik over var ve hic benimde gogsum agrimadi tesy yapmaya korkuyorum
Kac kilosun alinmazsan soyler misin ben 105 kiloyim doktir zayifla dedi sende de pcos oldugu için soruyorum lütfen yanlış
Estafurullah. 83 kgyim. Ve doktorum polikistiklerde %10 kg vermenin gebelikte çok etkisi olduğunu söyledi. İlk çocuğuma 73 kg gebe kalmıştım. Ama Şuan kalamıyorum. Çünkü çatlamıyor yumurtam . Ovitrelle de çatlatamamış. Ve ilkkez 3,5 cm kistim oldu.Kac kilosun alinmazsan soyler misin ben 105 kiloyim doktir zayifla dedi sende de pcos oldugu için soruyorum lütfen yanlış anlama
Allah'tan ümit kesilmez rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin sabır dünyasıEstafurullah. 83 kgyim. Ve doktorum polikistiklerde %10 kg vermenin gebelikte çok etkisi olduğunu söyledi. İlk çocuğuma 73 kg gebe kalmıştım. Ama Şuan kalamıyorum. Çünkü çatlamıyor yumurtam . Ovitrelle de çatlatamamış. Ve ilkkez 3,5 cm kistim oldu.
Canm merhaba test yaptın mı sonuç nedirİnşallahAllah kimsenin kucağını boş birakmasin
Bugün yapıcaktim cikmazsa üzülürüm diye yapmadim bugün 12.gunum 14.gun yapmayi dusunuyorum arada kasığımda sizi gibi agri oluyo 10 saniyelikCanm merhaba test yaptın mı sonuç nedir
Benimde 11.gunum yaptım negatif bekliyorum bendeBugün yapıcaktim cikmazsa üzülürüm diye yapmadim bugün 12.gunum 14.gun yapmayi dusunuyorum arada kasığımda sizi gibi agri oluyo 10 saniyelik
Belirtin var miBenimde 11.gunum yaptım negatif bekliyorum bende
Yok cnm kaşık ağrısı oluyor seninde dedin gibi saniyelik başkada uokBelirtin var mi
Günaydınn bugun test yaptım az önce negatifYok cnm kaşık ağrısı oluyor seninde dedin gibi saniyelik başkada uok
Yok cnm kaşık ağrısı oluyor seninde dedin gibi saniyelik başkada uok
Kg kaç ki. Cnm bide kaç yıllık evlisin ve bir sorun varmı sende veya eşinde
Allah yardımcımız olsun vallahi böyle beklemek çok zormuş. Bende 5 in de iğne vuruldum . Ertesi günlerde sancilarim olmuştu ama son 3 gündür hiç bir şeyim yok. Sonucu çok merak ediyorumGünaydınn bugun test yaptım az önce negatif
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin stres yapma gerçi sana diyorum ben aşırı stres yapıyorum ama vardir bizimde nasibimizde hayırlı evlat herşey allahtanAllah yardımcımız olsun vallahi böyle beklemek çok zormuş. Bende 5 in de iğne vuruldum . Ertesi günlerde sancilarim olmuştu ama son 3 gündür hiç bir şeyim yok. Sonucu çok merak ediyorum
Bence dönebilirr. İlacın prospektüsünde bile 10 günü bulabilir etkisini atması yazıyor. 10 günden sonra varsa zaten kendini belli edecek. Regl olana kadar umut hep vardır. Erken test mi yapmıştınız?Kızlar bende bu ay 2 sinde ignemi vurdum dün akşam adet sancısı gibi karnım ağrıdı bugün 10 günümdü ve test yaptım çokça silik gözle bile zor görünen çizgi vardi hayalet bile denemez sizce pozitife döner mi 3. Denememiz sizce hamile miyim ?
Hamileyim canim senBelirtin var mi
Aaa hayırlı olsun cok sevindim senin adina ben adet gunumu bekliycem 13.gunde test yaotim negatif çıktıHamileyim canim sen
Hamileyim canim sen
Test kaçıncı gunde cikti pozitif olarakHamileyim canim sen
HamileyimmAllah yardımcımız olsun vallahi böyle beklemek çok zormuş. Bende 5 in de iğne vuruldum . Ertesi günlerde sancilarim olmuştu ama son 3 gündür hiç bir şeyim yok. Sonucu çok merak ediyorum
Buvun yaptım cnm 1 inde vuruldumTest kaçıncı gunde cikti pozitif olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?