Çatlatma iğnesi 10.gün

Kac kilosun alinmazsan soyler misin ben 105 kiloyim doktir zayifla dedi sende de pcos oldugu için soruyorum lütfen yanlış anlama
Estafurullah. 83 kgyim. Ve doktorum polikistiklerde %10 kg vermenin gebelikte çok etkisi olduğunu söyledi. İlk çocuğuma 73 kg gebe kalmıştım. Ama Şuan kalamıyorum. Çünkü çatlamıyor yumurtam . Ovitrelle de çatlatamamış. Ve ilkkez 3,5 cm kistim oldu.

Allah'tan ümit kesilmez rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin sabır dünyası

Arkadaşlar merhaba bilgisi olan arkadaşlara sormak istedigim şey ovitrella çatlama ignesini vurulma sebebiniz çatlamaması mı benim yumurtamın çatlamadıgını düşünüyorum ben ovulasyon testinde pik yakaladıktan sonra vurdurabilir miyim bilginiz carmı

Kg kaç ki. Cnm bide kaç yıllık evlisin ve bir sorun varmı sende veya eşinde

Günaydınn bugun test yaptım az önce negatif
Allah yardımcımız olsun vallahi böyle beklemek çok zormuş. Bende 5 in de iğne vuruldum . Ertesi günlerde sancilarim olmuştu ama son 3 gündür hiç bir şeyim yok. Sonucu çok merak ediyorum

Allah yardımcımız olsun vallahi böyle beklemek çok zormuş. Bende 5 in de iğne vuruldum . Ertesi günlerde sancilarim olmuştu ama son 3 gündür hiç bir şeyim yok. Sonucu çok merak ediyorum
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin stres yapma gerçi sana diyorum ben aşırı stres yapıyorum ama vardir bizimde nasibimizde hayırlı evlat herşey allahtan

Kızlar bende bu ay 2 sinde ignemi vurdum dün akşam adet sancısı gibi karnım ağrıdı bugün 10 günümdü ve test yaptım çokça silik gözle bile zor görünen çizgi vardi hayalet bile denemez sizce pozitife döner mi 3. Denememiz sizce hamile miyim ?

Bence dönebilirr. İlacın prospektüsünde bile 10 günü bulabilir etkisini atması yazıyor. 10 günden sonra varsa zaten kendini belli edecek. Regl olana kadar umut hep vardır. Erken test mi yapmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…