İnşallah dediginizngibi olur da isteyen herkesi evlat sahibi yapar rabbim yeniyila hamile olarak girsem inanamam bile belkiHakkımızda hayırlısı olsun Allah'tan ümit kesilmez inşallah yeni yila hamile gireriz
Benim göğüslerim hicbir zaman adet günümde agrimaz ama bu ay bi belirti diye bekliyorum inşallah yeni yil bize güzellikler getirir hepimiz anne oluruzBenim bugün 12. Günüm ve göğüslerim şişti epey dünden beri öyle bugün de akıntım oldu ama ben ne yazikki bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum artık her ay aynı şeyleri yaşayıp negatifi görünce başka belirtiler arıyorum kendimde ben debu ay femara + ovitrella ve progestan kullaniyorum vücudum iğnenin etkilerini attı sanırım çünkü bu sabah idrar testi iyaptım negatifti şimdi 4 gün bekleyeceğim öyle test yapacağım doktorum 16. Gün yapmamı soyledi
Bilmiyorum ki canım bende daha adet olmadim 18.gunum bugunMerhabalar ben 30 kasimda otrivelle vuruldum ilk gün şiddetli agrim oldu baska olmadi olmamasi normal mi lütfen cevap verin
Benim ara ara kasık ağrım oluyor adet oluyorum sanıyorum bakıyorum yok bişey bugün 18.gun olmadım dahaBende 1 Aralık'ta vuruldum bende biraz kaşık ağrısı oldu batma şeklinde ama birdaha olmadi
Test yaptin mi pekiBenim ara ara kasık ağrım oluyor adet oluyorum sanıyorum bakıyorum yok bişey bugün 18.gun olmadım daha
Canım bugün yapsan sonuç alırsın 12. Gün net sonuç verirBenim bugün 12. Günüm ve göğüslerim şişti epey dünden beri öyle bugün de akıntım oldu ama ben ne yazikki bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum artık her ay aynı şeyleri yaşayıp negatifi görünce başka belirtiler arıyorum kendimde ben debu ay femara + ovitrella ve progestan kullaniyorum vücudum iğnenin etkilerini attı sanırım çünkü bu sabah idrar testi iyaptım negatifti şimdi 4 gün bekleyeceğim öyle test yapacağım doktorum 16. Gün yapmamı soyledi
Benimde 12.günüm testin nasıldı canımBenim bugün 12. Günüm ve göğüslerim şişti epey dünden beri öyle bugün de akıntım oldu ama ben ne yazikki bunları hamilelik belirtisi olarak göremiyorum artık her ay aynı şeyleri yaşayıp negatifi görünce başka belirtiler arıyorum kendimde ben debu ay femara + ovitrella ve progestan kullaniyorum vücudum iğnenin etkilerini attı sanırım çünkü bu sabah idrar testi iyaptım negatifti şimdi 4 gün bekleyeceğim öyle test yapacağım doktorum 16. Gün yapmamı soyledi
Adet oldunuzmu acabaNpyn canım varmı hiç belirtin bende tık yok ya sendee
Yapmadım canım bugün yarın adet olmam gerekiyordu 13.gunu erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bidada yapmaya korktum acikcasiTest yaptin mi peki
Diğer ay olursun çünkü 12. Gün belli oluyor geneldeYapmadım canım bugün yarın adet olmam gerekiyordu 13.gunu erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bidada yapmaya korktum acikcasi
Doktorum bikac gün daha geçerse test yapmamı söyledi inşallah pozitife döner siz adet oldunuzmu pekiDiğer ay olursun çünkü 12. Gün belli oluyor genelde
Yok cnm ben daha 1 Aralık'ta vuruldum canım daha varyantı günümDoktorum bikac gün daha geçerse test yapmamı söyledi inşallah pozitife döner siz adet oldunuzmu peki
Bugün yaptım dün gece bayilinca bugün eşim acile götürdü ama sonuç 0 çıktı şimdi hala arastiriyorum ve kendimi erken test yaptığıma inandırmaya calisiyorumCanım bugün yapsan sonuç alırsın 12. Gün net sonuç verir
Sonucum 0 çıktı inşallah erken yapmisimdie doktorum da 16gun sonra yap ve beni ara dedi bu ayın 12sine geliyor yani salı günü tekrar yaptıracagim ve benim reglime de daha çok var ayın 19unda regl olmam lazimBenimde 12.günüm testin nasıldı canım
Benimde 12.günüm testin nasıldı canı
Hiçbir gebeliğimbw belirti olmadı hiçBu arada sizde hiç belirti var ki acaba
O nasıl oluyor mümkün değil dediğiniz.çatlayma iğnesinim 12.günü v3 adete 10 gün mü varSonucum 0 çıktı inşallah erken yapmisimdie doktorum da 16gun sonra yap ve beni ara dedi bu ayın 12sine geliyor yani salı günü tekrar yaptıracagim ve benim reglime de daha çok var ayın 19unda regl olmam lazim
Güzel sonuclar alırsın insallahhhhhhh haber ver mutlakaaaaYok cnm ben daha 1 Aralık'ta vuruldum canım daha varyantı günüm
Tm cnm verrim ins güzel güzel haberlerGüzel sonuclar alırsın insallahhhhhhh haber ver mutlakaaaa
13.gun yaptım negatifti canımTest yaptin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?