Çatlatma iğnesi 10.gün

Allahtan umit kesilmez inşallah pozitif cikar bende cok korkuyorum test yapmaya allah bizede nasip eder inşallah hayırlı evlat
İnşallah canım ilk hamileligim geç döllenme olmuştu buda öyle sonuçlanır inşallah senin kaçıncı gunun

Kızlar merhaba
Bende pcos var yumurtalarım kendiliğinden zor çatlıyordu son aylarda. Büyüyüp yumurtalık kistine dönüşüyordu sonra adetle atılıyordu.
5 gün Femara kullandım . 28 kasımdada çatlatma iğnesi oldum. Bugün 12.gün test yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmış oldum acaba, kaçıncı günde beta hcg yükselmeye başlar ?
Belirti olarak hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım. Sadece iğneden 36 saat sonra kasıkta ağrı başladı ve aralıklarla devam etti.

Lütfen üzülme allah hakkımızda hayırlısıni versin
Geçen ay iğnenin 10.gunu adet olmuştum bu ay 19 olunca umut olmuştu ister istemez adetimde 1 gün geçmisti uzulmuyim diyorum ama yinede insan umutsuzluga kapılıuyo rabbim daha fazla uğrastirmadan nasıp eder inşallah vardir bundada bir hayir

Bendede polikistik over var ve hic benimde gogsum agrimadi tesy yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…