- 13 Ocak 2023
- 51
- 4
- 6
- 25
gun yaptım negatifti
Allahtan umit kesilmez inşallah pozitif cikar bende cok korkuyorum test yapmaya allah bizede nasip eder inşallah hayırlı evlat13.gun yaptım negatifti canım
İnşallah canım ilk hamileligim geç döllenme olmuştu buda öyle sonuçlanır inşallah senin kaçıncı gununAllahtan umit kesilmez inşallah pozitif cikar bende cok korkuyorum test yapmaya allah bizede nasip eder inşallah hayırlı evlat
30 kasimda vuruldum vuruldugum gubul saymazsak 9.gunumİnşallah canım ilk hamileligim geç döllenme olmuştu buda öyle sonuçlanır inşallah senin kaçıncı gunun
Zor duruyorum bende test yapmamak için ama uzulmekte istemiyorum adet olucak gibi ağrılarım var30 kasimda vuruldum vuruldugum gubul saymazsak 9.gunum
Öyle düşünme lütfen iyi düşün iyi olsunnZor duruyorum bende test yapmamak için ama uzulmekte istemiyorum adet olucak gibi ağrılarım var
Canım ben bugn test yaptım 2 Aralık'ta ilişki olmuştu 8 . Gün negatif çıktıTest yaptin mi peki
Bende bugün test yaptım negatif cikti 12 .gun bidaha yapicam swnde yap belki pozitif olurCanım ben bugn test yaptım 2 Aralık'ta ilişki olmuştu 8 . Gün negatif çıktı
Testler bazen gostermiyo idrarda cikmiyoCanım ben bugn test yaptım 2 Aralık'ta ilişki olmuştu 8 . Gün negatif çıktı
Ben erken yaptim bayaaa cuma günü yapcam birdakiniBende bugün test yaptım negatif cikti 12 .gun bidaha yapicam swnde yap belki pozitif olur
Canim test çift çizgi oldu 10 dk sonra baktm silik olduTestler bazen gostermiyo idrarda cikmiyo
19.gun adet oldum canım nasip değilmiş inşallah sen güzel sonuç alirsinÖyle düşünme lütfen iyi düşün iyi olsunn
Aaa var mi acaba bebişCanim test çift çizgi oldu 10 dk sonra baktm silik oldu
19.gun adet oldum canım nasip değilmiş inşallah sen güzel sonuç alirsin
Blmyorum ama beklicem ins vardirAaa var mi acaba bebişhadi inşallah
İnşallahBlmyorum ama beklicem ins vardir
Geçen ay iğnenin 10.gunu adet olmuştum bu ay 19 olunca umut olmuştu ister istemez adetimde 1 gün geçmisti uzulmuyim diyorum ama yinede insan umutsuzluga kapılıuyo rabbim daha fazla uğrastirmadan nasıp eder inşallah vardir bundada bir hayirLütfen üzülme allah hakkımızda hayırlısıni versin
Geçen ay iğnenin 10.gunu adet olmuştum bu ay 19 olunca umut olmuştu ister istemez adetimde 1 gün geçmisti uzulmuyim diyorum ama yinede insan umutsuzluga kapılıuyo rabbim daha fazla uğrastirmadan nasıp eder inşallah vardir bundada bir hayir
Bendede polikistik over var ve hic benimde gogsum agrimadi tesy yapmaya korkuyorumKızlar merhaba
Bende pcos var yumurtalarım kendiliğinden zor çatlıyordu son aylarda. Büyüyüp yumurtalık kistine dönüşüyordu sonra adetle atılıyordu.
5 gün Femara kullandım . 28 kasımdada çatlatma iğnesi oldum. Bugün 12.gün test yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmış oldum acaba, kaçıncı günde beta hcg yükselmeye başlar ?
Belirti olarak hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım. Sadece iğneden 36 saat sonra kasıkta ağrı başladı ve aralıklarla devam etti.
Bendede polikistik over var ve hic benimde gogsum agrimadi tesy yapmaya korkuyorum
Kac kilosun alinmazsan soyler misin ben 105 kiloyim doktir zayifla dedi sende de pcos oldugu için soruyorum lütfen yanlış anlamaBen doktora gittim bugün kiste dönüşmüş 4 cm yani bu ayda negatif .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?