Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi 6 gun belirtiler normal mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim herkezin degisik oluyor belki 14 gun cikar herkezin ki gibi allahtan umut kesilmez dimi
Bilmiyorum canım aşılama olduğum gün belli sonuçta yarın aşılamanin 10. Günü bi silik çizgi görsem koşa koşa kan vermeye gidicem ama işte çok hazırlanmıştım ya bu aşılama için hep ertelendi durdu ağustostan beri eşim göreve gitti aniden, dedim gec olsun belki o zaman tutacak şimdi yapsam tutmayacakti belki dedim 3 ay önce. Kendimi hazırladım bal arı sütü d vitamini falan 3 ay boyunca sırf aşılama için o yüzden hayallerim yıkılmış gjbi

Daha birsey belli degil ki bence boyle.dusunme Allahin zoruna gider deki Allahim hayirlisini ve hayirsiz olanida hayirliya cevir ver de inanki herseyin zamani var kismet gercwkten bak bana 1 oglum var hic tedavisiz oldu bunda tedavi oldum mesela tutarmi tutmaz mi rabbimden oda

Canım ne güzel bir evladın var Allah bağışlasın keşke benimde bi tane olsa. Ama hep aynı duayı ediyorum zaten kalbimdeki hayırlı değilse bile hayırlıylıya çevir Allahim diye. Bilemiyorum canım umudum yok gerçekten keşke olsa da şaşırtsa beni
Eşimde askeri personel göreve gidince de hep aksıyor böyle şeyler bekle bekle içim şişti 1 kere aşılama olabilmek için kaç aydır bekliyorum. Tekrar deneyeyim desem yine aynısı olacak

Direk tup bebek olsa daha iyi degil mi

İşte ona da başlarsak nasıl olur göreve gönderirler mi bilemiyorum ki
Eger bu tutmazsa ki insallah tutar olurda tutmazsa hemen tup bebege basla esinde izin alsin bu surec bitene kadar yada onun spermlerini alup dondursunlar sen kal gerekli ilaclari uygulasinlar sana tam olarak nasil olur bilmiyorum ama bu tup bebekte erkegin tek rolu sperm onuda alup dondura biliyorlar bence bi tup bebek merkeziyle.konus

Aynen canim aklımda o zaten maddi olarakta biraz toparlayabilirsem. Şuan askeriyeden biri başlamış 30 bin tutmuş yılbaşından sonra ne olur bilmem artık
Ama inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…