- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Bilmiyorum canım aşılama olduğum gün belli sonuçta yarın aşılamanin 10. Günü bi silik çizgi görsem koşa koşa kan vermeye gidicem ama işteYok canim herkezin degisik oluyor belki 14 gun cikar herkezin ki gibi allahtan umut kesilmez dimi
Daha birsey belli degil ki bence boyle.dusunme Allahin zoruna gider deki Allahim hayirlisini ve hayirsiz olanida hayirliya cevir ver de inanki herseyin zamani var kismet gercwkten bak bana 1 oglum var hic tedavisiz oldu bunda tedavi oldum mesela tutarmi tutmaz mi rabbimden odaBilmiyorum canım aşılama olduğum gün belli sonuçta yarın aşılamanin 10. Günü bi silik çizgi görsem koşa koşa kan vermeye gidicem ama işteçok hazırlanmıştım ya bu aşılama için hep ertelendi durdu ağustostan beri eşim göreve gitti aniden, dedim gec olsun belki o zaman tutacak şimdi yapsam tutmayacakti belki dedim 3 ay önce. Kendimi hazırladım bal arı sütü d vitamini falan 3 ay boyunca sırf aşılama için o yüzden hayallerim yıkılmış gjbi
Canım ne güzel bir evladın var Allah bağışlasın keşke benimde bi tane olsa. Ama hep aynı duayı ediyorum zaten kalbimdeki hayırlı değilse bile hayırlıylıya çevir Allahim diye. Bilemiyorum canım umudum yok gerçekten keşke olsa da şaşırtsa beniDaha birsey belli degil ki bence boyle.dusunme Allahin zoruna gider deki Allahim hayirlisini ve hayirsiz olanida hayirliya cevir ver de inanki herseyin zamani var kismet gercwkten bak bana 1 oglum var hic tedavisiz oldu bunda tedavi oldum mesela tutarmi tutmaz mi rabbimden oda
Direk tup bebek olsa daha iyi degil miCanım ne güzel bir evladın var Allah bağışlasın keşke benimde bi tane olsa. Ama hep aynı duayı ediyorum zaten kalbimdeki hayırlı değilse bile hayırlıylıya çevir Allahim diye. Bilemiyorum canım umudum yok gerçekten keşke olsa da şaşırtsa beni
Eşimde askeri personel göreve gidince de hep aksıyor böyle şeyler bekle bekle içim şişti 1 kere aşılama olabilmek için kaç aydır bekliyorum. Tekrar deneyeyim desem yine aynısı olacak
Canım simdi gördüm var gibi kan ver istersen hayırlı olsunYa canim benim son yaptigim testlere bakarmisin dun negatifti bugun pozitif varmidir acaba gebelik
Dedim ki biraz daha kalsin oyle kan testi vereyim ya hala ignenin etkisiyse diyorum bide test markari degisik ondan olabilirmiCanım simdi gördüm var gibi kan ver istersen hayırlı olsun
İşte ona da başlarsak nasıl olur göreve gönderirler mi bilemiyorum kiDirek tup bebek olsa daha iyi degil mi
Eger bu tutmazsa ki insallah tutar olurda tutmazsa hemen tup bebege basla esinde izin alsin bu surec bitene kadar yada onun spermlerini alup dondursunlar sen kal gerekli ilaclari uygulasinlar sana tam olarak nasil olur bilmiyorum ama bu tup bebekte erkegin tek rolu sperm onuda alup dondura biliyorlar bence bi tup bebek merkeziyle.konusİşte ona da başlarsak nasıl olur göreve gönderirler mi bilemiyorum ki
Aynen canim aklımda o zaten maddi olarakta biraz toparlayabilirsem. Şuan askeriyeden biri başlamış 30 bin tutmuş yılbaşından sonra ne olur bilmem artıkEger bu tutmazsa ki insallah tutar olurda tutmazsa hemen tup bebege basla esinde izin alsin bu surec bitene kadar yada onun spermlerini alup dondursunlar sen kal gerekli ilaclari uygulasinlar sana tam olarak nasil olur bilmiyorum ama bu tup bebekte erkegin tek rolu sperm onuda alup dondura biliyorlar bence bi tup bebek merkeziyle.konus
Insallah canim Rabbim duysun sesimiziAynen canim aklımda o zaten maddi olarakta biraz toparlayabilirsem. Şuan askeriyeden biri başlamış 30 bin tutmuş yılbaşından sonra ne olur bilmem artık
Ama inşallah gerek kalmaz
Senin bence var canım zaten insallah sagikla gelir. Bizde şimdi baktık coookk hafif çizgi var gibi eşimde gördü gibi insallah yanıltmaz yaInsallah canim Rabbim duysun sesimizi
Koysana resmi canimSenin bence var canım zaten insallah sagikla gelir. Bizde şimdi baktık coookk hafif çizgi var gibi eşimde gördü gibi insallah yanıltmaz ya
Canım gözükmüyor bile flaş tutup baktık çeksem gözükmezKoysana resmi canim
Bakalim belki yarun oburgun siliktw olsa cikae cnmCanım gözükmüyor bile flaş tutup baktık çeksem gözükmez
Canım gözle net görüyoruz şuan ama foto da belli olmuyor bi türlü. Nolur dua et benim için boşa sevinmekte istemiyorum ama koyulassin❤Bakalim belki yarun oburgun siliktw olsa cikae cnm
Ayy canim benim insallah vardir umudunu kesme Rabbim yumurtaya can vermis seninde karnina 1 can koyar insallahCanım gözle net görüyoruz şuan ama foto da belli olmuyor bi türlü. Nolur dua et benim için boşa sevinmekte istemiyorum ama koyulassin❤
Sagolasin canım günaydın test yaptım yine negatifAyy canim benim insallah vardir umudunu kesme Rabbim yumurtaya can vermis seninde karnina 1 can koyar insallah
Bakalim daha var belki doner pozitifeSagolasin canım günaydın test yaptım yine negatif
Sen yaptın mı canimBakalim daha var belki doner pozitife
Evet yaptim simdi aticam birazdan atinca yazarim sanaSen yaptın mı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?