Bende 2 litre felan kuzum hatta bazen dahada azKuzum ama bunlar kaset test acaba ondan mı? Bir de günde kaç litre su içiyorsun? Ben 2-2,5 filan acaba sen daha mı çok içiyorsun? Umarım dediğin gibi gebelik vardır ama diğer postlar tereddüte düşürüyor
Bak kendin de diyorsun, bence aydan aya bile değişiyor. Sonuçta 14/15 gün ilacın etkisi sürmüş ama tutmamış belki bu sefer tutacaktır. Umarım hepimizin tutsunYarım litre anca çünkü tüp mideliyim . Kilolu zamanımda 14/15. Gün bile ilacın etkisi sürdü ama şuan 6. Gün şak diye tek çizgi hayaleti bile yokağlayacak halime gülüyorum sinirlerim oynadı valla
Valla demek ki alakası yok hiç bilemedim canım ne diyim. Umarım bu ay hepimiz kalırız hamile ve sağlıkla ilerlerBende 2 litre felan kuzum hatta bazen dahada az
Senin kacinci gundu kuzumValla demek ki alakası yok hiç bilemedim canım ne diyim. Umarım bu ay hepimiz kalırız hamile ve sağlıkla ilerler
10 canımSenin kacinci gundu kuzum
Sen yarin sabah ilk idrarla yap koyulasirsa kesin vardir canim belirtin varmi10 canım
Koyulaşmadı canımSen yarin sabah ilk idrarla yap koyulasirsa kesin vardir canim belirtin varmi
At bakim kuzumKoyulaşmadı canım
Eve dönünce atayımAt bakim kuzum
9-10-11. Günü beraber atacağım. Diğer günler bekledikçe koyulaştı ilk yaptığımda öyle değillerdiAt bakim kuzum
Tamam kuzum atarsin bakariz9-10-11. Günü beraber atacağım. Diğer günler bekledikçe koyulaştı ilk yaptığımda öyle değillerdi
Tamam kuzum atarsin bakariz
Evet daha silik11.gün daha mı silik bana mı öyle geldi
Evet daha silik
Başka testim kalmadı, markalar aynı. Nasipmarkalar farklıysa belki ona da bağlıdır ama yine de bence kan vermelisiniz ya da yarın bidaha yapın daha silik ise iğne etkisi olabilir
Ptesi beklenen regl günüKuzum koyulasirsa vardir hic belli olmaz bekle bakalim kac gun var regle
Ptesi beklenen regl günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?