Aşılama Çatlatma iğnesi hakkında yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
18
Çikolata kistim var yumurta rzervim iyi durumda doktor hamılelıgıne engel olmaz bu durum dedi bi tedavi yöntemi önermedi, çatlatma iğnesi hakkında bilgi almak istiyorum çikolata kisti olup çatlatma iğnesi uygulayan oldumu acaba

Valla cikolata kistim yok ama polikistik hastasiyim bu ay catlatma ignemi vuruldum 5 gun oluyor 9 gun sonra sonuc alacagim ..

Catlatma ignesine gelene kadar yumurta buyutme igneleri veya haplari kullanmak gerekebiliyor o yuzden direkt doktoruna danis

kistin kaç cm bi de amh testi sonucun kaç acaba

Kistim 3,4 cm amh değerim 2,88 bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

Bu kistle hemen doğal yolla hamile olan da var tüp bebekle de.. Uzun yıllar bekleyen de var.. Benim de var kistim 4 5 cnm civarı. 6 ay oldu deneyeli ama olmadı hormon değerleri eşimin değerleri tüplerim açık bekliyoruz bakalım..

Merhaba arkadaşlar ben Ocak ayıbın 25 nde çatlatma iğnesi yaptım ve kasımda ağrı oluyo belime vuruyo normal mi acaba

Merhaba arkadaşlar ben Ocak ayıbın 25 nde çatlatma iğnesi yaptım ve kasımda ağrı oluyo belime vuruyo normal mi acaba
merhaba ben de geçen hafta klomen kullandım 1 şubatta cmt çatlatma iğnesi yaptırdım. Cöt ve pzt ilişki dedi dr. Pazartesi gün boyu kasık ağrısı çektim ve socak su ile oturdum iyi geldi. Normalmiş herkeste oluyor. Bu 2. Kullanışım iğneden bir hafta sonra regl olmuştum ve regl im de inanılmaz ağrılı geçti. Bu da normalmiş. Kist tok tekrarlarık bu ay bakalım.

Merhaba bugün çatlatma iğnemin 9.günü dün yani 8.günü kan testi yaptırdım. 7.25 çıktı ve idrar testi de hafif silikti. Bugün tekrar idrar testi yaptım sanki düne göre daha koyu yoksa bana mı öyle geliyor acaba. Dünden bugüne dahada silik çıkması gerekmez mi iğnenin etkisi ise eğer.

Sonucunuz ne oldu acaba

Kizlar bugun test yaptim 14.gunu ignenin adetim 27sinde. Carsamba 26subatta kan vetcektim normalde ignenin 16.gununyani. Ama bugn doğum günüm heveslendim yaptim bi bakarmisiniz 15dakka sonra bu cikti normlde pencereye kaldirdigimda ayri normlde ayri cikio ama umutlanmak istemiyom ama

IMG 20200224 124450
IMG 20200224 124021

Aaaaa canım sanki hafif çizgi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…