Çatlatma iğnesi olanlar..

kloemenimiii 12 nci gün verdii amaa burdakii kızlarr regllin 3ncüü günüü başlamışlarr
bendee bu günn gittim alttan baktıı ve 1 haftaa sonraa geldii yanii 11ncii gün oluyor amaa ilaçç vermediii

canım beni adetin 12 günü kontrole çağırdı yumurtalık gelişimine baktı her şey iyi dedi eğer bu ay olmassa adet olursan adetin 5 günü klomene başla bittikten 3 gün sonra gel dedi gittim çatlatma iğnesi yaptı şu an beklemedeyim ama artık gün aşırı yapmaktan bıktım eşimde eğer hamile kalırsam heralde 9 ay eşimle birbirimizi görmeyiz

haklısın canım o dönemlerde işkence gibi geliyor her gün ya da gün aşırı ilişkiye girmek kendini mecbur hissediyorsun

slm kızlar.Bende adetin 3 gününden itibaren serophene kullandım 5 gün.Bugün dr gittim 4 tane yumurtam oluşmuş ovitrelle çatlama iğnesi yapıldı.Omuzdan veya kalçadan dedi omuzdan yaptırdık.pazar,pzt,çrş cuma ilişki günleri önerdi.Bakalım hayırlısı...kaydirigubbakcemile5

ne oldu var mı gelişme belirti var mı valla bende bütün belirtiler var adet olmassam perşembe kan testi yapacam sen yarın yaptırsana benden önce iğneni vurulmuştun sen daha önce öğrenmelisin

valla sorma canım ya işten başımı kaldıramadım acaip yoğundum sen napıyosun ben de ne adet ne hamilelik belirtisi var sen de

ya ne bilim sanki yokmuş gbi geliyor acele etmeyim dedim iğnden 20 gün sonra test yaptırın diyolar 19. gün de adet olan oluyor

bi de eğer varsa yılbaşına yakın öğreneyim.benim adet döngüm 35 o yüzden de cesaret edemiyorum.umutlanamıyorum açıkçası eşim iğneyi vurulduğum zaman acaip hastaydı ateş 39 düşün yani antibiyotik iğne ateş..spermler ölmüştür bi de ne bilim ben de çok taşma oldu sanki içeri gitmedi :) amannnnnnn ben de ya

çalışma yapacak arkadaşlar pozisyon olarak diz diirsek pozisyonunda sevişin.zaten o pozisyonda dr ultrasaonla bakerken nasıl hissediyorsunuz rahminizin içinde birşey olduğunu bu pozisyonda da öyle tam anlamıyla birleşme oluyor.gerçi acıdan dayanamadım ben iğne iice hassaslaştırmıştı beni :) ama bence kesinlikle diz dirsek.ayak yastık faaalan gereksizz bu pozisyonla olduktan sonra !!!

ben de bir döndüm pir dndüm valla !! bir önce ki mesaj biraz müstehcen mi ne neyse canlarım herşey sizin için :) feda olsun .

canım bende 35 günde adet olurum ayrıca bende de dışarı aktı normalmiş fazlalar çıkar ulaşan ulaşırmış valla benim ilişkiden 1 hafta sonra göğüslerim ağrımaya başladı hafif arada kasık ağrısıda oldu bu hafta bunlara kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı gaz kabızlık sinirlilik ve her şeye ağlama vardı 2-3 gündürde adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor sonra geçiyor anlamadım bu işi canım iğneden sonra 14.günden sonra kanda belli oluyormuş yaptır güzelim yaaa valla sabırlısın

ya bu pozisyon nasıl oluyor ben bilmiyorum

şimcikkk :) normal pisyyoner pozisyonu al .bacaklarından 1 ni veya 2 sini eşinin omuzlarına koyuyorsun.zaten yapınca anlarsın.ya link koyulur mu acaba ?

ya dizlerini kendine doğru kır ve eşinin omuzlarına dayanmasını sağlayınyani senin sırtın yatakta kalacak dizlerini göğsüne doğru kır eşin dizlerine dayanacak.ama ben bunda ultrasondaki gibi hissetmedim.bacağı eşimin omzuna koyduğum zaaman tam anlamıyla hissediyorsun.karşı tarafta öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…