kloemenimiii 12 nci gün verdii amaa burdakii kızlarr regllin 3ncüü günüü başlamışlarr
bendee bu günn gittim alttan baktıı ve 1 haftaa sonraa geldii yanii 11ncii gün oluyor amaa ilaçç vermediii
canım beni adetin 12 günü kontrole çağırdı yumurtalık gelişimine baktı her şey iyi dedi eğer bu ay olmassa adet olursan adetin 5 günü klomene başla bittikten 3 gün sonra gel dedi gittim çatlatma iğnesi yaptı şu an beklemedeyim ama artık gün aşırı yapmaktan bıktım eşimde eğer hamile kalırsam heralde 9 ay eşimle birbirimizi görmeyiz
güncellemek istedim
benmim yumurtam 17 mm çıktı doktor yarın için iğne verdi normal mi?
bi de eğer varsa yılbaşına yakın öğreneyim.benim adet döngüm 35 o yüzden de cesaret edemiyorum.umutlanamıyorum açıkçası eşim iğneyi vurulduğum zaman acaip hastaydı ateş 39 düşün yani antibiyotik iğne ateş..spermler ölmüştürbi de ne bilim ben de çok taşma oldu sanki içeri gitmedi :) amannnnnnn ben de ya
çalışma yapacak arkadaşlar pozisyon olarak diz diirsek pozisyonunda sevişin.zaten o pozisyonda dr ultrasaonla bakerken nasıl hissediyorsunuz rahminizin içinde birşey olduğunu bu pozisyonda da öyle tam anlamıyla birleşme oluyor.gerçi acıdan dayanamadım ben iğne iice hassaslaştırmıştı beni :) ama bence kesinlikle diz dirsek.ayak yastık faaalan gereksizz bu pozisyonla olduktan sonra !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?