Çatlatma iğnesi olanlar..

şimcikkk :) normal pisyyoner pozisyonu al .bacaklarından 1 ni veya 2 sini eşinin omuzlarına koyuyorsun.zaten yapınca anlarsın.ya link koyulur mu acaba ?

canımm pozisyonn eşimizin yüzüne bakarken 2 bacakta omuzlarda olacak değilmii benn böyle anladımm

burda anlatmışsınn canımm hım anladımm deneyelimm bakalım

canım 12.gün gittim 17mm ve 19 mm olmak üzere 2 yumurtam vardı doktor iğneyi verdi ertesi gün vurul dedi bende 13.gün vuruldum sana tavsiyem iğneyi vurulmadan 1 gün önce iğneyi vurulduktan 1 gün sonra (yumurtanın çatladığı gün) ertesi günü ve 2 gün sonrası birlikte olman iğneden önce olması yumurta erken çatlarsa içerde sperm olması ve onu döllemesi.iğneyi vurulduktan sonra bekle 14.günden sonra kanda çıkıyomuş ben yarın kan testi yaptıracam iğneden sonra 17.gün hayırlısı artık

bu arada canım yarın vurulacaksan bugün mutlaka eşinle birlikte ol

canım haberlerini bekliyorum.bence kesin hamilesin
kızlar benim 11.gün 15mm,13.gün 18mm di.cuma akşam üzeri vurul dedi.sanırım tahminen 19 mm ve üzeri olacağını tahmin etti.bence yumurtanın yeterli olgunluğunu yakalayabilmek iğne için çok önemli.ve hasankeyfin dediği gibi iğne öncesi ilişki çok öenmli.bizz ne yazık ki yapamadık.ne yazık ki benim adetimle eşimin rahatsızlıkları başladı kısmet deeğilmiş.ve iğneden sonraki 19. güne kaadar ümit baağlamayın çok fazla

güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar.bakalım yarın eşimde bende dr ye gitcezzzz hayırlısı artık.

kafam karmakarışık çok korkuyorum kötü bişey çıksın istemiyorum 1 haftadır adet olacak gibi sancı çekiyorum geçiyor yine başlıyor bugünde akıntım arttı idrarımın rengide koyulaştı tamam bunlar hamilelik belirtisi ama olumsuz sonuç beni gerçekten çok üzecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
seninde hakkında hayırlısı arkadaşım

yaaaaaaaa canım lütfennnnn bak türk max varsa aç hemen bir kadın bir erkek var arkadaşlarının bebeklerine bakıyorlar çokkkkkkk komikkkkkkkkkkk

yaaaaaaaa canım lütfennnnn bak türk max varsa aç hemen bir kadın bir erkek var arkadaşlarının bebeklerine bakıyorlar çokkkkkkk komikkkkkkkkkkk

artık eşimle dalga geçiyorum diyorum ki eğer hamileysem gör bak ikiz olacak o da gülüyor kendimi kötü sonuca alıştırayımda çok üzülmeyeyim inşallah pozitif olur

inşlh canım inşlh!!!olmazsa da üzülme önümüzdeki ay bana destekçi lazım olaya ii tarafından bakmaya çalışıyorum şaka canm şaka!!! inşlh sen bana ümit vereceksin

arkadaşlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 21 gün oldu ama hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı daha önce de çatlatma iğnesi olmuştum ama hep 15-16. günde adet olmuştum adetlerim düzensizdir polikistik görüntü var
sizce ne yapmalıyım bi fikri olan var mı?

kızlar yukarıda da dediğim gibi dr den geldim.kist olşmamış.serephone verdi 5. günü başlıcam ayın 31 inde kontrole gideceğim .bakalım bu ay olacak mı?kesinlikle iğnden 18 güne kadar gebelik testi yapmıcam .

bende hafta sonu aynı gün 1 saat arayla 2 doktora gittim. (klomen kullanmıştım)
1. doktor : yumurta oluşmamış 2 gün sonra gel bir daha bakalım.-karından ultrasyon
2.doktor : birinde 14mm ikincsisinde 17 mm yumurta var çatlatma iğnesi vuralım.. alttan ulrasyon
hangi doktor doğru dedi bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla 2.doktordur.

shuraa canım nasıl geçti doktor? ben adet olmadım 17.gün bitti doktora gittim bugün kan tahlili yaptırdım okul çıkışı yetişemedim yarın sabah alacam doktor ultrasonla baktı yumurtaların çatlamış gitmiş izleri var güzel dedi birde rahimide kalınlaşma varmış gebelik olabilir dananın kuyruğu yarın kopacak eğerhamiş olursa sana bazı tavsiyelerim olacak mutlaka yap

aayyyyyyyyy canım yaaaaaaaaa acaip heeyecaanlandım !!!!!!!!!!inşlh inşlh yaaaaaaaaa!!!!!!! benim döllenme olmuş gecikme ondanmış ama tutunamamış rahme spermler kalitesizdi sanırım :) hayırlısı artık.dr nin teli yyok mu arasan

kendi doktoruma gitmedim evimin yakınıda var bir tane oraya gittim niyetim kan tahlili yaptırmaktı gitmişkan muayene olayım dedim öyle dedi o yüzden tlf yok sabah olsun hayrolsun merak etme yarın öğrenince haber veririm dediğim gibi ben bazı bitkisel şeyler yaptım olursa sanada söyleyecem mutlaka yap rabbim hayırlısını versin bu arada sen şu an nerdesin hangi şehir ya da hangi ülke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…