benmim yumurtam 17 mm çıktı doktor yarın için iğne verdi normal mi?
inşallah bebişinn sanaa tutunmuşturr annesiiçatlatma iğnesinden sonra 14.gün halen beklemedeyim hayırlısı rabbimden
şimcikkk :) normal pisyyoner pozisyonu al .bacaklarından 1 ni veya 2 sini eşinin omuzlarına koyuyorsun.zaten yapınca anlarsın.ya link koyulur mu acaba ?
ya dizlerini kendine doğru kır ve eşinin omuzlarına dayanmasını sağlayınyani senin sırtın yatakta kalacak dizlerini göğsüne doğru kır eşin dizlerine dayanacak.ama ben bunda ultrasondaki gibi hissetmedim.bacağı eşimin omzuna koyduğum zaaman tam anlamıyla hissediyorsun.karşı tarafta öyle.
bende yarınn vurduracağımm iğnemii benim 13ncü gün oluyoo
sen kaçıncıı günn vuruldunn canımmm
ve kaç ml oldu seninnn
banaa baştan anlatırmısın canımm
ben 4 ncü gün gittim ve 1 hafta sonra gel dedii,
11nci gün oluyoo ve 1 tane 8ml,1tane9ml,birtanede 18 ml olmuş
13ncü iğne oluyorum 14 ncü gün birliktelikk
amaa birdahaa çağırmayacakmıı canımm anlamadımm benii
bu arada canım yarın vurulacaksan bugün mutlaka eşinle birlikte ol
canım haberlerini bekliyorum.bence kesin hamilesin
kızlar benim 11.gün 15mm,13.gün 18mm di.cuma akşam üzeri vurul dedi.sanırım tahminen 19 mm ve üzeri olacağını tahmin etti.bence yumurtanın yeterli olgunluğunu yakalayabilmek iğne için çok önemli.ve hasankeyfin dediği gibi iğne öncesi ilişki çok öenmli.bizz ne yazık ki yapamadık.ne yazık ki benim adetimle eşimin rahatsızlıkları başladıkısmet deeğilmiş.ve iğneden sonraki 19. güne kaadar ümit baağlamayın çok fazla
güzel haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar.bakalım yarın eşimde bende dr ye gitcezzzz hayırlısı artık.
kafam karmakarışık çok korkuyorum kötü bişey çıksın istemiyorum 1 haftadır adet olacak gibi sancı çekiyorum geçiyor yine başlıyor bugünde akıntım arttı idrarımın rengide koyulaştı tamam bunlar hamilelik belirtisi ama olumsuz sonuç beni gerçekten çok üzecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
seninde hakkında hayırlısı arkadaşım
yaaaaaaaa canım lütfennnnn bak türk max varsa aç hemen bir kadın bir erkek var arkadaşlarının bebeklerine bakıyorlar çokkkkkkk komikkkkkkkkkkk
bu arada canım yarın vurulacaksan bugün mutlaka eşinle birlikte ol
arkadaşlar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 21 gün oldu ama hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı daha önce de çatlatma iğnesi olmuştum ama hep 15-16. günde adet olmuştum adetlerim düzensizdir polikistik görüntü var
sizce ne yapmalıyım bi fikri olan var mı?[/QUOT
kesinlikle dr ye git. gebelik testleri güvenilir değil.kisti pozitif de görebiliyorlar.çatlatma iğnesinden sonra adet döngün ne kaadar olursa olsun 14. 15. günü adet görmen lazım.ben az önce dr den geldim çatlatma iğnesine 4-5 gün gecikiş muhtemelen döllenme olmuş ama tutunamamış dedi.ihmal etme hemen dr ye git.
aayyyyyyyyy canım yaaaaaaaaa acaip heeyecaanlandım !!!!!!!!!!inşlh inşlh yaaaaaaaaa!!!!!!! benim döllenme olmuş gecikme ondanmış ama tutunamamış rahmespermler kalitesizdi sanırım :) hayırlısı artık.dr nin teli yyok mu arasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?