- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Insallah canim. Kismet umarim senden de guzel haberler alirizInsallah vardr cnm sizi gorunce ben cok mutlu oluyrm gercktnn vardr var
Insallah umitsizim ama rabbim buyukInsallah canim. Kismet umarim senden de guzel haberler aliriz
Tatlım ben olalı 10 gün oldu. Test için 12.gun kan testi kesin sonuc veriyormuş. Bence yaptırmalasin.Ben catlatma ignemi yaptirali bugun 13 gun oluyor. Regl gunum de bugun heyecanla bekliyorum. Catlatma ignesi olup da hamis olanlar var mi
Adet oldum canim yine bir yikimCanım naptın merak ettım senı nasılsın
Allah büyük eylülde ınsallah senden de hayırlı haberı alırız bol bol dua ınsallahAdet oldum canim yine bir yikim
Rabbim cok buyuk umit kesilmez. Iyi dusun iyi olacak insllah :))Insallah umitsizim ama rabbim buyuk
Canim ben yaptim bugun 4 haftalik hamisimTatlım ben olalı 10 gün oldu. Test için 12.gun kan testi kesin sonuc veriyormuş. Bence yaptırmalasin.
Benımde kasık agrım baya var gogsumde hıc bor fark yok sadece ıkı kez ıgne gıbı battı ılıskı esnasındada kasıgım çok agrıyor bakalım son 5 gün ınsallahKizlar sancim oldu arada. Regl gunume iki gun kala karin altindan asagi dogru keskin sanci oldu iki gun surdu uc defa falan oldu. Reglime birbucuk hafta kala cok asiri mide yanmasi oldu bir haftadan fazla surdu. Igneden sonra ilk iliskiden sonra gogus uclarim hassaslasti aciyordu bi hafta gecmeden de sisti kol altlarimdan bi aci vurdu goguslerime. Igneden sonra canim acayip havuclu kek istedi gunlerce keki de hic sevmem. Iki uc gundur midem bulaniyor. Iki gundur basim da dondu ara ara. Son 5 gundur asiri akintim var ic camasirim sirilsiklam oluyor. Regl gunumden sonra olmusum gibi sancim oldu kasiklarimda surekli ve goguslerim rahatladi biraz daha
Insallah ya allah hepimize versin. Bir yildir bekliyordum bu ani. Heyecandan migrenim tuttuBenımde kasık agrım baya var gogsumde hıc bor fark yok sadece ıkı kez ıgne gıbı battı ılıskı esnasındada kasıgım çok agrıyor bakalım son 5 gün ınsallah
Ay insallah cnm ya bu bile hosuma gittiHadı önce sen sonra ben sonrada beratnisa inşallah hayırlısıyla
Senın sonucu bekliyoruz tatlım :))Rabbim cok buyuk umit kesilmez. Iyi dusun iyi olacak insllah :))
Test yaptim ve moralim cok bozuldu. Dunku cizgiden eser yok kocaman bir negatif ve hayalisi bile yok. Anlamadim gitti valla neden boyle olduSenın sonucu bekliyoruz tatlım :))
11 cnmKaçıncı gündü senın canım
Ayy çok sevindim yaa maşallah Allah sağlık versin. Darısı bizlere olsun inşallah. Senin doktorun 4 haftalık demiş o nasıl oldu iğne yapalı 15 olmuştu.Kizlar 428.31 sonucum
Haklisin canim dogru soyluyorsunCanım benımde 10 gün ıgne vuruldugumuz günü saymazsak benım 9 senın 10 erken kuzum bak arkadaşımız 15 gün grcmıs öyle cıktı bekleyelım 15 ınsallah cıkıcak allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?