- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
Çözümü kolay canım yeterkı doktorunu ıhmal etme sen canımGitmedim henuz. Saliya randevum var. Bu arada ben heyecandan unutmusum esimle benim kan uyusmazligim var. Bakalim ne olacak sali gunu
Hakkimizda hayirlisi. YBenim de 14. Gün umutlarım tükeniyordün idrar testinde negatifti dr.umda inatla adetten 1 gun once bakmalisin diyo
Bugun 14.gun canim 12.gunde test negatif olmaya basladiSonucun ne oldu canim
Canım ıdrar herkeste hemen çıkmıyor umıdını kesmeBenim de 14. Gün umutlarım tükeniyordün idrar testinde negatifti dr.umda inatla adetten 1 gun once bakmalisin diyo
Bende pazartesı kan verıcem canım ınsallah hayırlı sonuçlar alırızPazartesiye kadar kirmizilar gelemzse yine de bi kan testi yaptiriyim diyorum kizlar
Benimde senin gibi oldu 12. Gun negatif.Bugun 14.gun canim 12.gunde test negatif olmaya basladi
Insallah canim mutlaka haberleselimBende pazartesı kan verıcem canım ınsallah hayırlı sonuçlar alırız
Aaa sende hamileleik takvimi var canim yaaBenimde senin gibi oldu 12. Gun negatif.
Cnm seni de umutsuz etmek istemem ama olmayınca gerçekten insan uğraşmaktan yoruluyoBen çok okuyorum bırakıp hemen arkasına hamıle kalanı benımde ılk ay ıgnede ama olmazsa bende vurdurmuycam tekrar canım
Takıntı oldu resmen canım valla :))Kizlar bende cok okuyordum ama cidden birakmak lazim biraz. Bir yil oldu bekliyordum bu ay ilk yumurta takibi ve igne. Sonunda kavustum allaha sukur
İşte birde böyle süreç var canım duadan başka yapıcak bıseyın yok çok dıkkat edıceksın kımse senden önemli degıl kalp atışını duyarsın sonra da hareketlerını bı hıssetsem sonrada bı görsem sonrada bı doğum yapsam bıtmez yanı canımAynilarini yasadim biliyorum ama iste bi muddet sonra cok yoruluyo insan. Ben herseyin sihirli bi zamaninin olduguna inaniyorum. Oyle anneler goruyorum ki cok dua ettim hayirli olan icin. Simdi de endiseliyim kalp atisini duysam en azindan diye. Bayramda 3 gunluk bi tatile gidiyoruz ve kalbini duymamis olucam
Kesinlikle oyle. Allah en hayirli zaman hangisiyse o zaman versin canim.İşte birde böyle süreç var canım duadan başka yapıcak bıseyın yok çok dıkkat edıceksın kımse senden önemli degıl kalp atışını duyarsın sonra da hareketlerını bı hıssetsem sonrada bı görsem sonrada bı doğum yapsam bıtmez yanı canım
Canım bence bekle yapma benımde 13 gün yaptım negatıf ama doktorun adet günü bekle herkesin çıkmaz ıdrarda dıypHanımlar bugün çatlatma iğnesi vurulduğumun 10. gün bu sabah uyandığımdan beri karnım çok ağrıyor. Regl olmama 1 hafta var acaba onun sancısı mı anlamıyorum. İdrar testi yapmadım sizce ne zaman yapayım. Yada bekleyeyim mi adet günüm geçerse yapayım..
Bayramda yapayım o zaman daha 10 gün oldu çünkü. Senin adet günün ne zaman kaç günün varCanım bence bekle yapma benımde 13 gün yaptım negatıf ama doktorun adet günü bekle herkesin çıkmaz ıdrarda dıyp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?