Catlatma ignesi olanlar

Pazartesiye kadar kirmizilar gelemzse yine de bi kan testi yaptiriyim diyorum kizlar

Ben çok okuyorum bırakıp hemen arkasına hamıle kalanı benımde ılk ay ıgnede ama olmazsa bende vurdurmuycam tekrar canım
Cnm seni de umutsuz etmek istemem ama olmayınca gerçekten insan uğraşmaktan yoruluyo bu ay bıraktım ben zaten eşimde bu ay yok ama yumurta takibi yapacağım bakalım ilaçsız büyüyüp çatlayacak mı ?

Kizlar bende cok okuyordum ama cidden birakmak lazim biraz. Bir yil oldu bekliyordum bu ay ilk yumurta takibi ve igne. Sonunda kavustum allaha sukur

Aynilarini yasadim biliyorum ama iste bi muddet sonra cok yoruluyo insan. Ben herseyin sihirli bi zamaninin olduguna inaniyorum. Oyle anneler goruyorum ki cok dua ettim hayirli olan icin. Simdi de endiseliyim kalp atisini duysam en azindan diye. Bayramda 3 gunluk bi tatile gidiyoruz ve kalbini duymamis olucam

İşte birde böyle süreç var canım duadan başka yapıcak bıseyın yok çok dıkkat edıceksın kımse senden önemli degıl kalp atışını duyarsın sonra da hareketlerını bı hıssetsem sonrada bı görsem sonrada bı doğum yapsam bıtmez yanı canım

Kesinlikle oyle. Allah en hayirli zaman hangisiyse o zaman versin canim.

Hanımlar bugün çatlatma iğnesi vurulduğumun 10. gün bu sabah uyandığımdan beri karnım çok ağrıyor. Regl olmama 1 hafta var acaba onun sancısı mı anlamıyorum. İdrar testi yapmadım sizce ne zaman yapayım. Yada bekleyeyim mi adet günüm geçerse yapayım..

Canım bence bekle yapma benımde 13 gün yaptım negatıf ama doktorun adet günü bekle herkesin çıkmaz ıdrarda dıyp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…