- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Valla gunleri degerlendrdm ama bu gun akintm var seffaf acaba dyrm yumurtlama gunum bu gun mu. Oyuzdn bu gunudr degerlendrcm insallahSağol canım benım dılerım rabbım hepımıze nasıp eder canım bende takıp edıyorum senı sende durum ney canım
Bnm de 10. Ay bklyrm bklm rabbim saglikli ve bereketli versn insallahCok tesekkur ederim. Bir sene bekleyisin sonu bu
Ayyy canım masallahhhhh allahım tamamını getırsın çok dıkkat et darısı bıze ınsallah canım bıze dua etKizlar 428.31 sonucum
Maşallah annesı allahım esırgesın sızıAmin canim cok tesekkur ederim 4 haftalikmis
Superrr tebrik ederim canim darisi bizlere insallah . ALLAH bagislasin sag saglim kucagina al insallahKizlar 428.31 sonucum
Ayyyy cok guzel Rabbime emanet kalin bizede dua et hamişsin duan tutar cnm gercektn cok guzel yaAmin canim cok tesekkur ederim 4 haftalikmis
Darisi basina bitanecim senden de duycz INSALLAAAAHSonuç bekliyoruz :))) merakla
Amın ınsallah canım hepımız ınsallah hamısızdır canım benımDarisi basina bitanecim senden de duycz INSALLAAAAH
Hadı önce sen sonra ben sonrada beratnisa inşallah hayırlısıylaBende sabahi bekliyorum hay Allah im ne gunlere kaldik. Cizgi koyulasmismi diye bakicam ona gore kan vercem :)
Amin insallah canimHadı önce sen sonra ben sonrada beratnisa inşallah hayırlısıyla
Canım naptın merak ettım senı nasılsınCanim adet olma gununde adet sancisi gibi sanci oldu mu
Insallah vardr cnm sizi gorunce ben cok mutlu oluyrm gercktnn vardr varBende sabahi bekliyorum hay Allah im ne gunlere kaldik. Cizgi koyulasmismi diye bakicam ona gore kan vercem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?