Evde testim yok zaten yarin alicam. Birde edimin babasi rahatsizdi koye gitti bu aksam donecek o da olsun istiyorum yanimdaAyniyiz valla. Ama ben soyle dusunuyorum. Varsada yoksada ogrenmiycemi eninde sonunda. Erken ogreniyimde icin rahat etsin diyorum kendi kendime :)
Bence once sen kendin yap zaten pozitifse gosterirsin. Ben esimle test yapmayi sevmiyorum. Ondan once yapiyorum. Negatifse zaten anliyor . Hic pozitif olmadigi icin :))) ama sen bilirsin insallah pozitiftirEvde testim yok zaten yarin alicam. Birde edimin babasi rahatsizdi koye gitti bu aksam donecek o da olsun istiyorum yanimda
Iyi bakalim hayirlisi olur insallahHer halukarda testi onunla alicam. Biz birlikte calisiyoruz yani 7-24 birlikteyiz testi yapinca o 3 dakikayi beklerken sorup duruyo zaten
Kan verdıgınde degerın kaç cıktı canım 11 günönce yumurta geliştirici hap verdi 5 gün onu kullandım serephone isimli ilaç.ilaç bittikten sonra muayene oldum yumurtalar oluşmuş dedi .hemen çatlatma iğnesi verdi 1 tane ertesi günü sabah vuruldum .11 gün sonra kendim öylesine test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan tahlili verdim daha yeni olduğu için oran düşük çıktı .5 gün sonra tekrar verdim kan tahlili değer yükselmişti.adetim geçtikten 3 gün sonra muayene için gittim.ultrasonla baktı keseyi gördük.10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemek için gittik .
Asilama yapmadiniz yani dimu?önce yumurta geliştirici hap verdi 5 gün onu kullandım serephone isimli ilaç.ilaç bittikten sonra muayene oldum yumurtalar oluşmuş dedi .hemen çatlatma iğnesi verdi 1 tane ertesi günü sabah vuruldum .11 gün sonra kendim öylesine test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan tahlili verdim daha yeni olduğu için oran düşük çıktı .5 gün sonra tekrar verdim kan tahlili değer yükselmişti.adetim geçtikten 3 gün sonra muayene için gittim.ultrasonla baktı keseyi gördük.10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemek için gittik .
Hadı ılk hayırlı haber senden gelır ınsallah canım keşke resmı yukleseydın bakardık :))Kan testi verdim 20.30 da alicam
Benımde 9.gün bugün çok çok kıl gıbı cıktı bakalım 12.gün ınsallah benımde koyulaşır sen daha oncekı günler yaptınmı pekıDoktoruma attim kesin dedi. Kan sonucunu yazarim mutlaka. Heyecandan kafayi yicem
Canim sonucu alir almaz yaz hemen bize ayy cok sevindim super yaaaaYapmadim. Bugun igneyi olali 15.gunum regl gunum de 3- 4 gun gecti
Cnm bnm cok sevndm bn sayfanizi takip edyrm bnm konuyla hic ilgim yok ama olsun biri hamile ya o bile cok guzel insallah bizede rabbim nasip etsinYapmadim. Bugun igneyi olali 15.gunum regl gunum de 3- 4 gun gecti
Sağol canım benım dılerım rabbım hepımıze nasıp eder canım bende takıp edıyorum senı sende durum ney canımCnm bnm cok sevndm bn sayfanizi takip edyrm bnm konuyla hic ilgim yok ama olsun biri hamile ya o bile cok guzel insallah bizede rabbim nasip etsinSonumudumsun cnm eminim seninde vardr cok mutlu oldm Allah saglikla versin
Cok tesekkur ederim. Bir sene bekleyisin sonu buCnm bnm cok sevndm bn sayfanizi takip edyrm bnm konuyla hic ilgim yok ama olsun biri hamile ya o bile cok guzel insallah bizede rabbim nasip etsinSonumudumsun cnm eminim seninde vardr cok mutlu oldm Allah saglikla versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?