Catlatma ignesi olanlar

Ayy çok sevindim yaa maşallah Allah sağlık versin. Darısı bizlere olsun inşallah. Senin doktorun 4 haftalık demiş o nasıl oldu iğne yapalı 15 olmuştu.
Soyle oluyor o. Ben internetten arastirmistim ilk istedigim zamalar. Regl gununu baz aliyorlar. Yani ayin birinde regl oldum ben ayin 25inde bile hamile kalmis olsam ilk regl gununu baz alip 4 haftalik diyorlar. Haftaya ulturason var keseyi gorucez 6. Haftada da kalp atislarini insallah

Evet herkes icin oyle cnm adet gunindn hesapliyolar zatn

Hımm anladım bebeğin doğması 9. aydan sonra oluyor bu sebepten dolayı.

Ya bilgisi olan varmi bat 12 eylul ama bu gun akintim var belim ve basim cok agriyo bide midem agzima geliyo sanki gebelik degildr zatnde yumurtlama olabilirmi bu belirtiler oluyomu yumurtlamada

Ya bilgisi olan varmi bat 12 eylul ama bu gun akintim var belim ve basim cok agriyo bide midem agzima geliyo sanki gebelik degildr zatnde yumurtlama olabilirmi bu belirtiler oluyomu yumurtlamada
Benim yumurtlama donemimde kasigimda agri ve akinti oluyor

Ben üç aydır çatlama iğnesin oluyorum sonuç neğatif Nie olmuyo anlamıyorum üç aydır olmaması için tıbbi bir sorun yok ama tek bir açıklaması var ZAMANI var demekki bir dahada yaptırmak istemiyorum

Ben çok okuyorum bırakıp hemen arkasına hamıle kalanı benımde ılk ay ıgnede ama olmazsa bende vurdurmuycam tekrar canım

Canım henüz bısey yok pazartesi gel dedı doktor 12 gün test yaptım negatıf ama benım dıger dusuklerdede ıdrarda geç çıkmıştı bakalım sen naptın canım
Bende napiyim bugun 14. Gunu ignenin beklemedeyiz bugun yarin gelir kirmizilar. Insallah senden guzel haber aliriz

Benim de 14. Gün umutlarım tükeniyor dün idrar testinde negatifti dr.umda inatla adetten 1 gun once bakmalisin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…