Insallah canim hepimiz bu ay guzel haberler alalimverebilirsin tahlil eğer varsa değer çıkacaktır zaten korkmaz hayırlısıyla olur inşallah
Canım ben görüyorum ınsallah yarın yıne yap koyulasacaktır ınsallah11.gün testim kızlar (bugun)
Soyle oluyor o. Ben internetten arastirmistim ilk istedigim zamalar. Regl gununu baz aliyorlar. Yani ayin birinde regl oldum ben ayin 25inde bile hamile kalmis olsam ilk regl gununu baz alip 4 haftalik diyorlar. Haftaya ulturason var keseyi gorucez 6. Haftada da kalp atislarini insallahAyy çok sevindim yaa maşallah Allah sağlık versin. Darısı bizlere olsun inşallah. Senin doktorun 4 haftalık demiş o nasıl oldu iğne yapalı 15 olmuştu.
Evet herkes icin oyle cnm adet gunindn hesapliyolar zatnSoyle oluyor o. Ben internetten arastirmistim ilk istedigim zamalar. Regl gununu baz aliyorlar. Yani ayin birinde regl oldum ben ayin 25inde bile hamile kalmis olsam ilk regl gununu baz alip 4 haftalik diyorlar. Haftaya ulturason var keseyi gorucez 6. Haftada da kalp atislarini insallah
Soyle oluyor o. Ben internetten arastirmistim ilk istedigim zamalar. Regl gununu baz aliyorlar. Yani ayin birinde regl oldum ben ayin 25inde bile hamile kalmis olsam ilk regl gununu baz alip 4 haftalik diyorlar. Haftaya ulturason var keseyi gorucez 6. Haftada da kalp atislarini insallah[/
Hımm anladım bebeğin doğması 9. aydan sonra oluyor bu sebepten dolayı.
Soyle oluyor o. Ben internetten arastirmistim ilk istedigim zamalar. Regl gununu baz aliyorlar. Yani ayin birinde regl oldum ben ayin 25inde bile hamile kalmis olsam ilk regl gununu baz alip 4 haftalik diyorlar. Haftaya ulturason var keseyi gorucez 6. Haftada da kalp atislarini insallah
Benim yumurtlama donemimde kasigimda agri ve akinti oluyorYa bilgisi olan varmi bat 12 eylul ama bu gun akintim var belim ve basim cok agriyo bide midem agzima geliyo sanki gebelik degildr zatnde yumurtlama olabilirmi bu belirtiler oluyomu yumurtlamada
Varlığı mutluluk verici çok güzelAynen oyle oluyor. Cok tuhaf bi duyguymus ya. Surekli orada olup olmadigini kontrol etmek istiyorum
Canim naptin sonuc noldu randevun vardiCanım ben görüyorum ınsallah yarın yıne yap koyulasacaktır ınsallah
Canım henüz bısey yok pazartesi gel dedı doktor 12 gün test yaptım negatıf ama benım dıger dusuklerdede ıdrarda geç çıkmıştı bakalım sen naptın canımCanim naptin sonuc noldu randevun vardi
Canım napıyosun nasılsın bebıs nasıl gıttınmı doktoraCanim ben yaptim bugun 4 haftalik hamisim
Ben çok okuyorum bırakıp hemen arkasına hamıle kalanı benımde ılk ay ıgnede ama olmazsa bende vurdurmuycam tekrar canımBen üç aydır çatlama iğnesin oluyorum sonuç neğatifNie olmuyo anlamıyorum üç aydır olmaması için tıbbi bir sorun yok ama tek bir açıklaması var ZAMANI var demekki bir dahada yaptırmak istemiyorum
Gitmedim henuz. Saliya randevum var. Bu arada ben heyecandan unutmusum esimle benim kan uyusmazligim var. Bakalim ne olacak sali gunuCanım napıyosun nasılsın bebıs nasıl gıttınmı doktora
Bende napiyim bugun 14. Gunu ignenin beklemedeyiz bugun yarin gelir kirmizilar. Insallah senden guzel haber alirizCanım henüz bısey yok pazartesi gel dedı doktor 12 gün test yaptım negatıf ama benım dıger dusuklerdede ıdrarda geç çıkmıştı bakalım sen naptın canım
Sonucun ne oldu canim11.gün testim kızlar (bugun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?