- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
9 eylül canım bekle bencede sonra üzülüyor ınsanBayramda yapayım o zaman daha 10 gün oldu çünkü. Senin adet günün ne zaman kaç günün var
Benimde 11 eylül inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Şimdi günler nasıl geçecek yaa9 eylül canım bekle bencede sonra üzülüyor ınsan
Valla hıc sorma bunalıma soktum resmen kendımı valla her dakika çıkmıyor aklımdan hıcbırseye adepte olamıyorumBenimde 11 eylül inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Şimdi günler nasıl geçecek yaa
Bir hafta bekleyin stresliyseniz adet gecikmesi ondan da olabilir.Valla benim adetim 3 gun gecikti bugun ignenin 17. Gunu oldu gelen giden yok. Adet belirtileride kalmadi ara sira kasik agrisi oluyor iste oladar. Testler zaten nagatif.
Yok aslinda hic stresli degilim. Cunku testlerin negatif olmasi benim stresimi engelledi hamilemiyim aceba diye dusunmuyorum. Kandan baktirmadim hic. Normal kaset testlerden yaptirdim. Valla 1 hafta daha adet olmazsam catlarim :)Bir hafta bekleyin stresliyseniz adet gecikmesi ondan da olabilir.
Canim naptin sen sonuc nolduValla hıc sorma bunalıma soktum resmen kendımı valla her dakika çıkmıyor aklımdan hıcbırseye adepte olamıyorum
Bazen idrar testinde geç görünebiliyormuş belki öyledir. Neyse düşünmeyelim biz düşündükçe olmayınca üzülüyoruz.Yok aslinda hic stresli degilim. Cunku testlerin negatif olmasi benim stresimi engelledi hamilemiyim aceba diye dusunmuyorum. Kandan baktirmadim hic. Normal kaset testlerden yaptirdim. Valla 1 hafta daha adet olmazsam catlarim :)
Aynen. Ben hamile olmadigimi biliyorum inancim yok zaten. Bari adet olsaydimda tedaviye devam etseydim.Bazen idrar testinde geç görünebiliyormuş belki öyledir. Neyse düşünmeyelim biz düşündükçe olmayınca üzülüyoruz.
Hayırlısı olsun inşallah gebelik vardır. Adet olursan yaz mutlakaAynen. Ben hamile olmadigimi biliyorum inancim yok zaten. Bari adet olsaydimda tedaviye devam etseydim.
Canım ne yaptın adet oldun muValla hıc sorma bunalıma soktum resmen kendımı valla her dakika çıkmıyor aklımdan hıcbırseye adepte olamıyorum
Tabi cnm yazarimHayırlısı olsun inşallah gebelik vardır. Adet olursan yaz mutlaka
İnşallah senin bebişin durumu nasıl kalp atışlarını durdunuz muHayirlisi olsun insallah
Hadi inşallah canımMalesef. Dun kesesini gorduk bebek olusumu da baslamis. Hwrsey yolunda yani. Kalp atisi icin bayramin 3. Gunu cagirdi ama biz burada olamiycaz bayramdan sonra duyucam insallah
Ben pazartesı test yaptırdım sonuç 5.0 canım ıgnenın 14 gunu yanı nasıp degılmısCanim naptin sen sonuc noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?