Catlatma ignesi olanlar

Valla hıc sorma bunalıma soktum resmen kendımı valla her dakika çıkmıyor aklımdan hıcbırseye adepte olamıyorum
Stresten gecikmede olur. düşünmemeye çalışalım. Allah hayırlısını versin. Bende merak edip bu siteye giriyorum daha çok düşünüyorum kafama takılıyor.

Valla benim adetim 3 gun gecikti bugun ignenin 17. Gunu oldu gelen giden yok. Adet belirtileride kalmadi ara sira kasik agrisi oluyor iste oladar. Testler zaten nagatif.

Bir hafta bekleyin stresliyseniz adet gecikmesi ondan da olabilir.
Yok aslinda hic stresli degilim. Cunku testlerin negatif olmasi benim stresimi engelledi hamilemiyim aceba diye dusunmuyorum. Kandan baktirmadim hic. Normal kaset testlerden yaptirdim. Valla 1 hafta daha adet olmazsam catlarim :)

Yok aslinda hic stresli degilim. Cunku testlerin negatif olmasi benim stresimi engelledi hamilemiyim aceba diye dusunmuyorum. Kandan baktirmadim hic. Normal kaset testlerden yaptirdim. Valla 1 hafta daha adet olmazsam catlarim :)
Bazen idrar testinde geç görünebiliyormuş belki öyledir. Neyse düşünmeyelim biz düşündükçe olmayınca üzülüyoruz.

Malesef. Dun kesesini gorduk bebek olusumu da baslamis. Hwrsey yolunda yani. Kalp atisi icin bayramin 3. Gunu cagirdi ama biz burada olamiycaz bayramdan sonra duyucam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…