Yaaa hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda nasip olur. Kanda en az kaç olması gerekiyor değerinBen pazartesı test yaptırdım sonuç 5.0 canım ıgnenın 14 gunu yanı nasıp degılmıs
Kımısı 5 ve ustu hamılelık dıyo doktorların kımsı 10 ve ustu dıyo bakım nasıp canım yaYaaa hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda nasip olur. Kanda en az kaç olması gerekiyor değerin
Ya cnm bn internettn bktm senn icin 5 cikanlar sonradan yukseliyomus bi daha kan versen icimde bi his var varmis gbiKımısı 5 ve ustu hamılelık dıyo doktorların kımsı 10 ve ustu dıyo bakım nasıp canım ya
Hayirlisi olsun canim. Bende dun aksam adet oldumBen pazartesı test yaptırdım sonuç 5.0 canım ıgnenın 14 gunu yanı nasıp degılmıs
Pazar gitmeden once olabildigi kadar cok yapin sonra da gelince denersinizMrb kizlar doktor yarin aksam 10 da catlatma ignesi yapmami.soyledi. 36 saat sonra iliski olmasi gerekli fakat esim o zaman iste oluyor.nasil yapsam ki yaa yardimci olur musunuz.esim 1 gun ev de birgun yok. Bugun evde yarin yok. Sonraki gun evde. Ama pazar gunu yok malesef yani 36 saat sonra pazar a denk geliyo
canım ne var denır nede yok. varsada cok yeni olabiilir. en kesin sonuc için beklemelisin adet tarihini . eger adet tarıhınde deger katlanırsa vardır.Kızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 sonuç ne sizce
Tamam canım teşekkürlercanım ne var denır nede yok. varsada cok yeni olabiilir. en kesin sonuc için beklemelisin adet tarihini . eger adet tarıhınde deger katlanırsa vardır.
Canim yarin da deger artarsa vardir insallah.. Ama ignenin de etkisi olabilir. Veya deger düşüp tekrar yukselebilir sen her ihtimale karsi dikkat et yine deKızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 sonuç ne sizce
inşallah canım sağolCanim yarin da deger artarsa vardir insallah.. Ama ignenin de etkisi olabilir. Veya deger düşüp tekrar yukselebilir sen her ihtimale karsi dikkat et yine deinsalah vardir..
İnşallah bebek vardır yaKızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 sonuç ne sizce
Amin inşallah Hayırlısı olsun her zamanKızlar selam. Bugün iğnemin 14.günüydü,16.gün test yapıcam.bugün adet günümdü ama gelmedi. Dün ani kısa süreli ama şiddetli kramplarim oldu bugün tık yok. Sivilvem yine çikti ama normale oranla hiç yok sayilir. Belim ikite syrilcak gibi.gögüslerim adette hiç agrimaz benim ama bu ay çoook agridi uçları.inşallah bebek vardr yaa
İnşallahİnşallah bebek vardır ya
Bende de ayniydi simdi 6 haftalik hamileyim. 15. Gun test yaptim bende. Reglim 13. GunduKızlar selam. Bugün iğnemin 14.günüydü,16.gün test yapıcam.bugün adet günümdü ama gelmedi. Dün ani kısa süreli ama şiddetli kramplarim oldu bugün tık yok. Sivilvem yine çikti ama normale oranla hiç yok sayilir. Belim ikite syrilcak gibi.gögüslerim adette hiç agrimaz benim ama bu ay çoook agridi uçları.inşallah bebek vardr yaa
Uzmek istemem ama gebelik varsa 5 ustu olmasi lazim. Daha once bendede 4 du ama negatif malesef. 5 i bile negatif sayiyor bazi hastaneler. Insallah vardir amaKızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.08 çıktı referans aralığıda 0-5 sonuç ne sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?