Catlatma ignesi olanlar

İnşallah sabah uyanır güne senın pozıtıf haberınle baslarım benımde var evde yapsammı sabah ılk ıdrarla acaba erkenmı
Yapmak istersen yap en azindan ignenin etkisi gecmismi gorursun. Sonucta igmede hcg var ve vucuttan atilmadiysa testi pozitif yapar ama eger yarin yaptiginda negatif cikarsa en azindan vucuttan attigini anlarsin ve 2 3 gun sonra test yaptiginda cift cizgi gorursen icin rahat eder hamile oldugunu anlarsin :)))

İnşallah sabah uyanır güne senın pozıtıf haberınle baslarım benımde var evde yapsammı sabah ılk ıdrarla acaba erkenmı
Zaten 10 gunden once belli olmuyomus. Bazilarinda idrara gec gecebiliyor beklemek zor napalim. Bazen diyorum soyle 40 li 50 li gebelik testleri yokmu toplu alsamda uyguna gelse biktim adete 1 hafta kala test yapmaktan :)))

Zaten 10 gunden once belli olmuyomus. Bazilarinda idrara gec gecebiliyor beklemek zor napalim. Bazen diyorum soyle 40 li 50 li gebelik testleri yokmu toplu alsamda uyguna gelse biktim adete 1 hafta kala test yapmaktan :)))
Kesınlıkle katılıyorum cıdden her gün yapmak ıstıyo ınsan

Hanımlar aceleci olmayın bekleyin bende bir kaç kez erken yaptım moralim bir hafta boyunca bozuk oluyor. Artık yapmayacağım. Hem idrar testleri de geç yanıt veriyormuş genelde ondan test yerine bekleyim kandan öğrenmek daha iyi geliyor bana

Acelemiz yok be:) kendimizi avutuyoruz ben gecen ay 12. Gune kadar pozitif gordum. Ama bu ay 9. Gun negatif gormek mutlu etti suphe kalmadi simsi pozitif gorursem sevinebilirim

Catlatma ignesi vuruldugumuz icin kanda hcg oluyor ve buda testleri pozitif yapiyor. Topikte zaten bunun ustune acildi. Igne etkisi gecince de negatif oluyor yada cizgiler her gecen gun koyulasiyor
Yaa öylemi şimdi ben test yapsam çift çıkma olasılığı var o zaman

Evet canim yeni uyandim ben 15 dk once yaptim

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-30-11-37-15.webp
    3 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2016-08-30-11-37-18.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…