- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Yapmak istersen yap en azindan ignenin etkisi gecmismi gorursun. Sonucta igmede hcg var ve vucuttan atilmadiysa testi pozitif yapar ama eger yarin yaptiginda negatif cikarsa en azindan vucuttan attigini anlarsin ve 2 3 gun sonra test yaptiginda cift cizgi gorursen icin rahat eder hamile oldugunu anlarsin :)))İnşallah sabah uyanır güne senın pozıtıf haberınle baslarım benımde var evde yapsammı sabah ılk ıdrarla acaba erkenmı
Zaten 10 gunden once belli olmuyomus. Bazilarinda idrara gec gecebiliyor beklemek zor napalim. Bazen diyorum soyle 40 li 50 li gebelik testleri yokmu toplu alsamda uyguna gelse biktim adete 1 hafta kala test yapmaktan :)))İnşallah sabah uyanır güne senın pozıtıf haberınle baslarım benımde var evde yapsammı sabah ılk ıdrarla acaba erkenmı
Adet olmadigin surece umudunu kaybetme . Kirmizilari gormeden pes etmek yok . Belki bebistir :)Kizlar ya benim sol kasigimda fena sanci basladi
Sen yine iyi dayaniyorsun senin yerinde olsam coktan testi yapmistim. Zaten arrik kesin kesin kesin sonuc alirsin 14. Gunun dimi mutlaka yani alirsin sonucUmarim oyledir bugunde olmadim yarin da olmazsam carsamba test yapicam artik
Kesınlıkle katılıyorum cıdden her gün yapmak ıstıyo ınsanZaten 10 gunden once belli olmuyomus. Bazilarinda idrara gec gecebiliyor beklemek zor napalim. Bazen diyorum soyle 40 li 50 li gebelik testleri yokmu toplu alsamda uyguna gelse biktim adete 1 hafta kala test yapmaktan :)))
:)) beklemekten baska caremiz yok . Bakalim sabah bir tane daha yapicamKesınlıkle katılıyorum cıdden her gün yapmak ıstıyo ınsan
Acelemiz yok be:) kendimizi avutuyoruz ben gecen ay 12. Gune kadar pozitif gordum. Ama bu ay 9. Gun negatif gormek mutlu etti suphe kalmadi simsi pozitif gorursem sevinebilirimHanımlar aceleci olmayın bekleyin bende bir kaç kez erken yaptım moralim bir hafta boyunca bozuk oluyor. Artık yapmayacağım. Hem idrar testleri de geç yanıt veriyormuş genelde ondan test yerine bekleyim kandan öğrenmek daha iyi geliyor bana
Catlatma ignesi vuruldugumuz icin kanda hcg oluyor ve buda testleri pozitif yapiyor. Topikte zaten bunun ustune acildi. Igne etkisi gecince de negatif oluyor yada cizgiler her gecen gun koyulasiyor12. Güne kadar nasıl pozitif gördünüz o nasıl oluyor
Yaa öylemi şimdi ben test yapsam çift çıkma olasılığı var o zamanCatlatma ignesi vuruldugumuz icin kanda hcg oluyor ve buda testleri pozitif yapiyor. Topikte zaten bunun ustune acildi. Igne etkisi gecince de negatif oluyor yada cizgiler her gecen gun koyulasiyor
Ama şimdi teste baktım kıl gıbı ıkıncı çizgi belirmiş peki sizce ilacın etkisimiBen sabah ignenın etkısı gıtmısmı dıye yaptım tek cızgı çıktı gıtmıs demekkı :))
Igneyi vurulduktan belli bir sure sonraya kadar pozitif cikma olasiligi var mesela 10 gunde gecer diyolarYaa öylemi şimdi ben test yapsam çift çıkma olasılığı var o zaman
Anladım peki teşekkür ederim.Igneyi vurulduktan belli bir sure sonraya kadar pozitif cikma olasiligi var mesela 10 gunde gecer diyolar
Canım sen sabah yaptınmı testIgneyi vurulduktan belli bir sure sonraya kadar pozitif cikma olasiligi var mesela 10 gunde gecer diyolar
Imkanin varsa yarin bir test daha yap ayni saatlerde koyulasma varmi cizgide bakAma şimdi teste baktım kıl gıbı ıkıncı çizgi belirmiş peki sizce ilacın etkisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?