Catlatma ignesi olanlar

Canım ben testle ugrasamıycam sımdı kan verdım ben çok sabırsız acelecı bırıyım hıc sevmıyorum bu huyumu çok erken belkı ama yaptırıyorum sımdı öğleden sonra alıcam

Canım ben testle ugrasamıycam sımdı kan verdım ben çok sabırsız acelecı bırıyım hıc sevmıyorum bu huyumu çok erken belkı ama yaptırıyorum sımdı öğleden sonra alıcam
:)) dgerin arada bir deger cikar veye dusuk cikarsa sikma canini . 2 gun sonra tekrar verip deger katlanmismi bakarsin

Evet ya çok zor beklemek noldu nolucak ben bı dış gebelık bırde bos gebelık yaşadım korkuyorum yınemı dıye

Hadi insallah. Bende yarin yapicam test bugun kirmiziyi gormezsem. Regl gunumu geceli 2-3 gun oluyo. Igne olali 15.gunum bugun. Ayin 15i sabah 9 da vurulmustum
İnşallah güzel sonuçlar alırız. ben 10 gün sonra yapayım daha yeni çünkü birsey çıkmaz

Agrilarim var biraz. Regl agrisina benziyo bazen ama olduktan sonraki agriya benziyo. Regl gunum gectikten sonra goguslerim biraz rahatladi ama hala aciyo eskisi kadar sis degil. Eskiden olsa simdiye 10 tane test yapip coktan kan vermistim. Ama niyeyse simdi hic yapasim yok

Yapma bekle

erhaba canim..asilaman nasil oldu ? tek tek aciklasan cok sevinirdim.

Kızlar sonuç 8.3 ama doktor sevınme bekle dedı daha benım 9 günüm ıgnede cumaya tekrar yapıcam bakalım :))
Himm arada bir deger simdi onemli olan 2 gun sonra 2 %66 kadar biraz artis olmasi gerek eger oyle olursa hamilesin canim. Canim sen testinin fotosunu atar misin cizgini merak etttim

Senin artik regl gunun gecti canim. Test yapmaktan korkma. Iyi sabirli ciktin valla sen. En azindan bir tane gebelik testi yap zaten. Pozitif cikarsa kesin hamilesindir igne etkisi falan kalmamistir. Eger negatif cikarsa insallah cikmaz cikarsada kafam rahat olur adet olamiyorsan olursun sinir strese girmezsin canim sen bilirsin yinede

Tek cizgiyi gormekten korkuyorum. Aksine hic sabirli degilimdir ama biy yildir sıkıldim artik heveslenip de tek cizgiyi kirmiziyi gormekten

Tek cizgiyi gormekten korkuyorum. Aksine hic sabirli degilimdir ama biy yildir sıkıldim artik heveslenip de tek cizgiyi kirmiziyi gormekten
Ayniyiz valla. Ama ben soyle dusunuyorum. Varsada yoksada ogrenmiycemi eninde sonunda. Erken ogreniyimde icin rahat etsin diyorum kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…