- 22 Ağustos 2016
- 211
- 98
- 13
Yinede korkuyorum ben dun hic cizgi cikmamisti ama aksam yaptim testi belki omdandir. Bugunkunu sabah idrariyla yeni yaptim .Barız bellı canım gözün aydın maşallah
Evet canim yeni uyandim ben 15 dk once yaptim[/QUOT. Bir kaç gün daha bekle tekrar yap
:)) dgerin arada bir deger cikar veye dusuk cikarsa sikma canini . 2 gun sonra tekrar verip deger katlanmismi bakarsinCanım ben testle ugrasamıycam sımdı kan verdım ben çok sabırsız acelecı bırıyım hıc sevmıyorum bu huyumu çok erken belkı ama yaptırıyorum sımdı öğleden sonra alıcam
İnşallah cumaya zaten normal kendı doktoruma randevum :):)) dgerin arada bir deger cikar veye dusuk cikarsa sikma canini . 2 gun sonra tekrar verip deger katlanmismi bakarsin
İnşallah tekrar yaşamazsın o da zorEvet ya çok zor beklemek noldu nolucak ben bı dış gebelık bırde bos gebelık yaşadım korkuyorum yınemı dıye
İyi haberlerini bekliyoruzCanım ben testle ugrasamıycam sımdı kan verdım ben çok sabırsız acelecı bırıyım hıc sevmıyorum bu huyumu çok erken belkı ama yaptırıyorum sımdı öğleden sonra alıcam
İnşanlah tatlım yazıcam allahın izniyleİyi haberlerini bekliyoruz
İnşallah güzel sonuçlar alırız. ben 10 gün sonra yapayım daha yeni çünkü birsey çıkmazHadi insallah. Bende yarin yapicam test bugun kirmiziyi gormezsem. Regl gunumu geceli 2-3 gun oluyo. Igne olali 15.gunum bugun. Ayin 15i sabah 9 da vurulmustum
Yapma bekleAgrilarim var biraz. Regl agrisina benziyo bazen ama olduktan sonraki agriya benziyo. Regl gunum gectikten sonra goguslerim biraz rahatladi ama hala aciyo eskisi kadar sis degil. Eskiden olsa simdiye 10 tane test yapip coktan kan vermistim. Ama niyeyse simdi hic yapasim yok
erhaba canim..asilaman nasil oldu ? tek tek aciklasan cok sevinirdim.amin inşallah..hiç bir belirti hisstmedim 12 temmuzda vuruldum iğneyi adet günüm ayın sonuydu.iğneyi vurulduktan 11 gün sonra çabuk gösteren testten aldım hafif silik çizgi çıktı.hemen kan tahlili yaptrdım çok yeni olduğu için düşük çıktı değerim var yada yok arası dedi doktor. adet günüm geçtikten sonra tekrar gittim kan tahlili için değerim yükselmiş ultrasonla muayene oldum kese görüldü 2 hafta sonrada kalp atışlarını dinledik .
Himm arada bir deger simdi onemli olan 2 gun sonra 2 %66 kadar biraz artis olmasi gerek eger oyle olursa hamilesin canim. Canim sen testinin fotosunu atar misin cizgini merak etttimKızlar sonuç 8.3 ama doktor sevınme bekle dedı daha benım 9 günüm ıgnede cumaya tekrar yapıcam bakalım :))
Senin artik regl gunun gecti canim. Test yapmaktan korkma. Iyi sabirli ciktin valla sen. En azindan bir tane gebelik testi yap zaten. Pozitif cikarsa kesin hamilesindir igne etkisi falan kalmamistir. Eger negatif cikarsa insallah cikmaz cikarsada kafam rahat olur adet olamiyorsan olursun sinir strese girmezsin canim sen bilirsin yinedeAgrilarim var biraz. Regl agrisina benziyo bazen ama olduktan sonraki agriya benziyo. Regl gunum gectikten sonra goguslerim biraz rahatladi ama hala aciyo eskisi kadar sis degil. Eskiden olsa simdiye 10 tane test yapip coktan kan vermistim. Ama niyeyse simdi hic yapasim yok
Tek cizgiyi gormekten korkuyorum. Aksine hic sabirli degilimdir ama biy yildir sıkıldim artik heveslenip de tek cizgiyi kirmiziyi gormektenSenin artik regl gunun gecti canim. Test yapmaktan korkma. Iyi sabirli ciktin valla sen. En azindan bir tane gebelik testi yap zaten. Pozitif cikarsa kesin hamilesindir igne etkisi falan kalmamistir. Eger negatif cikarsa insallah cikmaz cikarsada kafam rahat olur adet olamiyorsan olursun sinir strese girmezsin canim sen bilirsin yinede
Ayniyiz valla. Ama ben soyle dusunuyorum. Varsada yoksada ogrenmiycemi eninde sonunda. Erken ogreniyimde icin rahat etsin diyorum kendi kendime :)Tek cizgiyi gormekten korkuyorum. Aksine hic sabirli degilimdir ama biy yildir sıkıldim artik heveslenip de tek cizgiyi kirmiziyi gormekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?