- 26 Ocak 2015
- 81
- 18
- 13
çok tşk ederim bugünde kan verdim sonuç çık madı daha eğer varsa bugünkü doğrudur demi bugün 11. günCnm seni üzmek istemem inşallah vardır bebis ama 9 gün çok erken ignenin etkisi olabilir daha keşke adet gününü bekleseydin süreç daha az stresli olurdu ama beklemek de çok zor seni anlıyorum inşallah gelmiştir bebisin
Hamileyim ama daha keseyi görmedim. 4 haftalık oldum bugün daha. Dr a haftaya çrş gideeceğim. Görür müyüm sizce keseyi?Allah razı olsun cnm keseyi görmedim derken hamile misin orayı kaçırdım ben galiba
ha birde 3 gündür lekelenmem oluyor ama adetime daha 10 gün var o yüzden zaten test yaptırmıştım acaba yerleşme kanaması mı diyeçok tşk ederim bugünde kan verdim sonuç çık madı daha eğer varsa bugünkü doğrudur demi bugün 11. gün
İnşallah iyi haberler alırsın canımha birde 3 gündür lekelenmem oluyor ama adetime daha 10 gün var o yüzden zaten test yaptırmıştım acaba yerleşme kanaması mı diye
kızlarrrrrr çok heyecanlıyım sonucumun çıkmasına 20 dk varmışşşİnşallah iyi haberler alırsın canım
Evet cnm yükselme gosterirse bu iyiye işaret ignenin etkisi 10 gun sürüyor diye biliyorum ama beta hcg 1.5 2 kat artıyorsa bu olumlu sonra düzenli test yaptırıp artış kontrol edilir.çok tşk ederim bugünde kan verdim sonuç çık madı daha eğer varsa bugünkü doğrudur demi bugün 11. gün
Hayırlı olsun inşallah ben kacirmisim orayı Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin evet görürsün inşallah ben 5 hafta 2 günlük gördüm keseyi hcg 1500 ü geçince vajinal ultrasonla görünüyor benimki 2590 ken vajinal ultrasonla karnimdan bakarak gördü keseyi 6 +4 de de kalp atislarini duyduk çok şükür sana da nasip olsun inşallahHamileyim ama daha keseyi görmedim. 4 haftalık oldum bugün daha. Dr a haftaya çrş gideeceğim. Görür müyüm sizce keseyi?
Amin canım. Amin.Hayırlı olsun inşallah ben kacirmisim orayı Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin evet görürsün inşallah ben 5 hafta 2 günlük gördüm keseyi hcg 1500 ü geçince vajinal ultrasonla görünüyor benimki 2590 ken vajinal ultrasonla karnimdan bakarak gördü keseyi 6 +4 de de kalp atislarini duyduk çok şükür sana da nasip olsun inşallah
çok merak ettim bekliyorum inşallah iyi haberlerini hemen yaz olur mukızlarrrrrr çok heyecanlıyım sonucumun çıkmasına 20 dk varmışşş
cnm sonuç belli oldu mubelli olsun hemen yazıcam
Cnm sonucun ne???belli olsun hemen yazıcam
Benimde ignede 3. Gunum bendede hic agri olmadi cnmselamlar herkese..aranıza yeni katıldım :) bu ay ilk kez klomen tedavisi oldum bugün de çatlama iğnesi oldum hiç ağrım yok normal mi acaba bu durum Rabbim herkese evlat nasip etsin inş çok zor bir süreç
Bir tane 17 mm di kalcaya yapistirilan ne hic duymadim cnmbir de bant verdi kalçaya yapıştırdım
ne bandi canim ilk defa duydum..benimde igmede 4.gunum.ikinci gunu cok kotuydum basinc vardi yumurtaliklarimda sanviyla beraber..benbir de bant verdi kalçaya yapıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?