Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

çok tşk ederim bugünde kan verdim sonuç çık madı daha eğer varsa bugünkü doğrudur demi bugün 11. gün

çok tşk ederim bugünde kan verdim sonuç çık madı daha eğer varsa bugünkü doğrudur demi bugün 11. gün
Evet cnm yükselme gosterirse bu iyiye işaret ignenin etkisi 10 gun sürüyor diye biliyorum ama beta hcg 1.5 2 kat artıyorsa bu olumlu sonra düzenli test yaptırıp artış kontrol edilir.

Hamileyim ama daha keseyi görmedim. 4 haftalık oldum bugün daha. Dr a haftaya çrş gideeceğim. Görür müyüm sizce keseyi?
Hayırlı olsun inşallah ben kacirmisim orayı Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin evet görürsün inşallah ben 5 hafta 2 günlük gördüm keseyi hcg 1500 ü geçince vajinal ultrasonla görünüyor benimki 2590 ken vajinal ultrasonla karnimdan bakarak gördü keseyi 6 +4 de de kalp atislarini duyduk çok şükür sana da nasip olsun inşallah

Amin canım. Amin.

bugün regl oldum normalde dün olmam lazımdı, son ana kadar umutluydum, 29.günde regl oldum bu ay da bebek yok. inşallah bir daha aya. yarın doktora gidicem artık, klomene devam

Ben de 2gün oldu aşılama yaptırdığım.
ilk aşılamam Rabbim büyük ol der olur inşallah herkesin gönlüne göre versin.
Bu iki hafta çabucak geçse güzel haberler alsam, alsak inşallah

selamlar herkese..aranıza yeni katıldım :) bu ay ilk kez klomen tedavisi oldum bugün de çatlama iğnesi oldum hiç ağrım yok normal mi acaba bu durum Rabbim herkese evlat nasip etsin inş çok zor bir süreç

selamlar herkese..aranıza yeni katıldım :) bu ay ilk kez klomen tedavisi oldum bugün de çatlama iğnesi oldum hiç ağrım yok normal mi acaba bu durum Rabbim herkese evlat nasip etsin inş çok zor bir süreç
Benimde ignede 3. Gunum bendede hic agri olmadi cnm

benim yumurta iki tane ve 19 mm dedi doktor iyi olur inş sizin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…