Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum
sikma canini arkadasim...Rabbim hayirli vakitte verir insallah ..belkide pazartesi guzel haberler aliriz...seninde ayniydi demi igne gunu.pazartesi 15.gun

benim bu ay olmadı 2 ay daha klomen + igne devam edecek artık diğer aylara inşallah

Kızlar hadi güzel haberlerinizi duyarız inşaallah ... ben tedaviyi bıraktım

Benimde ignede 10. Gunum hicbir belirti yok igne oldugum zamanda ne agri ne baska bisey oldu acaba catlamadida ondan mi olmadi agri diorum umutsuzum bende cnm
Benim çok ağrım olmuştu hatta dayanamadım doktoru aradım sonra adet olunca gittim kist oluşmuştu ağrımasi da çok iyi birsey değilmiş yani

Benim çok ağrım olmuştu hatta dayanamadım doktoru aradım sonra adet olunca gittim kist oluşmuştu ağrımasi da çok iyi birsey değilmiş yani
Catlamadigi zaman kist oluyo degil mi?Cunku bende cikolata kistinin yaninda yumurtam catlamayip kiste donusuyoms

Iyi gecelerhanımlar yarın 14.günüm 11. günümde idrar testi yaptım negatif çıktı sizce yarın test yapayım mı umutsuzluğa kapıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…