sikma canini arkadasim...Rabbim hayirli vakitte verir insallah ..belkide pazartesi guzel haberler aliriz...seninde ayniydi demi igne gunu.pazartesi 15.gunKîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum
Pzt 14. Gun cnm gecen hafta pzt vuruldum bensikma canini arkadasim...Rabbim hayirli vakitte verir insallah ..belkide pazartesi guzel haberler aliriz...seninde ayniydi demi igne gunu.pazartesi 15.gun
bende pazartesi vurundum ben vurundugum gunude sayiyorum..oyle olunca 15.oluoPzt 14. Gun cnm gecen hafta pzt vuruldum ben
merhaba canım adetime 2 3 gün kaldı bekliyorum halatgc sultan,merhaba nasılsın?varmı mutlu bi haber...
hadi hayırlısı inşallah vardır:)merhaba canım adetime 2 3 gün kaldı bekliyorum hala
Niye??Kızlar hadi güzel haberlerinizi duyarız inşaallah ... ben tedaviyi bıraktım
Bilmiyorum canım ya umudumu kaybettim bu aralar nedenseNiye??
Benimde ignede 10. Gunum hicbir belirti yok igne oldugum zamanda ne agri ne baska bisey oldu acaba catlamadida ondan mi olmadi agri diorum umutsuzum bende cnmBilmiyorum canım ya umudumu kaybettim bu aralar nedense
Benim çok ağrım olmuştu hatta dayanamadım doktoru aradım sonra adet olunca gittim kist oluşmuştu ağrımasi da çok iyi birsey değilmiş yaniBenimde ignede 10. Gunum hicbir belirti yok igne oldugum zamanda ne agri ne baska bisey oldu acaba catlamadida ondan mi olmadi agri diorum umutsuzum bende cnm
Catlamadigi zaman kist oluyo degil mi?Cunku bende cikolata kistinin yaninda yumurtam catlamayip kiste donusuyomsBenim çok ağrım olmuştu hatta dayanamadım doktoru aradım sonra adet olunca gittim kist oluşmuştu ağrımasi da çok iyi birsey değilmiş yani
Evet ama ben çatlatma iğnesi oldum demekki ise yaramamisCatlamadigi zaman kist oluyo degil mi?Cunku bende cikolata kistinin yaninda yumurtam catlamayip kiste donusuyoms
Normalde catlama sorunu varmiydiEvet ama ben çatlatma iğnesi oldum demekki ise yaramamis
bence kan tahlili yaptir.ama bigun daha bekle14 sanki erken gibi canimIyi gecelerhanımlar yarın 14.günüm 11. günümde idrar testi yaptım negatif çıktı sizce yarın test yapayım mı umutsuzluğa kapıldım
Yoktu bende hiçbişey anlamadım bu istenNormalde catlama sorunu varmiydi
Bilmiyorum cnm ya bu durumlarin hepsi bahane belkide zamani gelince olacak insallah...Ne hikayeler okuyorz imkansiz gibi gorunup oluveren.Ama beklemek cok zor bazen delirecek gibi oluyorum.Allah yardimcimiz olsnYoktu bende hiçbişey anlamadım bu isten
benimde catlatma sorunum falan yoktu yumurtaliklarim yeterli olgunluga gelmiodu.doktor bakti buyumus hemen igne yapti kendisinin catlamasini beklemiolar arkadasim..benim ole olduYoktu bende hiçbişey anlamadım bu isten
canım nasılsın ne yapıyonDENEDIM BITTI BELKI INCIRE BASLARMM BELKIDE HICBISEY YAPMAM AKISINA BIRAKIRIM YADA AKTARLARDAN BAL MAL TARZI SEYLER A<LIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?