- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Hayırlısı olsun canım hepimiz için insaallahBilmiyorum cnm ya bu durumlarin hepsi bahane belkide zamani gelince olacak insallah...Ne hikayeler okuyorz imkansiz gibi gorunup oluveren.Ama beklemek cok zor bazen delirecek gibi oluyorum.Allah yardimcimiz olsn
Teşekkür ederim biraz daha beklicem canımbence kan tahlili yaptir.ama bigun daha bekle14 sanki erken gibi canim
SLMMM cnm dun aklımdaydın eniseme bi yazayımdiye yogunlukdan kayboldu gıttı :) kalplerımız bırmıs :) aman napım valla bı ara canım cok sıkkındı moralım cok bozukdu sonra ole keyıfsız dolasıyorum.gecende doktora gıttım kontrol amaclı hersey guzel saglıklı ama gel gorkı bebe yok.klomenıde braktım bı yanım kaldıgın yerden devam et dıo dıger yanımsa pskolojım cok etkılenıo dıye bosver dıo.oylede olmuyor boylede olmuyor.sen nasılsın neler yaptın.canım nasılsın ne yapıyon
allah tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlarrrrrr nasip etsin canım ( hepimize) :)) canım bende tedavi bıraktım bende ne yapacağımı bilmiyorum bu ay giderim dr bakalım bende ne varmış karnım ağırıyor adet olacam büyük bir ihtimal hafta başı dr dayım gitsek bir türlü gitmesek bir türlü evladı veren yanlızca Allah tr . O ol derse olur dua edelimSLMMM cnm dun aklımdaydın eniseme bi yazayımdiye yogunlukdan kayboldu gıttı :) kalplerımız bırmıs :) aman napım valla bı ara canım cok sıkkındı moralım cok bozukdu sonra ole keyıfsız dolasıyorum.gecende doktora gıttım kontrol amaclı hersey guzel saglıklı ama gel gorkı bebe yok.klomenıde braktım bı yanım kaldıgın yerden devam et dıo dıger yanımsa pskolojım cok etkılenıo dıye bosver dıo.oylede olmuyor boylede olmuyor.sen nasılsın neler yaptın.
evet cnm rahat olmak lazım veren allah.bıze dusen sadece dua bolboll.bucuma saatınde rabbım duysun sesımızıallah tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlarrrrrr nasip etsin canım ( hepimize) :)) canım bende tedavi bıraktım bende ne yapacağımı bilmiyorum bu ay giderim dr bakalım bende ne varmış karnım ağırıyor adet olacam büyük bir ihtimal hafta başı dr dayım gitsek bir türlü gitmesek bir türlü evladı veren yanlızca Allah tr . O ol derse olur dua edelim
benimde catlatma sorunum falan yoktu yumurtaliklarim yeterli olgunluga gelmiodu.doktor bakti buyumus hemen igne yapti kendisinin catlamasini beklemiolar arkadasim..benim ole oldu
Kîzlar moralim cok bozuk bu konuyu kafamdan atamiyorum...3 tane hamilelik haberi aldim ...Asla kiskanclik degil sadece kendim icin uzuluyorum
SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM RABBİM BİZE DE VERECEK İNŞ BİR GÜN.. BİR SORUM OLACAK İĞNEMİN 8. GÜNÜ NE ZAMAN TAHLİL YAPAYIMben duramadım erken gebelik testi yaptırdım.
umarım senin iyi olur. bebeğin tutar.
SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM RABBİM BİZE DE VERECEK İNŞ BİR GÜN.. BİR SORUM OLACAK İĞNEMİN 8. GÜNÜ NE ZAMAN TAHLİL YAPAYIM
canim negatif olup sonra pozitif cikanlar var ya seninkide oledir insallah.ben bakmadim pazartesini bekliorumhayalim66 ben bugun duramdım. erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.
inşallah senın bebegın tutmustur.
adet gununu bekle.canim ben.ole yapiorum..pazartesi adet gunum igneninde 15.gunuSENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM RABBİM BİZE DE VERECEK İNŞ BİR GÜN.. BİR SORUM OLACAK İĞNEMİN 8. GÜNÜ NE ZAMAN TAHLİL YAPAYIM
Ben 8. Gun yaptin pozitifti 11. Gun tekrar denedim negatif ciktu insallaah vardir bebis hamilesindirSENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM RABBİM BİZE DE VERECEK İNŞ BİR GÜN.. BİR SORUM OLACAK İĞNEMİN 8. GÜNÜ NE ZAMAN TAHLİL YAPAYIM
bende polikistik over hastasiyim canim..benim dr igneden.sonra tekrar bakmadi ya catladimi.die.ne guzel sizinki test yapmis.en saglikli sonuc bence adet gunu kan testi yapmak yada birgun gecince 16.gunu test yapmakMeraba ben polikistik over hastasiyim 2 subatta catlatma ignemi ildum tek buyuk yunurtam vardu 18mm test yaptirdim doktir catlamis dedi dun 11.gundu test yaptum negatiftu adetlerim hep duzensizdu 3 4 ay olmadigim olurdu sumdi boyle olup 11.gun negatif cikup snra pozituf olan var mi
benide muayene etmedi sadece progesteron testi istedi o kadar bekle dedi simdu yine yaptim test negatifbende polikistik over hastasiyim canim..benim dr igneden.sonra tekrar bakmadi ya catladimi.die.guzelsindsin sizinki test yapmis.en saglikli sonuc bence adet gunu kan testi yapmak yada birgun gecince 16.gunu test yapmak
10. gün iğne olalıkizlarrr beklemeler nasil gidioooo..catlatma igmesi olanlar kacinci gununuzdesiniz
bi degisiklik.varmi10. gün iğne olalı
yok canım sadece göğüslerimin şiştiğini hissettim sanırım adet belirtileri bu başka da bir şey yokbi degisiklik.varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?