hic test yaptin mi13. Gun
Hayir cnm yapmadm henuzhic test yaptin mi
Ya ben 8. Gunde yaptim pozltlftl snra 11.12. Gun yaptim negatifti simdi var mi yok mu anllamdm yumurtam catlamis testte cijti doktor catlamis dediHayir cnm yapmadm henuz
progesteron testinde cikiyi cnmBen yumurtanin catladigndan emin degilim igneden sonra hic agrim olmadi ya...
Bakmadiki dr sadece igneden sonra gun asiri iliski deyip yolladiprogesteron testinde cikiyi cnm
Dunki test negatiftk 12.gundu
Oyle ama insan umut ediyo ve muhakkak dusunyyisun dusunmuyirum diye bisey yok merak ediyosun muhakkakHata ediyosun hergün test yapmakla.. Psikolojini de mahvediyosum. Bende duramadım erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatif. Yapmıyorum ve yapmıcam. Allahtan umut kesilmez. Bu ay olmaz öbür ay olur. Zaten klomen tedavisinde ilk ay zor, ikinci ay ihtimal daha yüksek, üçüncü ay %50 ye yakın başarı ihtimali var.. Herşeyin dışında bi de tabiki vakit zaman.. O günden beri diyorum ki, vakti zamanı gelmemiş..
Arkadaslar klomen ve igneden sonra ignenin kacinci gunu test yapilmali yoksa direk adet tarihimi beklenmeli?
2 ay klomen tedavisi ve bu ayda menagon tedavisi gördüm .çatlatma iğnesinin 12 günü bugün test yaptım negatif çıktıgebelik testleri nde de fark oluyormu bilgisi olan var mı
dr um kan testine çağırmadı adet bekledi dedi ama beklemekte zorvalla ben idrar testi yaptım.
en kesin sonucu kan veriiyor.
fakat onu da 15 gün geçmeden yaptırmayın bence. ilaçların etkisi azalsın.
yanılma payı yüksek oluyor.
dr um kan testine çağırmadı adet bekledi dedi ama beklemekte zor
hmmm sat ne sizin bi değişiklik varmı pekiaynı benimde öyle söyledi.
gereksiz yere canım sıkıldı.
idrarda cıkmayabiliyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?