Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Benim 13. Gunum 11. Gun den sonra test negatif ama midem bulaniyo karnim agriyo sonuc idrar testi negatif

Banada oyle dedi muayene etmedi testi istedi sadece sonuca bakti bu bekliycez dedi catlamis dedi

Dunki test negatiftk 12.gundu

Hata ediyosun hergün test yapmakla.. Psikolojini de mahvediyosum. Bende duramadım erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatif. Yapmıyorum ve yapmıcam. Allahtan umut kesilmez. Bu ay olmaz öbür ay olur. Zaten klomen tedavisinde ilk ay zor, ikinci ay ihtimal daha yüksek, üçüncü ay %50 ye yakın başarı ihtimali var.. Herşeyin dışında bi de tabiki vakit zaman.. O günden beri diyorum ki, vakti zamanı gelmemiş..

Oyle ama insan umut ediyo ve muhakkak dusunyyisun dusunmuyirum diye bisey yok merak ediyosun muhakkak

Arkadaslar klomen ve igneden sonra ignenin kacinci gunu test yapilmali yoksa direk adet tarihimi beklenmeli?

2 ay klomen tedavisi ve bu ayda menagon tedavisi gördüm .çatlatma iğnesinin 12 günü bugün test yaptım negatif çıktı gebelik testleri nde de fark oluyormu bilgisi olan var mı

2 ay klomen tedavisi ve bu ayda menagon tedavisi gördüm .çatlatma iğnesinin 12 günü bugün test yaptım negatif çıktı gebelik testleri nde de fark oluyormu bilgisi olan var mı

valla ben idrar testi yaptım.
en kesin sonucu kan veriiyor.
fakat onu da 15 gün geçmeden yaptırmayın bence. ilaçların etkisi azalsın.
yanılma payı yüksek oluyor.

valla ben idrar testi yaptım.
en kesin sonucu kan veriiyor.
fakat onu da 15 gün geçmeden yaptırmayın bence. ilaçların etkisi azalsın.
yanılma payı yüksek oluyor.
dr um kan testine çağırmadı adet bekledi dedi ama beklemekte zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…