Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

burdayım :) canım merhaba nasılsın bir gelişme var mı
Canim ben de doktora gitmeme kararı almıştım ve gitmedim geçen ay soğan yaptım 3 gün gecikti adetim çok ağrılı oldum bu ay hiçbişey yapmadım ümidimde yok senin canim

Canim ben de doktora gitmeme kararı almıştım ve gitmedim geçen ay soğan yaptım 3 gün gecikti adetim çok ağrılı oldum bu ay hiçbişey yapmadım ümidimde yok senin canim
soğan suyu bende de ağrı yapmıştı bende gitmedim dr bu ay incir denedim bir etkisini görmedim bugün adet oldum ne yapacağımı bilmiyorum çoooook çaresizim dua et canım

Ederim tabiki canım benim
Ben saraçoğlu nu aradım yardımcıları çıktı testere dişli aslan pencesi çayı İçmesi söylediler bi de onu deneyelim bu aydan sonra alcam onu da... Ben bu ay pek çalışma yapamadım eşime kusmustum

ben bir kaç kere içtim devam edemedim tadı güzel değil midem bulanıyor sen kullan yapabiliyorsan canım hadi iyi geceler

Merhaba kızlar . Bugün 8 gün oldu ığnemi olalı.. Bu ilk denemem. Testde iki çizgi çıkıyor ve karnımda şişlik var,halsizimde .. Sizde nasıl geçdi bu süreç ? Sonuç?
hayırlısı olsun hakkınızda , bende çatlatma iğnesi vurdurcan bu ay fiyatı nasıl ve ağrı oluyomu bilgi alabilirimiyıim .

hayırlısı olsun hakkınızda , bende çatlatma iğnesi vurdurcan bu ay fiyatı nasıl ve ağrı oluyomu bilgi alabilirimiyıim .
60 liramiydi neydi tam hatırlamıyorum canım Ovitrelle iğne nin adı. Göbek ten yapıldı hiç acimadi hissetmedim ama 1 hafta sonra çok ağrım oldu karnimda şişlik kasiklarim da ağrı
Sizde sorun ne canim

60 liramiydi neydi tam hatırlamıyorum canım Ovitrelle iğne nin adı. Göbek ten yapıldı hiç acimadi hissetmedim ama 1 hafta sonra çok ağrım oldu karnimda şişlik kasiklarim da ağrı
Sizde sorun ne canim
bende bir sorun görünmüyo şimdilik tahlillerim normal 1 yıldır gebelik olmuyo doktorum bu ay gel iğne yapalım dedi beklemenin alemi yok dedi

Sizde sorun ne canim
bende bir sorun gözükmüyo şimdilik tahlillerim normal rahim filmi çektirdim oda normal kısmet artık doktorum bu ay gel çatlatma iğnesi vuralım dedi beklemenin bir alemi yok zaman geciyo eimde biraz sperm tahlilleri düşük oda çok önemli değil dedi doktok kısmet herşey hayırlısı bakalım

Arkadaslar ignenin 16. Gunu adetin 29. Gunu test yapmaya cesaretim yok bıktım tek cizgi gormekten...

Bende klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kaldım 2 ay önce fakat dış gebelik olustu hemde ilk kullanımda.

kizlar bugun ignenin 16.gunuydu ve negatif cikti ama adette olmadim dr a gittim yeni geldim..4cmlik kist olmus yumurta catlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…