ignenin ertesi gunu cok sancim oldu basinc gibiydi.evet akintimda oldu..diger gunlerdede ara ara bicak kesigi gibi adet olacakmisim gibi sanci falan oluodu.son gunlerdede sarimtrak bi akinti olmaya basladi..yumurtaligin ici bosmus oyuzden catlamamis ve kist olmus canm...15 gunluk sogan kuru uyguluycaz dediYumurta aki gibi akinti gelmismiydi senden cnm birde agrin olmusmuydu igneden sonra
Dr mu sogan kuru yap dedi cnm ?ben test yapmaya korkuyorum yaignenin ertesi gunu cok sancim oldu basinc gibiydi.evet akintimda oldu..diger gunlerdede ara ara bicak kesigi gibi adet olacakmisim gibi sanci falan oluodu.son gunlerdede sarimtrak bi akinti olmaya basladi..yumurtaligin ici bosmus oyuzden catlamamis ve kist olmus canm...15 gunluk sogan kuru uyguluycaz dedi
evet cNim kist icin sogan.kuru yap dedi tedavi olarak bu ay ilaci birakioruz dedi..canim vakit kaybetme ben ignenin 15.gunu kandan baktirdim negatif ..sonra bugun 16.gunu bekledim adet olrum die ama ara ara sanci olunca dedim en iyisi ben dra gideyim iyiki beklemeden gitmisim...yumurtam catlamamis ici bos oldugu icin..benim ilk klomen ve igne denememdiDr mu sogan kuru yap dedi cnm ?ben test yapmaya korkuyorum ya
Ici bos nasil oluyo anlamadm cnm ?Birde dr un sogani onermeside guzel ve sasirtici :)Bendede cikolata kisti ve catlama sorunu var bende igneden sonra agri bile olmadi o zaman benim kesin catlamamistrevet cNim kist icin sogan.kuru yap dedi tedavi olarak bu ay ilaci birakioruz dedi..canim vakit kaybetme ben ignenin 15.gunu kandan baktirdim negatif ..sonra bugun 16.gunu bekledim adet olrum die ama ara ara sanci olunca dedim en iyisi ben dra gideyim iyiki beklemeden gitmisim...yumurtam catlamamis ici bos oldugu icin..benim ilk klomen ve igne denememdi
bende onubsordum ici bos nasil oluo die..olabiliomus bos oldugu icinde catlamiomus benim zaten buyumuodu buyudu bu seferde ici.bos ciktiBirde bende beyaz kasintili akinti basladi.
bende onubsordum ici bos nasil oluo die..olabiliomus bos oldugu icinde catlamiomus benim zaten buyumuodu buyudu bu seferde ici.bos cikti
benim yengemdede cikolata kisti vardi canim..ondada klomen hep.kist yapmis cikolata kistinin yamisira.o van erciste bi adam alternatif tipla ugrasiomus.ondan kavanozu 250tl ye macun hazirlatiodu istanbuldaydi kendiside.o macun sayesinde cikolata kisti kuculdukce kuculdu.ve doktora gidiodu ilac veriodu bu ilaclari degil macunu yiyodu kontrol icin gidiodu dr diomuski kistin kuculmeye basladi ilaclarin.dozunu dusurelim:)halbuki ilac deil macunu yiyodu.insallah nasip olursa persembede biz goruscez ins adamlaIci bos nasil oluyo anlamadm cnm ?Birde dr un sogani onermeside guzel ve sasirtici :)Bendede cikolata kisti ve catlama sorunu var bende igneden sonra agri bile olmadi o zaman benim kesin catlamamistr
mantar falanmi olduki..kaşınti diosun demiYa bende birde beyaz kasintiki akibti basladi az sorunum varms gibi...
Koku yok kasinti var mantar olabilir cnm ya testte yapamadım korkuyorum offff......mantar falanmi olduki..kaşınti diosun demi
Koku yok kasinti var mantar olabilir cnm ya testte yapamadım korkuyorum offff......
Bendekide mantar gibi bisey sanirim kasinti varRegl olmadan önce de yoğun akıntı olur bende. Şu anda da öyleyim.
Bendekide mantar gibi bisey sanirim kasinti var
ben de adına çok üzüldüm canımAdet oldum cok uzgunum.......
Vurulmstm cnm.18. Gunde adet oldum.Uzuluyorum hemde cokkkben de adına çok üzüldüm canımben de bekliyorum bugün yarın ...iğne vurulmuş muydun kaçıncı günündü benim 14. günüm adet belirtileri hat safhada
Vurulmstm cnm.18. Gunde adet oldum.Uzuluyorum hemde cokkk
Cnm yumurta catlamayip kiste donusms olabilir miBen hala olmadım!!! Sinirlerim acayip bozuk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?